Cadillac CT4 Luotettavuus

Cadillac ei ole luotettavin merkki, mutta sen luksusominaisuudet ovat edelleen puutteelliset. Se on kuitenkin edelleen BMW:n tai Audin kilpailija. CT4 lanseerattiin vuonna 2019, ja se on kuuluisa korin muodosta ja hauskasta ajamisesta. Tässä kompaktissa edustusautossa on kaikki uusimmat teknologiaominaisuudet, ja siitä on jopa huipputehokas malli, joka tunnetaan nimellä CT4-V.

Yleiskatsaus

CT4:ssä on 2,0 litran turbo nelisylinterinen moottori, joka tuottaa reilut 237 hevosvoimaa. Tämä malli on periaatteessa kilpailija BMW 2-sarjalle tai Audi A3:lle. Niissä kaikissa on samanlaiset voimansiirtojärjestelmät ja muut ominaisuudet. Auto on kauniisti muotoiltu näyttämään tyylikkäältä ja kiiltävältä.

Luotettavuus

Luotettavuus autoissa tarkoittaa sitä, kuinka kauan auto kestää, kuinka sirosti se kestää kohtuullisilla huoltokustannuksilla ja hyvillä turvallisuusominaisuuksilla. Cadillac ei ole luotettavin merkki, mutta luksusautojen osalta luotettavuus on usein alhaalla korkeiden huoltokustannusten ja hi-tech-ominaisuuksien vuoksi.
CT4 esiteltiin vasta vuonna 2019, eikä se ole vielä osoittanut luotettavuuttaan. Jos kuitenkin tarkastelemme sen edeltäjää, ATS:ää, jossa oli samanlainen voimansiirto, sen luotettavuuspisteet olivat tyydyttävät. Voimme sanoa, että auto tulee olemaan luotettava auton laadukkaan rakenteen vuoksi.

Turvallisuus

Turvallisuus on suuri huolenaihe arvioitaessa auton luotettavuutta. CT4 on kuitenkin melko uusi auto, eikä autolle ole tehty törmäystestejä. Tosin auto sai kaksi takaisinkutsua NHTSA:lta Turvatyynyistä ja huoltojarruista. Cadillacin turvallisuusominaisuuksien historiaa tarkastelemalla voidaan kuitenkin sanoa, että auto olisi riittävän turvallinen ostettavaksi.

  Cadillac ATS-V Luotettavuus

Huolto ja korjaus

CT4 on luksusauto, ja kuten kaikilla muillakin luksusautoilla, sillä on enemmän ylläpitokustannuksia kuin muilla tavallisilla autoilla. ne ovat kuitenkin edelleen alhaisemmat kuin monilla sen kilpailijoilla, mikä on suuri etu autolle. Auto maksaisi noin 500 dollaria vuodessa ensimmäisten 5 vuoden aikana.

FAQ

Onko Cadillac CT4 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac CT4 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac CT4:ssä on?

Cadillac CT4 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac CT4:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac CT4:ssä on 325 hevosvoimaa ja 380 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu I4, jonka tilavuus on 2,7 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri Cadillac CT4:n tavaratila on?

10,7 kuutiometriä ( 0,303 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac CT4:ssä on 18 x 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä CT4 tarkoittaa Cadillacissa?

T4:n solujen hyväksikäyttöä. Cadillacin valmistama Cadillac CT4 on Cadillacin pienikokoinen sedan. Se korvaa Cadillac ATS sedanin ja on Cadillacin mallistossa CT5:n alapuolella. Toukokuun 30. päivänä 2019 esiteltiin ensimmäisen kerran CT4-V. Vakio-CT4 seurasi neljä kuukautta myöhemmin.

Tuleeko vuonna 2022 Cadillac CT4?

Cadillac tarjoaa vuoden 2022 CT4:ää Luxury-, Premium Luxury- ja Sport-versioilla. CT4-sedaniin on saatavana vakiona takaveto. Myös neliveto on lisävaruste. Vuoden 2022 CT4:n hinnat alkavat 34 990 dollarista, joka sisältää matkan määränpään, ja ne voivat nousta 63 265 dollariin, jos saat täysin varustellun V-sarjan Blackwingin.

  Aston Martin DBS Superleggera Luotettavuus

Onko Cadillac CT4 nopea?

Takavetoisen CT4V Blackwingin kaksoisturboahdettu 3,6-litrainen V6-moottori tarjoaa 445 paunajalkaa vääntöä. Se saa sedanin kiihdyttämään 100 km/h:n nopeuteen vain 3,9 sekunnissa ja sen jälkeen 189 km/h:n huippunopeuteen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z