Cadillac CT5-V Blackwing Luotettavuus

Blackwing on CT5:n suorituskykyisin malli. CT5 on täydellinen luksusauto, ja siinä on kaksi huipputehokasta mallia, joista toinen on V ja toinen on V Blackwing. Blackwing-mallissa on paljon suurempi ja nopeampi moottori. luotettavuuden osalta auto on riittävän luotettava verrattuna muihin suorituskykyisiin autoihin.

Yleiskatsaus

Blackwing-painoksessa on kolossaalinen 6,2 litran ahdettu V8-moottori, joka tuottaa huikeat 668 hevosvoimaa, ja se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,4 sekunnissa. Auto toimitetaan 10-vaihteisella automaattivaihteistolla, mutta vaihtoehtona on myös 6-vaihteinen manuaalivaihteinen malli.

Luotettavuus

Luotettavuudella ei ole suurta merkitystä suorituskykyistä autoa ostettaessa, koska ihmiset keskittyvät yleensä paljon suureen nopeuteen eivätkä luotettavuuteen. Cadillac valmistaa kuitenkin edelleen riittävän luotettavia suorituskykyisiä autoja, ja ne maksavat paljon vähemmän kuin muut suorituskykyiset autot.
CT5-V Blackwingissä on laadukkaat osat, ja se on ATS-V:n seuraaja, joten Cadillac on tehnyt parannuksia välttääkseen ylikuumenemisongelmat. CT5-sarjalla on J.D Powerin hyvä luotettavuuspistemäärä 85, joten sarjan suorituskykyistä mallia tarkasteltaessa voidaan sanoa, että Blackwing-painos olisi luotettava.

Turvallisuus

Kyseessä on viiden tähden luokituksen saanut auto turvallisuusnäkökulmasta katsottuna. Täysin varustetussa versiossa on kaikenlaisia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten kaistanpitojärjestelmä, vakionopeudensäädin, puoliautonominen ajotila jne. Lisäksi vakiovarusteena on turvatyynyjä, törmäysvaroitin jne.

Huolto ja korjaus

Cadillacin huoltokustannukset eivät ole korkeammat kuin minkään muun merkin. CT5-sarjan huoltokustannukset ovat paljon alhaisemmat, noin 1000 dollaria vuodessa. Blackwing maksaisi enemmän, mutta siinä on takuu neljän ensimmäisen vuoden ajan. Takuu maksaisi siis minkä tahansa ongelman ja vain ensimmäisen huollon.

  BMW i8:n luotettavuus

FAQ

Onko Cadillac CT5-V Blackwing etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac CT5-V Blackwing on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac CT5-V Blackwingissä on?

Cadillac CT5-V Blackwing on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Mid-Size

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac CT5-V Blackwingissä on ja onko siinä turbo?

Cadillac CT5-V Blackwingissä on 668 hevosvoimaa ja 659 lb-ft vääntöä. Moottori on ahdettu kaasu V8, jonka tilavuus on 6.2L/ Polttoainejärjestelmä on: DI.

Kuinka suuri on Cadillac CT5-V Blackwingin tavaratila?

11,9 kuutiometriä ( 0,337 m3 ).
Minkä tyyppiset pyörät siinä on?
Cadillac CT5-V Blackwingissä on 19 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z