Buick LaCrosse Luotettavuus

LaCrosse on tyylikkäästi muotoiltu keskikokoinen sedan, jossa on erittäin hyvä ajodynamiikka. Siinä on hyvä sekoitus teknologiaominaisuuksia yhdistettynä ensiluokkaisiin istuimiin. Se ei ole mikään luksusauto, mutta se antaa hyvin vahvan luksusauton olemuksen. Tämän lisäksi se on myös vähän huoltoa vaativa ja turvallinen luotettava auto.

Yleiskatsaus

Auto on itsessään 3. sukupolvessa, mutta Buick USA lopetti sen valmistuksen vuonna 2019. He ottivat käyttöön myös AWD-järjestelmän Yhdysvaltain versiossa. Yhdysvalloissa Buick esitteli 3. sukupolven hybridimallin ja 3,6 litran moottorilla varustetun mallin. Kiinassa LaCrosse on kuitenkin edelleen myyntimenestys.

Luotettavuus

Keskiluokan budjettiautoa ostaessaan ihmiset katsovat usein luotettavuustekijää, koska he haluavat, että tämä auto on heidän päivittäinen ajokkinsa eikä aiheuta jatkuvasti ongelmia. Buickilla on ollut kunnollinen historia luotettavuuden suhteen. Ne eivät ole rumia ja tarpeeksi premium-luokan autoja, jotta niistä voi nauttia ajaessaan.
LaCrosse seuraa Buickin jalanjälkiä, ja se on tarpeeksi luotettava, jotta sitä voi edelleen ostaa Yhdysvalloissa. J.D Powerin luotettavuusarvosana on 3,5 viidestä. Auton yleisarvosana on 8,1, ja se loistaa turvallisuuden ja vähäisen huollon osastoilla.

Turvallisuus

LaCrosse tarjoaa erittäin hyvän turvallisuuden ja vieläpä edulliseen hintaan. Se sai NHTSA:lta 5 tähteä ja suoriutui törmäystesteistä hienosti. Kolmannessa sukupolvessa oli jopa uusia turvallisuusominaisuuksia, kuten kuljettajan avustimet, ja entistäkin parempi törmäys- ja kaatumisenesto.

  BMW 2-sarjan luotettavuus

Huolto ja korjaus

Edullisten autojen huoltokustannukset ovat aina alhaisemmat kuin täysillä luksusautoilla. Myös LaCrossen huoltokustannukset ovat samanlaiset kuin muiden Buick-autojen, ja ne ovat noin 500 dollaria vuodessa. Tämä sisältää myös kaikki suuret korjauskustannukset. Lisäksi autossa on hyvin pienet mahdollisuudet saada suuria korjauksia, joten vuosittaiset huoltokustannukset ovat jopa 500 dollaria pienemmät.

FAQ

Onko Buick LaCrosse etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Buick LaCrosse on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Buick LaCrosse -autossa on?

Buick LaCrosse on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Buick LaCrosse -autossa on ja onko siinä turbo?

Buick LaCrosse -mallissa on 310 hevosvoimaa ja 268 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Buick LaCrosse on 19 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Buick LaCrosseissa ongelmia?

Buick näyttää korjanneen kolmannen sukupolven LaCrossen ongelmat, ja valituksia tästä uudesta sukupolvesta on hyvin vähän. Moottoriongelmat eivät ole olleet yhtä laajalle levinneitä tai vaarallisia kuin vuosien 2008 ja 2011 malleissa. Nämä autot eivät kuitenkaan ole täydellisiä.

Kuinka monta kilometriä Buick LaCrosse kestää?

Buick LacCrosse -sedan on hyvin rakennettu, ja se voi kestää 200 000-250 000 kilometriä hyvällä huollolla ja turvallisilla ajotavoilla. LaCrossen arvioitu käyttöikä on 13-17 vuotta perustuen 15 000 kilometriin vuodessa. Tämä on ennen kuin se tarvitsee kalliita korjauksia tai hajoaa.

  Buick Envision luotettavuus

Onko Buick LaCrosse hyvä käytetty auto?

Vuoden 2019 LaCrosse on erinomainen käytetty auto. Löydät LaCrosse-malleja, joissa on tehokkaat V6-moottorit, jos arvostat suorituskykyä enemmän kuin polttoainetaloutta. Sedan on mukava ja tarjoaa runsaasti istumapaikkoja. Siinä on myös monia käyttäjäystävällisiä teknologioita.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z