Buick Regal Luotettavuus

Auto on melko kuuluisa korimuotoilustaan ja tilavista sisätiloistaan. Auto ei kuitenkaan ole kaikkein ylellisin, jos sitä verrataan muihin luksusautoihin.Luotettavuuden osalta auto toimii erittäin hyvin, ja se on vähän huoltoa vaativa sedan.

Yleiskatsaus

Regal on ollut Yhdysvaltain markkinoilla jo vuosikymmeniä. Autoon tuli 2,0 litran turbomoottori, ja autoon on saatavana kaksi korimuotoa. On liftback-muoto, jossa on erittäin hyödyllinen hatchback-tyyppinen takaluukku, ja sitten on farmari. Auton valmistus lopetettiin vuonna 2019, mutta tämän auton voi edelleen ostaa.

Luotettavuus

Autojen luotettavuus ja luotettavuus on tärkeä näkökohta autoa ostettaessa. Buickin autot ovat usein hyvin kuuluisia luotettavuudestaan. Nämä autot eivät ole ylellisimpiä kuten Cadillac, mutta niitä kutsutaan premium-autoiksi. Merkin luotettavuus on 3,5 5,0:sta, mikä on hyvä.
Regal, kuten monet muutkin Buick-autot, on erittäin luotettava auto. J.D Power, joka on suuri organisaatio, joka arvioi autojen luotettavuutta, on antanut Regalille 91 pistettä 100:sta, jota kutsutaan parhaaksi. Tämä johtuu pääasiassa sen pettämättömästä moottorista ja alhaisista huoltokustannuksista.

Turvallisuus

Turvallisuusnäkökulmasta Buick-autot suoriutuvat myös tässä kunnialla. Regalilla on viiden tähden turvallisuusluokitus. Tämä johtuu pääasiassa sen turvallisuusominaisuuksista. Monet kuljettajaa avustavat ominaisuudet eivät kuitenkaan ole vakiona, joten ne maksavat paljon. Kuljettajaa avustavia ominaisuuksia ovat muun muassa törmäysvaroitus, kaistanpitoavustin ja vakionopeudensäädin.

  Audi A3 Sportback e-tronin luotettavuus

Huolto ja korjaus

Buick-autot eivät ole kaikkein eniten huollettavia autoja. Regalissa on luotettava moottori ja muutkin osat ovat laadukkaita. Auton vuosittainen huolto maksaisi noin 500 dollaria kaikista huolto- ja korjaustöistä. Tämän lisäksi saatavilla on myös takuu, joka auttaisi edelleen.

FAQ

Onko Buick Regal etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Buick Regal on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Buick Regalissa on?

Buick Regal on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Midsize

Kuinka paljon hevosvoimia Buick Regalissa on ja onko siinä turbo?

Buick Regalissa on 259 hevosvoimaa ja 295 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu ja sen tilavuus on 2,0 l/ Polttoainejärjestelmä on suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Buick Regalin tavaratila?

14,2 kuutiometriä ( 0,402 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Buick Regalissa on 18 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Buick Regalissa on?

Buick Regalin yleisimpiä moottoriongelmia ovat moottorin sammuminen ja sammuminen ajon aikana, käynti epätasaisesti, ajoketjuongelmat, tehon menettäminen ajon aikana ja moottorin kolkuttelu, kun moottori käynnistetään kylmänä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z