BMW X7:n kaltaiset autot

BMW X7

BMW X7 on BMW:n suurin katumaasturi. Tässä mallissa on kolmas rivi ja kolme eri varustetasoa: xDrive40i, M60i ja Alpina XB7. Mitkä autot ovat kuitenkin BMW X7:n kaltaisia?

BMW X7:ää muistuttavat autot ovat Mercedes-Benz GLS-luokka, Jeep Grand Wagoneer, Land Rover Range Rover, Lincoln Navigator, Cadillac Escalade ja GMC Yukon. Useimmissa näistä autoista on kolmas rivi ja tehokkaat moottorit kuten BMW X7:ssä. Ne ovat myös ylellisiä ja niiden hinta on muhkea.

Mitkä autot muistuttavat BMW X7:ää?

1. Mercedes-Benz GLS-luokka

Mercedes-Benz GLS-luokka asettaa standardin täysikokoisille luksusmaastureille. Siinä on kaikki ylelliset ja edistykselliset ominaisuudet, joita ihminen voi toivoa luksusmaasturilta. Sen lisäksi siinä on hieno ulkomuoto sekä ylellinen ja mukava sisätila, jossa on uusinta tekniikkaa.

Tässä huippuluokan katumaasturissa on kaksi varustetasoa; GLS 450 4Matic 3,0-litraisella rivimoottorilla ja GLS 580 4Matic 4,0-litraisella V8-turbomoottorilla. Perusmallin hinta on noin 80 250 dollaria, mikä on hieman kalliimpi kuin BMW X7:n 78 845 dollarin perusmalli.

BMW X7:n ja GLS-luokan yhteisiä ominaisuuksia ovat muun muassa ylelliset sisätilat, kolmannen rivin istuinpaikat, hienostunut kyyti ja huippuluokan turvallisuusominaisuudet.

2. Land Rover Range Rover

Jos pidät BMW X7:stä, mutta haluat auton, joka tarjoaa enemmän ylellisyyttä, tyyliä, eleganssia ja maastokelpoisuutta, Land Rover Range Rover on parempi valinta. Noin 105 975 dollarin lähtöhinnallaan tämä auto on luksuksen todellinen määritelmä. Auto on tyylikäs, hienostunut ja tehokas.

Siinä on yksi luokkansa parhaista ohjaamoista. Vain Mercedes-Benz GLS-luokka kilpailee sen kanssa. Lisäksi siinä on useita voimansiirtovaihtoehtoja, joihin sisältyy hybridijärjestelmä, joka tarjoaa runsaasti tehoa. BMW X7:n tavoin tämä auto tarjoaa kolmannen rivin, se on ylellinen, tilava ja erittäin edistyksellinen.

  BMW 118d - Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

3. Cadillac Escalade

Vaikka amerikkalaisia automerkkejä ei pidetä laajalti ylellisimpinä, Cadillac yrittää kovasti kilpailla saksalaisten ja muiden eurooppalaisten luksusautomerkkien kanssa. Cadillac Escalade voi kilpailla BMW X7:n kanssa, sillä se on suuri, ylellinen, turvallinen ja tilava.

Cadillac Escaladen perushinta on 81 590 dollaria, mikä on hieman korkeampi kuin BMW X7:n. Siitä huolimatta X7 on suorituskykyisempi, hienostuneempi ja ylellisempi kuin Cadillac Escalade. Siitä huolimatta Cadillac Escalade on silti mukava auto, jossa on enemmän tilaa ja vetokapasiteettia.

4. Jeep Grand Wagoneer

Jeep Grand Wagoneer ei ehkä ole yhtä ylellinen tai tehokas kuin BMW X7 tai Mercedes-Benz GLS-luokka, mutta sillä on useita ominaisuuksia BMW X7:ään verrattuna. Tämä täysikokoinen katumaasturi on tilava kolmannella rivillä, siinä on paljon tekniikkaa ja se on ylellinen. Yllättäen se on paljon halvempi kuin BMW X7, sillä se maksaa noin 61 000 dollaria.
Toisin kuin BMW X7, se soveltuu erinomaisesti maastoajoon, ja sen vetokapasiteetti on suurempi, 10 000 kiloa. Lisäksi sen ylläpito on edellistä halvempaa.

5. Lincoln Navigator

Toinen BMW X7:n kaltainen tehokas ja ylellinen täysikokoinen amerikkalainen luksusmaasturi on Lincoln Navigator. Tämä 78 965 dollarin lähtöhinnalla varustettu auto tarjoaa muutakin kuin pelkkää kokoa ja erinomaisen 8 700 kilon vetokyvyn. Katumaasturi on hyvin rakennettu ja siinä on V6-turbomoottori. Siinä on myös valtava matkustamo ja suuri säilytystila.

  Mercedes vs BMW luotettavuus, kumpi on luotettavampi?

Joitakin ominaisuuksia, jotka tekevät BMW X7:stä ja Lincoln Navigatorista samankaltaisia, ovat tilava matkustamo, erinomainen ulkomuotoilu, erinomainen suorituskyky ja ylelliset ominaisuudet.

6. GMC Yukon

GMC Yukon ei ole yhtä ylellinen tai tehokas kuin BMW X7. Se on kuitenkin tilava ja siinä on kolmas rivi. Jos siis etsit ylellistä mainostettua isompaa katumaasturia, jossa on samanlaiset ominaisuudet kuin BMW X7:ssä, GMC Yukon on hyvä vaihtoehto.

Tässä autossa on joko 5,3- tai 6,2-litrainen V8-moottori. Lisäksi siinä on valittavana viisi eri versiota, mikä antaa käyttäjille laajan valikoiman vaihtoehtoja. Perusversio SLE maksaa 57 795 dollaria, mikä on todella edullinen hinta verrattuna muihin tämän listan autoihin.

FAQ

Onko BMW X7 ostamisen arvoinen?

Se riippuu siitä, mitä etsit. BMW X7 on mukava täysikokoinen luksusmaasturi isolle perheelle. Se on tilava, käytännöllinen, edistyksellinen ja suorituskyvyltään monipuolinen. Toisaalta se on erittäin kallis ylläpitää ja kuluttaa paljon polttoainetta. Jos siis olet pienellä budjetilla, tämä ei ole oikea auto sinulle.

Kuinka monen kilometrin jälkeen BMW X7:ssä alkaa olla ongelmia?

Se riippuu siitä, miten hyvin huollat autoa. Kuitenkin, kuten useimmissa BMW:ssä, X7:ssä alkaa esiintyä pieniä ongelmia jo 40 000 kilometrin jälkeen. Sytytystulpat ja sytytyskelat ovat ensimmäiset osat, jotka BMW:ssä vikaantuvat. Asianmukaisella hoidolla ja huollolla tällaiset ongelmat voidaan kuitenkin välttää etukäteen.

  Missä autoissa on sama pulttijako kuin BMW:ssä?

Mitkä ovat BMW X7:n tärkeimmät ongelmat?

Koska BMW X7 on hyvin edistyksellinen ja siinä on monia huipputeknisiä ominaisuuksia, on helppo, että jokin menee pieleen. Tästä syystä joidenkin yleisten ongelmien tunteminen kannattaa. BMW X7:n yleisiä ongelmia ovat vuotava öljyn täyttötiiviste, viallinen jarrujärjestelmän hydrauliyksikkö, polttoainepumpun vika, sähköikkunoiden toimintahäiriö ja metalliseoksen korroosio.

Kuinka paljon BMW X7:n huolto maksaa?

BMW X7:n huolto voi maksaa vuosittain 1 200-2 100 dollaria. Ja 10 omistusvuoden jälkeen saatat joutua käyttämään vähintään 18 000 dollaria tämän auton korjaamiseen ja ylläpitoon. Tämä on paljon enemmän kuin täysikokoisen luksusmaasturin keskimääräiset ylläpitokustannukset, jotka ovat noin 15 500 dollaria 10 vuoden aikana pyöräytettynä.

Johtopäätös

Jos etsit ylellistä perhemaasturia, BMW X7 on hyvä auto. Jos se ei kuitenkaan tee sinuun vaikutusta, voit valita ynnä muista autoista, joita olemme korostaneet edellä. Kaikki edellä mainitut autot ovat tilavia, tehokkaita, ylellisiä ja erittäin käytännöllisiä. Niillä on myös erinomainen vetokyky, mikä tekee niistä ulkoilupetoja.

Kaiken kaikkiaan BMW X7 on yksi parhaista täysikokoisista luksusmaastureista, jossa on erittäin kehittyneitä ominaisuuksia, mukavat sisätilat ja hienostunut tekniikka. Siitä huolimatta Mercedes-Benz GLS on edelleen ylellisempi ja hienostuneempi, kun taas Land Rover Range Rover suoriutuu paremmin maastossa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z