Cadillac Escalade EXT Luotettavuus

Jos tarvitset täysikokoisen lava-auton, jossa on hämmästyttävä moottori ja läsnäolo tiellä, Escalade EXT on ihanteellinen vastaus sinulle. EXT-malli lanseerattiin vuonna 2001, ja sillä oli kaksi sukupolvea, kunnes sen valmistus lopetettiin vuonna 2013.

Yleiskatsaus

Escalade on valtava katumaasturi, jossa on 6,2 litran V8-moottori nopeampaa vauhtia varten ja AWD-järjestelmä lisää maastokokemuksia varten. Korkea maavara antaa matkustajille poikkeuksellisen pehmeyden. Tässä on automaattinen 6-vaihteinen järjestelmä, jossa on manuaalivaihdevaihtoehto.

Luotettavuus

Luotettavuus ja luotettavuus on merkittävä huolenaihe maasturia hankittaessa. Luksusmaasturit ovat tyypillisesti vähemmän luotettavia niiden korkeiden huoltomäärien vuoksi. Cadillacillacilla itsellään on vähemmän kuin ihanteellinen luotettavuuspistemäärä 3,0 pistettä 5,0:sta. Ne ovat kuitenkin tunnetumpia korimallistaan ja ajamisen sujuvuudesta.
Luotettavuuden osalta EXT:llä on J.D Powerin hyvä luotettavuuspistemäärä 82. Korin osat ovat laadukkaita, eikä niissä näy vikoja ennenaikaisesti. Myös moottori on sen verran kestävä, että näitä autoja myydään edelleen.

Poistoprosentti

Cadillacit poistuvat noin 50 % 5 vuoden kuluttua. Luotettavuus on samankaltainen asia, joka vaikuttaa auton jälleenmyyntiarvoon. Mitä enemmän ajoneuvo devalvoituu, sitä enemmän on mahdollisuuksia siihen, että ajoneuvo ei ole todistettavasti luotettava valinta. Cadillacin kaltaiset luksusajoneuvot ovat taipuvaisempia devalvoitumaan nopeammin kuin tavalliset ajoneuvot.

Turvallisuus

EXT on saanut hyvän maineen valtavan kokonsa ja vankan korinsa ansiosta. EXT:n sisällä on yleensä vähemmän mahdollisuuksia loukkaantua onnettomuudessa. Sen törmäysturvallisuus on saanut 5 tähteä, ja siinä on monia muita kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten jarruavustin, elektroninen ajonvakautus jne.

  Buick LaCrosse Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Escalade olisi riittävän tehokas takuunsa kanssa. Ilman takuuta se maksaisi joka tapauksessa tonnin verran kalliiden mekaanikkojen ja korin osien vuoksi. Tämän ajoneuvon ylläpitäminen maksaisi noin 1 000 dollaria vuodessa. Tämä ei silti ole kallein, jos sitä verrataan mihin tahansa saksalaiseen täysikokoiseen katumaasturiin.

FAQ

Kuinka monta istuinta Cadillac Escalade EXT:ssä on?

Cadillac Escalade EXT on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: All Wheel Drive

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac Escalade EXT:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac Escalade EXT:ssä on 403 hevosvoimaa ja 417 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu/etanoli V8, jonka iskutilavuus on 6,2 l/ Polttoainejärjestelmänä on elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka suuri on Cadillac Escalade EXT:n tavaratila?

53.0 Cubic Feet ( 1,501 m3 )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac Escalade EXT:ssä on 22 x 9,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 22 x 9,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Cadillac EXT kestää?

Cadillac Escalade voi kestää 150 000-200 000 mailia, jos sitä huolletaan asianmukaisesti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z