Buick Envision luotettavuus

Envision on kompakti crossover-maasturi, joka on suurempi kuin Encore ja Encore GX -mallit. Autossa on AWD-järjestelmä lumisella tai karkealla pinnalla ajamiseen, ja se on riittävän tilava, jotta auton sisälle mahtuu raskas määrä matkatavaroita. Auto on melko vankkarakenteinen ja luotettava käyttää monta vuotta.

Yleiskatsaus

Tämä lanseerattiin Yhdysvalloissa vuonna 2016, ja se teki vaikutuksen kestävyydellään ja suorituskyvyllään. Envisionissa on eri varustetasoja, ja nopeimmassa varustetasossa, Envision Avenirissa, on 2,0 litran 4-sylinterinen turbomoottori 9-vaihteisella vaihteistolla. Auto ei ole nopein, mutta se on varmasti luotettava.

Luotettavuus

Buickin luotettavuus tunnetaan Yhdysvalloissa. Nämä ovat luotettavimpia kotimaisia autonvalmistajia. Luotettavuus on usein parempi keskiluokan autoissa, koska niiden järjestelmät eivät ole niin monimutkaisia. Buickin maastoautot on rakennettu kestämään, ja ne ovat hyviä myös turvallisuuden ja huollon suhteen.
Envisionista puheen ollen, se on myös erittäin vankkarakenteinen Buick-auto. Moottorit kestävät helposti 20 vuotta, ja auto on myös niin hyvä, ettei siinä ole mitään suurempia ongelmia. Luotettavuusluokitusten osalta se pärjää erinomaisesti, sillä J.D Power on antanut sille 85 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Buick-autot pärjäävät poikkeuksellisen hyvin turvallisuudessa. Envision on saanut 5 tähden arvosanan turvallisuusmittauksissaan. Törmäysturvallisuus on huippuluokkaa etu- ja sivutörmäysturvallisuuden ansiosta. Autossa on kaikki uusimmat kuljettajaa avustavat ominaisuudet, kuten törmäysvaroitusjärjestelmä, automaattiset hätäjarrut jne.

  Buick Regal Sportback Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Tämän auton huolto ei ole ollut kovin kallista. Edes 10 vuoden jälkeen auto ei kuluta yli 7 000 dollaria. Auto tarvitsee kuitenkin ilmeisesti ennaltaehkäisevää huoltoa ja öljynvaihtoja, jotka maksaisivat noin 400-500 dollaria kuukaudessa, ja lisäksi muita ylimääräisiä, suunnittelemattomia käyntejä.

FAQ

Onko Buick Envision etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Buick Envision on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Buick Envisionissa on?

Buick Envision on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: 4WD Sport Utility Vehicle.

Kuinka paljon hevosvoimia Buick Envisionissa on ja onko siinä turbo?

Buick Envisionissa on 228 hevosvoimaa ja 258 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.0L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Buick Envisionissa on 20 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Buick Envisionissa vaihteisto-ongelmia?

Vaihteisto siirtää voiman moottorilta pyörille, jolloin voit ajaa haluamallasi nopeudella. Buick Envisionin vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihtamisviiveitä, narskuttelua kiihdytettäessä, tärinää kaikilla nopeuksilla, viheltäviä ääniä ja konepellin alta tulevaa polttavaa hajua.

Vaatiiko vuoden 2021 Buick Envision premium-bensiiniä?

EPA huomauttaa, että Envision uusi malli ei tarvitse tavallista premium-polttoainetta kuten edeltäjänsä. Tuloksena on, että 19 hevosvoimaa uhrataan vähemmälle polttoaineelle ja edullisemmalle bensiinille. Envision 2021:n 2,0-litraisen turbonelosmoottorin teho on 220 hevosvoimaa, kun se viime vuonna oli 252 hevosvoimaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z