Brabus vs Mansory – parhaat Mercedes-viritysyritykset

Brabus ja Mansory ovat kaksi tunnetuinta Mercedes-autojen virittämiseen erikoistunutta viritysfirmaa, mutta ne toimivat täysin eri tavalla. Brabus on Daimler AG:n virallisesti tunnustama, mikä tarkoittaa, että Mercedes pitää Brabusia riittävän arvokkaana Mercedes-mallien virittämiseen.

Toisaalta Mercedes ei ole virallisesti tunnustanut Mansorya samalla tavalla kuin Brabusia. Tämä tarkoittaa sitä, että Mansory ei ole yhtä sidoksissa Mercedekseen kuin Brabus. Brabus on myös Mercedeksen lisensoima Mercedes-klassikkoautojen entisöijä, ja he virittävät myös Smart-autoja, jotka ovat myös Mercedeksen omistuksessa.

Brabus on virittänyt Mercedes-autoja jo yli 40 vuotta, kun taas Mansory aloitti autojen virittämisen noin 30 vuotta sitten. Mansory-yritys tunnetaan lähinnä sen ekstravagantista, näyttävästä ja yliampuvasta muotoilusta, kun taas Brabus-yritys tunnetaan lähinnä sen salamyhkäisistä ja pimennetyistä Mercedes-sedaneista ja -maastureista.

Kaiken kaikkiaan Brabusista on paljon helpompi pitää kuin Mansorysta, koska Brabus tuunaa autoja, joissa on enemmän tyyliä ja tyyliä. Mansory-autot ovat marmorautoja, mikä tarkoittaa, että niitä joko rakastetaan tai vihataan, kun taas Brabus-autot ovat hieman hillittyjä ja siten useimpien mielestä paremman näköisiä.

Brabus – paras Mercedes-viritysyritys ja klassikkoautojen asiantuntija.

Kuten aiemmin todettiin, Brabus on yritys, joka on sidoksissa Mercedekseen muustakin syystä kuin pelkän tuningin vuoksi. Brabus Classic on Brabusin klassikkoauto-osasto, jonka Mercedes on virallisesti tunnustanut lisensoiduksi Mercedes-klassikkoautojen asiantuntijayritykseksi.

Sellaisena Brabus Classic kunnostaa säännöllisesti vaikuttavimpia ja arvokkaimpia Mercedes-klassikoita, kuten 300SL:ää. Brabus Service GmbH on Daimler AG:n valtuutettu Mercedes-huoltokumppani. Smart-Brabus GmbH on Brabusin ja Mercedeksen omistama 50:50-yhteisyritys, joka perustettiin 2000-luvun alussa.

  Luotettavin Mercedes-moottori ja mitä kannattaa välttää

On melko ilmeistä, että Brabus on paljon enemmän yhteydessä Mercedekseen huollon, autojen entisöinnin ja tuningin kautta. Mercedes tunnistaa Brabusin brändimielikuvan, koska se tarjoaa jatkuvasti upeita autoja, jotka tarjoavat paljon tehoa, ylellisyyttä, eleganssia ja yksinoikeutta.

Vuoden 2006 Brabus Rocket on voimakkaasti muokattu Mercedes CLS -malli, jonka huippunopeus oli 225 mailia tunnissa, mikä oli aikanaan naurettavaa. Sinänsä Brabus tarjoaa jatkuvasti tyylikkäästi suunniteltuja paketteja, ja Mercedes tunnustaa sen.

Mansory – kiistellyin Mercedes-viritysyhtiö

Mansory perustettiin vuonna 1989, ja siitä lähtien se on virittänyt Rolls Royceja, Ferrareita, Aston Martineja, Bentleyjä, BMW:itä, Lamborghineja, Audeja, Porcheja ja tietysti Mercedestä. Mansory aloitti Ferrarin, Rollsin, Astonin ja Bentleyn kaltaisilla merkeillä, ja muutamaa vuotta myöhemmin he alkoivat virittää myös saksalaisia premium-merkkisiä autoja.

Mansory-yritys on tunnettu tuhlailevista luomuksistaan, jotka sisältävät usein perusteellisia muotoilun poikkeamia, räikeitä materiaaleja, kuten taottua hiilikuitua, paljon tehoa ja huomiota herättäviä ulkovärejä. Monet pitävät Mansory-autoja liian räikeinä ja tarpeettomina, joista puuttuu luokka ja sisältö.

On totta, että Mansory tykkää venyttää rajoja pidemmälle kuin useimmat tuning-yhtiöt, ja juuri se teki niistä alun perin kuuluisia. Mansory kuitenkin venyttää rajoja paljon enemmän kuin Brabus, mikä tarkoittaa, että Mansoryn autot ovat kiistanalaisempia.

Mercedes AMG – Oli ennen paras Mercedes-viritysfirma.

Hans Werner Aufrech ja Erhard Melcher olivat kaksi insinööriä, jotka työskentelivät Mercedes 300 SE -kilpamoottorin kehittämisen parissa lähes 50 vuotta sitten, mutta vain siihen asti, kunnes Mercedes lopetti kokonaan kaiken moottoriurheilutoiminnan.

  Mitkä ovat urheilulliset Mercedes-mallit?

Tämä ei kuitenkaan estänyt näitä kahta kunnianhimoista insinööriä viimeistelemästä moottoria, joka myöhemmin voitti Saksan Touring Car Championshipin 10 kertaa peräkkäin. Vuosikymmenten kuluessa AMG:n ja Mercedeksen välinen yhteys kasvoi, kunnes Mercedes lopulta osti määräysvallan AMG:ssä vuonna 1999.

Siitä lähtien AMG on ollut osa Mercedestä, ja sen tehtävänä on ollut suunnitella AMG-moottoreita, jotka ovat parhaita ja jännittävimpiä Mercedes-moottoreita. AMG on Mercedeksen erityinen viritysosasto, mikä tarkoittaa, että AMG-autot ovat sitä, mitä M on BMW:lle ja mitä RS on Audille.

AMG on hiljattain paljastanut AMG Project 1:n, joka on alusta asti 100-prosenttisesti AMG-malli, joka tullaan todennäköisesti muistamaan ikuisesti, koska se on ensimmäinen auto, jossa on todellinen F1-moottori maantieautossa.

FAQ-osio

Kannattaako Brabusin ostaminen?

Jos haluat eksklusiivisen ja vaikuttavan auton, joka tarjoaa paljon voimaa, paljon ylellisyyttä ja paljon hienostuneisuutta, Brabus Mercedes on harkitsemisen arvoinen. Brabus tarjoaa sinulle lukuisia eri Mercedes-malleja, iteraatioita ja paketteja, jotka tyydyttävät helposti vaativimmatkin asiakkaat.

Jotkut Brabus-mallit, kuten G-luokan Widestar tai Brabus Rocket, muistetaan myös ikuisesti kaikkien aikojen parhaina Brabus/Mercedes-malleina.

Kannattaako ostaa Mansory-Mersu?

Brabus-mersuun verrattuna Mansory-mersu on paljon näyttävämpi ja huomiota herättävämpi, mikä tarkoittaa, että Mansory-autot on tehty tietyntyyppisille ihmisille, jotka ovat todellakin vähemmistö sekä siksi, että nämä autot maksavat paljon rahaa, että siksi, että monet myös vihaavat niitä.

  Onko Mercedes hyvä lumessa?

Siitä huolimatta, jos haluat eksklusiivisen koneen, joka todennäköisesti herättää valtavasti huomiota jopa hyperautojen seurassa, Mansory-Mersu on se, joka kannattaa hankkia.

Kumpi tekee kalliimpia autoja, Brabus vai Mansory?

Mansory tekee kalliimpia autoja ensisijaisesti siksi, että he tekevät merkkejä, kuten Ferrari, Rolls Royce, Lamborghini ja jopa Bugatti. Brabus tekee ensisijaisesti nykyaikaisia Mercedes-sedaneita ja -katumaastureita, mutta he tekevät myös Mercedeksen superautoja ja urheiluautoja. Sinänsä Mansory vie voiton, koska he tekevät usein muutaman miljoonan dollarin hintaisia Bugatti-hyperautoja.

Mansory on enemmänkin brändi, ajattelutapa ja tapa näyttää maailmalle, että et välitä siitä, mitä muut ajattelevat. Brabus on hillitympi, he työskentelevät hyvin tiiviisti Mercedeksen kanssa ja noudattavat tyylikkäämpää asennetta, mikä on varmasti yksi syy siihen, miksi Mercedes pitää Brabusista niin paljon. Niin tai näin, sekä Brabus että Mansory tekevät kalliita autoja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z