Cadillac CTS Luotettavuus

Cadillacit ovat kuuluisia nopeista luksusautoista ja vakaasta ajosta. CTS-keskikokoinen sedan, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2019. Auto on kuitenkin edelleen ajankohtainen ostettavaksi, ja se sisältää monia Cadillacin hi-tech-ominaisuuksia. Auto on luotettavuuden osalta keskinkertainen, mutta kun otetaan huomioon kaikki sen ylelliset ominaisuudet, se on erittäin hyvä ostos.

Yleiskatsaus

CTS on ylellinen urheiluauto, ja siitä on myös V-luokan suorituskykyinen malli. Tavallisissa CTS-malleissa on 2,0 litran I4-moottori ja 3,6 litran V6-moottori, jotka tuottavat jopa 420 hevosvoimaa. Jokaisessa kolmannen sukupolven CTS:ssä on 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Luksusautojen luotettavuus on usein heikompi kuin muiden perusautojen. Tämä johtuu lähinnä korkeista huolto- ja arvonalennuskustannuksista. CTS:n luotettavuuden osalta CTS:n arvosana on keskimääräistä huonompi, 2,5 pistettä 5,0:sta. Siinä on kuitenkin erittäin vankat osat ja moottori, joka kestää pidempään kuin monet muut autot.

Jälleenmyynti

Poistot ovat yleensä hyvin korkeat luksusautoissa, koska ihmiset eivät yleensä osta vanhoja luksusautoja niiden korkeiden ylläpitokustannusten vuoksi. Ihmiset ostavat yleensä uudempia malleja, joilla on takuu, jotta he säästävät rahaa huollosta. CTS menettää noin 50 prosenttia alkuperäisestä arvostaan viiden ensimmäisen vuoden jälkeen. Kymmenen vuoden kuluttua se on vieläkin suurempi, ja vuoden 2009 VTS maksaa nyt noin 10 000 dollaria.

Turvallisuus

CTS:n viimeisimmän, vuoden 2019 mallin turvallisuusluokitus oli 5 tähteä. Auto suoriutuu törmäystesteissä kelvollisesti, ja kuljettajaa avustavien ominaisuuksien osalta tarjolla on muun muassa kaistanpitojärjestelmä ja törmäysvaroitus. Cadillac-autoja kutsutaan usein turvallisiksi autoiksi, joten tämä ei ole ongelma CTS:n kohdalla.

  Cadillac DTS Luotettavuus

Huolto ja korjaus

CTS:n huoltokustannukset ensimmäisten viiden vuoden aikana ovat noin 700 dollaria vuodessa. Ensimmäisen viiden vuoden jälkeen se voi maksaa vielä enemmän. Osien ja moottorin laatu on hyvä, mutta ennaltaehkäisevä huolto ja säännölliset öljynvaihdot ovat välttämättömiä, jotta ajamisesta voi nauttia samalla tavalla.

FAQ

Onko Cadillac CTS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac CTS on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac CTS:ssä on?

Cadillac CTS on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Mid-Size

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac CTS:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac CTS:n teho on 335 hevosvoimaa ja vääntömomentti 285 lb-ft. Moottori on kaasu/etanoli V6, jonka iskutilavuus on 3,6 l/ Polttoainejärjestelmä on SIDI.

Kuinka suuri on Cadillac CTS:n tavaratila?

13,7 kuutiometriä ( 0,388 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac CTS:ssä on 18 x 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z