Cadillac CT6 Luotettavuus

Ylellisyyskyyti, CT6, on täysikokoinen 4-ovinen sedan. Autossa on nopea moottori, joka tarjoaa miellyttävimmän ajokokemuksen maksimaalisella ylellisyydellä ja mukavuudella. Luotettavuuden suhteen auto suoriutuu erittäin hyvin verrattuna kilpailijoihinsa. Lisäksi CT6:lla on jopa suorituskykyinen malli nimeltä CT6-V.

Yleiskatsaus

Cadillac on ollut kuuluisa ylivertaisesta ylellisyydestään koko historiansa ajan. Ainoastaan eliitillä oli varaa autoon, mutta nyt yhä useampi voi omistaa sen. CT6 on täydellinen luksusauto, jossa on erittäin tehokas moottorivalikoima 2,0 litran I4-moottorista 3,0 litran V8-moottoriin. Auto on saatavana joko taka- tai nelivetona.

Luotettavuus

Luotettavuus on merkittävä näkökohta auton hankinnassa. Cadillacillacilla on keskimääräinen luokitus luotettavuuden suhteen. Se sai arvosanan 3,0 5,0:sta, mikä on keskimääräinen arvosana. Niillä on kuitenkin maine vankkojen osien valmistajana. CT6:ssa on luotettava moottori ja vankat osat. Auton luotettavuusarvosana on 82, mikä on erittäin hyvä.

Jälleenmyynti

CT6:n arvo alenee 51 % 5 vuoden omistusajan jälkeen. Luotettavuus riippuu myös auton jälleenmyyntiarvosta. Mitä enemmän auto menettää arvoaan, sitä todennäköisemmin auto ei ole luotettava vaihtoehto. Cadillacin kaltaiset luksusautot ovat alttiimpia arvonalennukselle nopeammin kuin massatuotantoautot.

Turvallisuus

NHTSA on antanut CT6:lle viiden tähden arvosanan sen turvallisuusominaisuuksista. Aktiivisina turvallisuusominaisuuksina on saatavilla paljon kuljettajaa avustavia ominaisuuksia ja muita passiivisia ominaisuuksia, kuten turvatyynyjä. Auto on myös riittävän vankka, jotta matkustajat eivät joudu suureen kolariin.

  Audi S4 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

CT6 kuluttaa yli 1000 dollaria takuun päättymisen jälkeen. Yhteensä 10 vuoden aikana auto maksaisi noin 10 000 dollaria. Ensimmäisten 5 vuoden aikana auto on kuitenkin erittäin edullinen omistaa, ja se maksaa vain noin 500 dollaria. Tämän lisäksi autossa ei myöskään ole suuria vikoja, ja suurin osa osista on valmistettu kotimaassa.

FAQ

Onko Cadillac CT6 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac CT6 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac CT6:ssa on?

Cadillac CT6 on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac CT6:ssa on ja onko siinä turbo?

hän Cadillac CT6:ssa on 335 hevosvoimaa ja 284 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3,6 l/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac CT6:n tavaratila?

15,8 kuutiometriä ( 0,447 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac CT6:ssa on 19 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z