Cadillac DTS Luotettavuus

Tämä luksusauto oli tuotannossa vuosina 2005-2011. Tätä autoa käytti jopa Yhdysvaltain presidentti. Auto on kuuluisa erittäin ylellisistä sisätiloistaan ja tehokkaasta moottoristaan. Tämä on loistava vanha auto ostettavaksi, ja se on myös luotettava kestämään vielä monta vuotta.

Yleiskatsaus

Tämä on klassinen Cadillac-auto, jossa on tyylikäs korimuotoilu ja vaikuttava suorituskyky. Autossa on 4,6 L V8-moottori, ja siinä on 4 erilaista ylellistä varustetasoa. Näiden varustetasojen suurin moottori tuottaa 292 hevosvoimaa 6300 rpm:n kierrosluvulla. Se korvattiin Cadillac XTS:llä.

Luotettavuus

Auton luotettavuudella on paljon merkitystä, koska ihmiset eivät halua tuhlata aikaansa ja rahojaan yksittäiseen autoon. luotettavuuden suhteen Cadillac ei ole paras merkki, mutta se on kuitenkin keskitasoa. DTS:ssä on kaikenlaisia laadukkaimpia osia, jotka kestävät pidempään kuin mikään muu. Luotettavuusluokituksen osalta DTS:n luotettavuusarvosana on 93 pistettä 100:sta.

Jälleenmyynti

Luksusautojen arvonalennuksen kannalta se on erittäin korkea. Nämä autot menettävät usein arvonsa nopeammin kuin edulliset autot. DTS menettää 41 % arvostaan 5 vuoden kuluttua. Jos kuitenkin aiot ostaa tämän auton, tämä on hyvä asia sinulle.

Turvallisuus

Autojen turvallisuus on tärkeä osa luotettavuutta. NHTSA arvioi DTS:n etutörmäyksen osalta 5 tähteä viidestä. Autossa on kaikki turvallisuusvarusteet, kuten lukkiutumattomat jarrut, ajonvakautusjärjestelmä, päiväajovalot ja turvatyynyt. Siksi se on melko turvallinen auto.

Huolto ja korjaus

Luksusautojen huolto ja korjaus ovat kalliita asioita. DTS on vanha auto, etkä saa takuuta käytetyn DTS:n kanssa, joten kaikki huoltolaskut on maksettava itse. DTS:n keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 1 000 dollaria. Se riippuu kuitenkin auton kunnosta.

  Cadillac CTS Luotettavuus

FAQ

Onko Cadillac DTS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac DTS on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac DTS:ssä on?

Cadillac DTS on auto, jossa on 6 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Full Size

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac DTS:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac DTS:ssä on 275 hevosvoimaa ja 295 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 4.6L/ Polttoainejärjestelmä on: SFI.

Kuinka suuri on Cadillac DTS:n tavaratila?

18,8 kuutiometriä ( 0,532 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac DTS:ssä on 17 x 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Cadillac DTS kestää?

Cadillac DTS voi kestää jopa 10 vuotta tai yli 200 000 kilometriä. Cadillac DTS:n keskimääräinen käyttöikä on 9 vuotta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z