Buick Encore GX Luotettavuus

Buickin Encore-sarja on ollut todella luotettava lanseerauksestaan lähtien. GX-malli on hieman isompi malli kuin Encore, ja siinä on myös isompi moottori. Encore GX on silti pienempi kuin muut keskikokoiset katumaasturit, kuten Envision.

Yleiskatsaus

GX-malli lanseerattiin juuri vuonna 2020, ja siinä on kaikki Encoren ominaisuudet sekä joitakin omia lisäominaisuuksia, kuten isompi 1,3-turboinen 3-sylinterinen moottori. GX-mallista on myös urheilupainos. Siinä on joitakin lisäyksiä, kuten enemmän turvallisuusominaisuuksia ja joitakin muutoksia korin muotoiluun.

Luotettavuus

Keskihintaisten autojen luotettavuus on usein parempi kuin luksusautojen. Buick, joka on premium-merkki, mutta ei luksusmerkki kuten Cadillac, on saanut hyvät luotettavuusarviot. Merkki itsessään on sijalla 13 32 autonvalmistajan joukossa. Ne ovat tällä hetkellä luotettavimpia autonvalmistajia Yhdysvalloissa.
Encore GX:llä, kuten Encorellakin, on erittäin hyvät luotettavuusarviot. Encore on ollut markkinoilla jo vuosia, ja ihmiset tietävät sen suosion. GX-mallissa on vain joitakin muutoksia sen muotoilussa ja muissa ominaisuuksissa, mutta se on silti erittäin luotettava auto. Se on suhteellisen uusi auto, mutta sillä olisi hyvä luotettavuusluokitus, kuten Encoren 83 luotettavuuspistettä 100:sta.

Turvallisuus

Encoren turvallisuusluokitus on 5 tähteä, ja GX-mallissa on vielä enemmän ja parempia turvallisuusominaisuuksia. GX-mallissa on visuaalisia parannuksia ja muita turvallisuusominaisuuksia, kuten automaattinen hätäjarrutus, kaistanpitojärjestelmä, etutörmäysvaroitin, turvatyynyt jne. Itse GX sai NHTSA:lta viiden tähden arvosanan.

  Aston Martin DBS Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ei ole kovin suuri huolenaihe Buickin omistajille, koska autot ovat melko luotettavia ja rakennettu on myös vankka. Huollon ja joidenkin pienten korjausten kokonaiskustannukset olisivat noin 400-500 dollaria. Mahdollisuudet suurempiin korjauksiin ovat myös vähäiset.

FAQ

Onko Buick Encore GX etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Buick Encore GX on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Buick Encore GX:ssä on?

Buick Encore GX on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small Sport Utility Vehicle 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Buick Encore GX:ssä on ja onko siinä turbo?

Buick Encore GX:n teho on 137 hevosvoimaa ja vääntömomentti 162 lb-ft. Moottori on turboahdettu ja sen iskutilavuus on 1,2/- Polttoainejärjestelmä on suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Buick Encore GX:ssä on?

7,5 tuumaa ( 19,05 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Buick Encore GX:ssä on 18 x 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Buick Encore GX:ssä on?

Vuoden 2020 Buick EncoreGX on malliston debyyttimalli. Se ei kuitenkaan ole ainoa asia, joka ”erottuu” tässä kompaktissa katumaasturissa. Buickissa on vaaralliset huoltojarrut, moottorivika ja viallinen polttoainejärjestelmä.

Kuinka kauan Buick Encore GX kestää?

Hyvin huollettuna Buick Encore voi kestää jopa 200 000 kilometriä. Tämä katumaasturi on palkittu luotettavuudestaan, joten voit luottaa siihen, että se kestää monta vuotta.

  Audi S3:n luotettavuus

Onko Buick Encore hidas?

Encore soveltuu kaupunkiajoon. Tämän maasturin heikko moottori aiheuttaa hitaan kiihtyvyyden. Tämä on erityisen tuntuvaa, kun ajetaan moottoritienopeuksia ylöspäin. Kun autolla ajetaan kovaa, moottorin ääni on kova.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z