Cadillac STS Luotettavuus

Cadillacit ovat tunnettuja nopeista, ylellisistä ajoneuvoista ja vakaasta ajosta. STS on keskikokoinen auto, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2013. Ajoneuvo on kuitenkin edelleen ajankohtainen ostettavaksi, ja se sisältää huomattavan määrän Cadillacin huipputeknisiä ominaisuuksia. Ajoneuvo on normaali luotettavuutensa suhteen, mutta ajatellen sen runsaita elementtejä yleisesti, se on mahtava ostos.

Yleiskatsaus

CTS on luksusajoneuvo, ja sillä on niin ikään V-luokan suorituskykyinen malli. Tavallisissa STS-malleissa on 2,0 litran I4-moottori, kun taas V-suoritusmallissa on 4,4 litran V9-moottori. STS:ssä on 5- tai 6-vaihteinen automaattivaihteisto.

Luotettavuus

Käytettyä autoa ostaessaan ihmiset välittävät enemmän luotettavuustekijöistä. Vanhan auton luotettavuuteen vaikuttavat monet tekijät. Cadillac ei yleensä ole luotettavin automerkki; se on kuitenkin luksusmerkki, ja sillä on laadukkaimpia autoja.
STS:n luotettavuus on J.D Powerin mukaan hyvä, noin 86 pistettä 10:stä. Tämä on edelleen korkeampi kuin monissa uudemmissa malleissa, ja autossa on myös erittäin laadukas rakenne ja osat. Autojen luotettavuuteen vaikuttavat myös muutamat muut tekijät, kuten esim. seuraavat:

Poistot

Poistot ovat yleensä erittäin korkeat luksusajoneuvoissa, koska yksityishenkilöt eivät ole taipuvaisia ostamaan mitä tahansa vanhaa luksusautoa. tämä johtuu pääasiassa niiden korkeista huoltomaksuista. STS menettää noin 50 % arvostaan ensimmäisen viiden vuoden jälkeen. Tämä kasvaa vielä 5 vuoden kuluttua, ja 10 vuoden kuluttua se on erittäin halpa ostaa.

  Onko Mercedes parempi kuin Cadillac?

Turvallisuus

STS sai 5 tähteä törmäysturvallisuudestaan. Kaiken kaikkiaan törmäystestit sujuivat auton osalta tyydyttävästi, ja IIHS ja NHTSA palkitsivat auton 5 tähden luokituksella. Tämän lisäksi autossa on monia nykyaikaisia turvavarusteita.

Huolto ja korjaus

STS:n huolto- ja korjauskustannukset ensimmäisten viiden vuoden aikana ovat noin 700 dollaria vuodessa. Se voi maksaa huomattavasti enemmän ensimmäisen viiden vuoden jälkeen. Osien ja moottorin luonne on luotettava, mutta ennaltaehkäisevä huolto ja normaalit öljynvaihdot ovat tärkeitä, jotta voit kokea parhaan ajolaadun.

FAQ

Onko Cadillac STS etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac STS on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac STS:ssä on?

Cadillac STS on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Mid-Size

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac STS:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac STS:ssä on 302 hevosvoimaa ja 272 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.6L/ Polttoainejärjestelmä on: DI.

Kuinka suuri on Cadillac STS:n tavaratila?

13,8 kuutiometriä ( 0,391 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac STS:ssä on 18 x 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Cadillac STS kestää?

CTS:n käyttöikä on noin kymmenen vuotta. Cadillacin kestävimmän mallin, CTS:n, käyttöiän kerrotaan olevan noin kymmenen vuotta. Monet omistajat raportoivat myös, että heidän ajoneuvonsa kestävät asianmukaisella huollolla yli 200 000 kilometriä.

  BMW 7-sarjan luotettavuus

Mitä STS tarkoittaa Cadillacissa?

STS tarkoittaa Seville Touring Sedan. Vuosina 1989-2004 Seville Touring Sedan tunnettiin nimellä STS. Seville nimettiin uudelleen STS:ksi vuonna 2005. Cadillac tarjosi myös Seville Luxury Sedan -versiota, SLS:ää.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z