Cadillac CT5 Luotettavuus

CT5 on luksusauto, joka on tehty kilpailemaan muiden saksalaisten merkkien kanssa. Cadillac tarjoaa premium-tason autoja, jotka on tehty tarjoamaan hienoimpia ja laadukkaimpia autokyytejä. CT5 on keskikokoinen fastback, jota on saatavana useissa eri varustetasoissa. Luotettavuuden osalta CT5 on melko luotettava auto.

Yleiskatsaus

CT5 on saatavana useissa eri varustetasoissa, ja siinä on valikoima tehokkaita moottoreita 2,0 litran i4-turbomoottorista massiiviseen 6,2 V8-kompressorimoottoriin. CT5-V Blackwing -vaihtoehtoa lukuun ottamatta CT5 tarjoaa 10-vaihteisen vaihteiston.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein suuri huolenaihe luksusautoissa, koska niiden huoltokustannukset ovat usein korkeat ja jälleenmyyntiarvo alhainen. Cadillac on valmistanut luksusautoja, ja ne ovat verrattain luotettavia kuin muut ulkomaiset autonvalmistajat. Huoltokustannukset ovat kohtuulliset, mutta ihmiset ovat kuitenkin valittaneet niiden luksusominaisuuksista.
CT5 on ollut markkinoilla lähes kolme vuotta, eikä siitä ole tullut merkittäviä valituksia. Auton luotettavuuspisteet ovat myös loistavat, sillä J.D Power on antanut sille 85/100 pistettä. Tämä johtuu pääasiassa auton alhaisemmasta huoltotiheydestä ja paremmista turvallisuusominaisuuksista. Suorituskykyisissä versioissa, kuten CT5-V:ssä tai CT5-V Blackwingissä, on vielä laadukkaampia osia.

Turvallisuus

Turvallisuusluokitus on Cadillac-autoissa usein erittäin hyvä. NHTSA ja IIHS, molemmat ovat arvioineet auton turvallisuuden viidellä tähdellä. Auto suoriutuu törmäystilanteissa erinomaisesti ja se on saanut 5 tähteä törmäysturvallisuudesta. Tämän lisäksi CT5:ssä on vakiona monia turvallisuusominaisuuksia, kuten törmäysvaroitin, jalankulkijan tunnistus, ja joitakin ominaisuuksia voidaan lisätä, kuten vakionopeudensäädin tai kaistanpitoavustin jne.

  Cadillac CTS-V Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Luksusautojen huolto on aina ollut melko kallista, mutta Cadillacin Yhdysvalloissa valmistamien autojen huolto on suhteellisen vähäistä. Säännöllinen huolto ei ole kovin kallista, eivätkä varaosatkaan ole kovin kalliita. Keskimääräinen vuosihuolto ilman takuuta olisi noin 1 000 dollaria, mutta takuun kanssa se olisi noin 400 dollaria.

FAQ

Onko Cadillac CT5 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac CT5 on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac CT5:ssä on?

Cadillac CT5 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Mid-Size

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac CT5:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac CT5:ssä on 360 hevosvoimaa ja 405 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu V6-kaasumoottori, jonka tilavuus on 3,0 litraa/ Polttoainejärjestelmä on suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac CT5:n tavaratila?

11,9 kuutiometriä ( 0,337 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac CT5:ssä on 19 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko CT5 suurempi kuin CTS?

CT5:n suurin etu on sen koko. CT5:n toisella rivillä on enemmän tilaa kuin CTS:ssä, ja se tarjoaa vielä 4,5 tuumaa jalkatilaa takana. Vaikka CT5 tarjoaa enemmän tavaratilaa, se ei ole niin suuri kuin voisi odottaa. Nelisylinterinen turbomoottori on sama molemmissa autoissa, mutta CT5:een on lisävarusteena saatavana V6.

  Cadillac SRX:n luotettavuus

Korvaako CT5 CTS:n?

Amerikkalaisen luksusmerkin keskikokoisena sedanina Cadillac CT5 on korvannut Cadillac CTS:n. CT5 on luksusauto, joka tarjoaa kilpailukykyisen hinnan, modernin ulkonäön ja innovatiivista tekniikkaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z