Cadillac Escalade Luotettavuus

Jos tarvitset ison ajoneuvon, jossa on tehokas moottori, Escalade on oikea vastaus sinulle. Tässä täysikokoisessa katumaasturissa on 3 matkustajariviä, ja sillä on suuri läsnäolo tiellä. Pelkästään tämän maasturin pelkkä koko on kuljettajille ilo. Se on tunnettu loistavasta kuljettajanäkymästä ja sisätilojen ylellisyydestä.

Yleiskatsaus

Escalade on valtava katumaasturi, jossa on suorituskykyinen 3,0- ja 6,2-litrainen moottori, joka on suorituskykyinen malli. Katumaasturi on viidennessä sukupolvessa, ja Escaladesta on olemassa myös ESV-nimellä tunnettu suorituskykyinen malli. Siinä on 10-vaihteinen automaattivaihteisto entistäkin parempaa ajoa varten.

Luotettavuus

Luotettavuus on suuri huolenaihe maasturia ostettaessa. Luksusmaasturit ovat yleensä vähemmän luotettavia niiden korkeiden huoltomäärien vuoksi. Cadillacillacilla itsellään on keskimääräistä huonompi luotettavuuspistemäärä 3,0 pistettä 5,0:sta. Ne ovat kuitenkin tunnetumpia korimallistaan ja ajodynamiikastaan.
Escalade on kuuluisa suuresta koostaan, mutta se on myös niin luotettava, että se voi kestää monta vuotta. Rakennuslaatu on huippuluokkaa, ja myös moottori on luotettava. Sen luotettavuusarvosana on 2,5 pistettä 5,0:sta, mikä on hyvä arvosana kilpailijoihin verrattuna. Autosta ei myöskään ole raportoitu merkittäviä valituksia.

Arvonalentuminen

Escaladen arvon aleneminen on noin 47 %, kun maasturi on omistettu 5 vuoden ajan. Jo 2 vuoden kuluttua tämän auton ostamisesta auton arvo alenee noin 30 %, mikä on riittävän merkittävä. Se ei kuitenkaan ole liian korkea täysikokoisten katumaastureiden vertailussa.

  Kumpi maasturi on parempi - Cadillac vai Mercedes?

Turvallisuus

Tällä katumaasturilla on hyvä maine turvallisuuden suhteen sen suuren koon ja korkean maavaran vuoksi. Onnettomuudessa on yleensä vähemmän mahdollisuuksia loukkaantua auton sisällä. Tämän lisäksi Escaladessa on korkea maavara ja erittäin vahva kori. Sen törmäysturvallisuus on saanut 5 tähteä kaikkien muiden kuljettajaa avustavien ominaisuuksiensa joukossa.

Huolto ja korjaus

Escalade olisi riittävän taloudellinen takuunsa kanssa. Ilman takuuta se maksaisi kuitenkin paljon kalliiden laatutuotteidensa vuoksi. Tämän auton huolto maksaisi noin 1 000 dollaria vuodessa.

FAQ

Kuinka monta istuinta Cadillac Escaladessa on?

Cadillac Escalade on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac Escaladessa on ja onko siinä turbo?

Cadillac Escaladessa on 420 hevosvoimaa ja 460 lb-ft vääntöä. Moottori on V8-kaasumoottori, jonka tilavuus on 6,2 litraa/ Polttoainejärjestelmä on suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac Escaladessa on 22 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 22 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Cadillac Escaladeissa paljon ongelmia?

Escaladeissa on ongelmia, mutta ei paljon. Cadillac Escaladeissa on ollut viimeisen viiden vuoden aikana useita ongelmia, kuten kova ajo-ominaisuus ja vaihteistoviat, moottoriongelmat, moottoriongelmat ja viat jousituksissa.

Kestävätkö Cadillac Escaladit pitkään?

Cadillac Escaladen arvioidaan kestävän 200 000 kilometriä. Cadillac Escaladen keskimääräinen vuotuinen ajokilometrimäärä on 15 000 kilometriä. Tämä tarkoittaa, että se voi kestää 13 vuotta. Jos ajoneuvoa huolletaan kunnolla, huoltoaikataulua noudatetaan ja ajotavat ovat hyvät, se voi kestää 13 vuotta.

  Cadillac CTS-V Luotettavuus

Kannattaako Cadillac Escalade ostaa?

Cadillac Escalade on erinomainen katumaasturi. Se on suunniteltu täysin uudelleen vuodeksi 2021, ja nyt se on sisätilojen laadun osalta suurten luksusmaastureiden laadukkaimpia. Tavaratilaa ja istuintilaa on runsaasti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z