Cadillac ATS-V Luotettavuus

Luotettavuuden osalta Cadillac on suoriutunut vain keskinkertaisesti, mikä ei ole kovinkaan huono tulos kilpailijoihinsa verrattuna. Cadillac-autoja kutsutaan usein luksusajoneuvoiksi niiden ensiluokkaisten sisätilojen laadun iloisen ajokokemuksen vuoksi. ATS on keskikokoinen sedan ja ATS-V on ATS:n suorituskykyinen malli.

Yleiskatsaus

ATS-V on ollut ATS-ylellisysauton ylellisin malli. 2016 lanseeratussa mallissa oli 3,6 litran 6-sylinterinen twin-turbo moottori sekä manuaali- että automaattivaihteistolla. Tehdäkseen autosta, vielä enemmän, suorituskykyisen, Cadillac siirtyi V-mallissa takavetojärjestelmään.

Luotettavuus

ATS-V:n kaltaisten luksusautojen luotettavuus on ollut heikompi kuin muiden valtavirta-autojen. tämä johtuu siitä, että niiden osien käyttö on laadultaan parasta, minkä vuoksi asiakas joutuu maksamaan auton huollosta enemmän. Cadillac ei myöskään ole huono luotettavuuden suhteen, joten sekin on hyvä asia.
ATS-V:n luotettavuusarvosana on vain keskimääräistä huonompi, mutta ei silti huonompi kuin monien muiden suorituskykyisten mallien. Rakennuslaatu on vankka, huoltokustannukset eivät myöskään ole äärimmäiset ja turvallisuus on myös huippuluokkaa. ATS-V sai 2,5 tähteä 5,0:sta, mikä tekee siitä keskimääräistä huonomman.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on aina hyvä luksusautoissa. ATS-V:n osalta se on turvallisuudessa viiden tähden luokitusauto. Siinä on huippuluokan etu- ja sivutörmäyssuojaus, elektroninen vakaus ja turvatyynyt. Se ei myöskään ole saanut yhtään takaisinkutsua tai minkäänlaista valitusta turvallisuusjärjestelmästään, mikä todistaa sen ylivoimaisen turvallisuuden.

Huolto ja korjaus

Luksusautojen huoltokustannukset ovat usein korkeat, mutta eivät ATS-V:n tapauksessa. Auto on huipputehokas painos, ja siinä on käytetty erittäin laadukkaita tuotteita. Huoltokustannukset eivät silti ole paljon korkeammat kuin ja se on noin 700 dollaria vuodessa tämän auton ylläpitoon. Lisäksi autossa ei ole mitään suuria vikoja, joten ehkä se maksaa jopa alle 700 dollaria.

  BMW 1-sarjan luotettavuus

FAQ

Onko Cadillac ATS-V etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac ATS-V on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac ATS-V:ssä on?

Cadillac ATS-V on 4-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac ATS-V:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac ATS-V:ssä on 464 hevosvoimaa ja 445 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu V6-kaasumoottori, jonka tilavuus on 3,6 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac ATS-V:n tavaratila?

10,4 kuutiometriä ( 0,294 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac ATS-V:ssä on 18 x 9,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 9,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Cadillac ATS kestää?

Voit saavuttaa 200 000 mailia, jos panostat ajoneuvosi asianmukaiseen huoltoon. Cadillac ATS:ssäsi.
Cadillac ATS-V voi kestää 100 000-400 000 mailia, jos huolehdit siitä. Jos laiminlyöt ajoneuvosi huollon, se kestää vain 100 000 mailia. Asianmukaisella huollolla Cadillac ATS-V kestää yli 150 000 mailia.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z