Cadillac CTS-V Luotettavuus

V-mallit ovat Cadillacin suorituskykyisiä malleja. CTS-sarja on lakkautettu, mutta V-malli on edelleen saatavilla. CTS-V on keskikokoinen sedan, ja siinä oli erittäin tehokas moottori. Autoa myytiin myös vain yhden vuoden ajan, ennen kuin se korvattiin CT5-V:llä.

Yleiskatsaus

Tämä on urheiluauto, ja tämä oli jopa esillä moottoriurheilussa. CTS-V:ssä on ylivoimainen 6,2 litran V8-moottori, joka tuottaa 640 hevosvoimaa 630 lb-ft:n teholla, ja sen ennätys on 0-100 km/h 3,5 sekunnissa. Se on varustettu 8-vaihteisella automaattivaihteistolla. Auto sai useita palkintoja koko tuotantovuosiensa ajan.

Luotettavuus

Luksusautot maksavat paljon verrattuna muihin autoihin, joten niiden pitäisi olla luotettavampia. näin ei kuitenkaan ole, ja nämä autot ovat jopa vähemmän luotettavia kuin edulliset autot niiden monimutkaisten järjestelmien ja hi-tech-ominaisuuksien vuoksi.
CTS-sarjan luotettavuus ei ole paras mahdollinen, ja sen luotettavuus arvioitiin 2,5:ksi 5,0:sta. V-mallissa on kuitenkin edelleen laadukkaampia osia, joten se olisi luotettavampi. Luotettavuus riippuu myös muista tekijöistä, kuten:

Jälleenmyynti

Cadillacsit menettävät yleensä 50 % arvostaan ensimmäisten 5 vuoden aikana. Myöskään CTS-V ei ole poikkeus. CTS-V on kuitenkin harvinainen malli, joten on mahdollista, että jos autoharrastaja ostaa tämän auton, hän maksaisi siitä enemmän.

Turvallisuus

Cadillacin autoissa ei ole turvallisuudesta tingitty. CTS-V:n turvallisuudesta on annettu viiden tähden luokitus. Varusteet ovat laadukkaita, ja kori on myös melko vankka kestämään kaikki törmäykset, jotka eivät aiheuta matkustajille suuria vahinkoja.

  Cadillac STS Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Luksusautojen huolto on suurin miinuspuoli, koska se on niin kallista. Se on vielä korkeampi suorituskykyisissä malleissa, kuten CTS-V:ssä. Takuuvuosia lukuun ottamatta auton kaikki huollot ja korjaukset maksaisivat noin 1 800 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Cadillac CTS-V etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac CTS-V on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac CTS-V:ssä on?

Cadillac CTS-V on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Mid-Size

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac CTS-V:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac CTS-V:ssä on 640 hevosvoimaa ja 630 lb-ft vääntöä. Moottori on ahdettu kaasu V8, jonka iskutilavuus on 6,2 l/ Polttoainejärjestelmä on suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac CTS-V:n tavaratila?

13,7 kuutiometriä ( 0,388 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac CTS-V:ssä on 19 x 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x 10 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z