Cadillac ELR Luotettavuus

Hybridiautot ovat uusi liikennemuoto, koska autojen hiilidioksidipäästöt ovat suuret. ELR on plug-in-hybridi, jossa on suuri akku. Autoa voi ajaa kokonaan akulla tai käyttää hybriditilaa. Nämä autot kiihtyvät erittäin nopeasti ja antavat jännittävän ajokokemuksen. Myös muotoilu on futuristinen ja särmikäs.

Yleiskatsaus

ELR oli Cadillacin lanseeraama harvinainen pistokehybridi, jota on valmistettu maailmassa vain noin 3 000 kappaletta. Autossa on 1,4 litran i4-moottori, joka on yhdistetty 17,1 kWh:n litiumioniakkuun. Täyssähköllä auto pystyy kulkemaan arviolta 39 mailia. Hybriditilassa auto tuottaa erittäin hyvän polttoainetalouden ja vähemmän hiilidioksidipäästöjä.

Luotettavuus

Luotettavuustekijöiden osalta hybridiautot ovat aina luotettava vaihtoehto. Näissä autoissa on hyvät moottorit, ja ne säästävät poikkeuksellisesti polttoainetta. ELR on luksusauto, ja se on ollut luotettavuudeltaan keskimääräinen auto. Se sai luotettavuudestaan 3,0 tähteä 5,0:sta.

Poistoprosentti

Cadillacit menettävät yleensä 50 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden kuluttua. Tämä ei ole ostajien kannalta hyvä asia; se on kuitenkin hyvä asia, jos aiot ostaa käytetyn ELR:n. Saat auton lähes puoleen sen alkuperäisestä hinnasta.

Turvallisuus

Turvallisuus on autoissa ykkösprioriteetti. Todella kiiltävä auto voi olla epäluotettava juuri sen heikkojen turvallisuusmittausten vuoksi. ELR:ssä on vaikuttavia turvallisuusominaisuuksia. Harvinaisuutensa vuoksi autoa ei kuitenkaan ole kolaritestattu, mutta voimme silti sanoa, että auto on turvallinen sen huomattavien turvallisuusominaisuuksien ansiosta.

  Buick Encore GX Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Luksusautojen ylläpitokustannukset ovat aina korkeammat. Huolto riippuu kuitenkin omistajasta. Optimaalinen ennaltaehkäisevä huolto maksaa noin 1 000 dollaria vuodessa. Tämä sisältää kaikki huolto- ja ennenaikaiset käyntikustannukset. Se on kallista, mutta silti alhaisempaa kuin saksalaisissa autoissa.

FAQ

Onko Cadillac ELR etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac ELR on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac ELR:ssä on?

Cadillac ELR on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kompaktit autot

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac ELR:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac ELR:ssä on 233 hevosvoimaa ja 373 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu/sähkökäyttöinen, ja sen tilavuus on 1,4 litraa/ Polttoainejärjestelmä on suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac ELR:n tavaratila?

10,5 kuutiometriä ( 0,297 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac ELR:ssä on 20 x 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Cadillac ELR:n akku kestää?

ELR:n kaltaiset hybridiakut kestävät yleensä keskimäärin 6-10 vuotta.

Voinko ladata ELR:n kotona?

Kyllä, voit ladata autosi millä tahansa tavallisella pistorasialla.

Mitä ELR tarkoittaa Cadillacissa?

ELR tarkoittaa Electric Vehicle with Extended Range Capability (sähköajoneuvo, jonka kantomatka on laajennettu), ja se tuli ensimmäisen kerran myyntiin vuoden 2014 alussa.

Käyttääkö Cadillac ELR kaasua?

ELR käyttää pääasiassa sähköä. ELR voi kulkea jopa 40 mailia pelkällä sähköllä, ja kaasumoottori tukee sitä kulkemaan pidemmälle, kun akku on käytetty loppuun.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z