Cadillac vs. Mercedes: Luotettavuus

Cadillac ja Mercedes ovat ensimmäisten perustettujen automerkkien joukossa. Molemmat ovat laatumerkkejä monessa suhteessa, mutta luotettavuuden osalta Benz on parempi.

Mercedes-Benz on luotettavampi kuin Cadillac. Viimeisimmässä Consumer Reportsin luotettavuusluettelossa Cadillac sijoittui 29. sijalle 33 merkin joukosta. Useimmat sen malleista, kuten CTS, ATS ja Escalade, saivat arvosanan 1 viidestä. Sen sijaan useimmat Mercedes-mallit saivat 2,5 pistettä viidestä.

Cadillacillacilla on ollut useita takaisinkutsuja viime vuosikymmenen aikana, mikä on saattanut vaikuttaa alhaisempaan luotettavuuspistemäärään. Sitä vastoin Mercedeksellä on ollut vähemmän takaisinkutsuja viime vuosikymmenen aikana. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki mallit olisivat epäluotettavia.
Luotettavin Cadillac-malli on XT5, kun taas luotettavin Mercedes on E-luokka.

Miksi Cadillac on epäluotettavampi kuin Mercedes-Benz?

Cadillac on epäluotettavampi kuin Mercedes useista syistä. Ensinnäkin Cadillac on halvalla tehty. Toiseksi siinä on huono automaattivaihteisto. Ja lopuksi, sen huolto on kallista pitkällä aikavälillä.

Halvasti tehty

Cadillac saattaa ylpeillä komeilla ja futuristisilla automalleillaan, mutta kun astut näiden kaunottarien sisälle, saatat yllättyä. Cadillacin sisätilojen viimeistely ja ominaisuudet eivät ole lähelläkään sitä, mitä näet saksalaisten luksusmerkkien, kuten Mercedeksen, Audin tai BMW:n, sisällä.

Cadillacin sisätilat muistuttavat Chevroletia, joka sattuu olemaan sen emoyhtiö. Sisällä on mustaa kiiltävää muovia, vaikeasti käytettäviä infotainment-painikkeita, huono infotainment-järjestelmä ja ala-arvoinen vaihteenvalitsin. Kaikki nämä ominaisuudet saattavat saada Cadillacin ostajat tuntemaan itsensä huijatuksi, jos he luulevat ostavansa luksusauton.

  Miksi vanhat Mersut ovat niin halpoja?

Kun verrataan Cadillacin sisätiloja Benzin sisätiloihin, huomaat valtavan eron. Mercedes-Benzin sisätilat ovat aivan toisella tasolla. Halpa Cadillacin sisustus hajoaa nopeammin kuin Benzin, mikä tekee siitä vähemmän luotettavan. Mercedeksen sisustus kestää pitkään, koska suurin osa osista on valmistettu, koska siinä käytetään poikkeuksellisia materiaaleja.

Huono automaattivaihteisto

Huolimatta siitä, että Cadillacissa on automaattivaihteisto, se ei ole alan parhaiden kanssa samalla tasolla. Tämä johtuu huonosta ohjelmoinnista. Siksi Cadillacilla ajaminen ei ole yhtä sulava ajokokemus kuin Benzillä. Huonosti ohjelmoidulle vaihteistolle kehittyy myös helposti erilaisia ongelmia.

Kallis ylläpitää

Toinen syy Cadillacin epäluotettavuuteen on sen korkeat ylläpitokustannukset. Joitakin yleisiä Cadillac-ongelmia ovat öljyvuodot, etuvalaisimien ja DRL-lamppujen vikaantuminen, sähköiset ikkunansäätimet voivat pettää, ilmastointilaitteen pettäminen ja paljon muuta.

Jotkin ongelmat ovat yleisiä tietyissä Cadillac-malleissa. Esimerkiksi CTS:n takakehys saattaa irrota muutaman kilometrin jälkeen, kun taas XLR:n katto irtoaa. Jos huollat Cadillacisi kunnolla, sinulla ei kuitenkaan pitäisi olla paljon huolenaiheita.

Mikä tekee Mercedeksestä yhden luotettavimmista luksusautoista?

Edullinen huoltaa

Yksi luksusauton omistamisen suurimmista haasteista on kalliiden osien ja korjausten hoitaminen. Vaikka Mercedes-Benzin osat eivät myöskään ole halpoja, ne ovat edullisempia verrattuna Audiin ja BMW:hen. BMW:llä on kalleimmat osat, ja sen jälkeen tulee Audi.

Vähemmän ongelmia

Mercedeksen osat ovat hieman kalliimpia kuin Cadillacin osat, mutta Cadillacissa on enemmän ongelmia, mikä tekee niistä vähemmän luotettavia huollettavia pitkällä aikavälillä. Sama pätee myös Audiin tai BMW:hen verrattuna. Kaiken kaikkiaan BMW on kallein huollettava, sitten Audi, Mercedes ja lopuksi Cadillac.

  Mikä on paras aika ostaa Mercedes?

FAQ

Kumpi auto on luotettavampi – Mercedes-Benz E-luokka, BMW 4-sarja vai Cadillac ATS?

Kaikki nämä autot ovat erittäin luotettavia, mutta Mercedes-Benzin E-luokka on näistä kolmesta mallista luotettavin. Sitä seuraa tiiviisti BMW 4-sarja ja lopuksi Cadillac ATS -malli. Cadillac valmistaa joitakin markkinoiden epäluotettavimpia luksusautoja.

Onko Mercedes parempi automerkki kuin Cadillac?

Kyllä, se on. Mercedes-Benz on ollut alalla pitkään, mutta se on myös vastuussa automaailman parhaasta insinööritaidosta. Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benz tuottaa parempia ja tehokkaampia ajoneuvoja kuin Cadillac. Vaikka heidän autonsa ovatkin kalliimpia, saat siis vastinetta rahoillesi.

Miksi amerikkalaiset luksusautomerkit (Cadillac ja Lincoln) ovat niin harvinaisia Euroopassa?

Se on yksinkertaista. Cadillac ja Lincoln eivät ole parempia tuotteita kuin muut eurooppalaiset luksusautomerkit, kuten Mercedes, Audi ja BMW. Tämän seurauksena niiden myynti on vähäisempää, koska tarjottu tuote ei vastaa kilpailijoidensa tarjoamaa mukavuutta, suorituskykyä, luotettavuutta ja jopa turvallisuutta.

Kumpi auto on kestävämpi – Cadillac Escalade vai Mercedes-Benz S-luokka?

Nämä kaksi mallia kuuluvat markkinoiden kestävimpiin luksusautomalleihin. Ne voivat helposti kerätä yli 200 000 kilometriä vähemmillä ongelmilla. Mercedes-Benz S-Class on kuitenkin edelleen luotettavampi kuin Cadillac Escalade.

Mercedes-Benz S-luokka on osoittautunut yhdeksi markkinoiden kestävimmistä ajoneuvoista, ja se pysyy vahvana vielä 10 tai jopa 20 vuoden jälkeenkin. S-luokan kanssa kestävyydessä kilpailevat lähimmät automallit ovat Lexus LS ja Lincoln Town car.

  Mitkä Mercedes on kauko-ohjauksella pysäköinti

Miksi Cadillac ja muut amerikkalaiset luksusautomerkit menettivät Amerikan markkinat Mercedekselle, BMW:lle, Audille ja muille ulkomaisille luksusautomerkeille?

Ensimmäisen öljysokin aikana 70-luvun lopulla ja 80-luvun alussa monille amerikkalaisille autovalmistajille kävi huonosti, eivätkä ne koskaan toipuneet täysin. Siitä huolimatta monet amerikkalaiset luksusautomerkit, kuten Cadillac ja Lincoln, keskittyivät paljon aikuisväestöön ja unohtivat tulevan sukupolven.

Toisaalta saksalaiset ja muut eurooppalaiset automerkit näkivät tämän kuilun ja päättivät tehdä tuotteita, jotka vetosivat nuorempaan sukupolveen. Lisäksi useimmilla eurooppalaisilla automerkeillä on parempi tekniikka, parempi käsiteltävyys, kehittyneemmät turvallisuusominaisuudet ja parempi muotoilu.

Cadillac: Kaunis, mutta ei luotettava.

Cadillac valmistaa joitakin markkinoiden kauneimmista autoista. Mutta luotettavuuden osalta se on yksi huonoimmista. Samaan aikaan Mercedes-Benz kuuluu luotettavimpiin luksusautomerkkeihin. Ainoa Cadillac-malli, joka voi kilpailla Mercedeksen kanssa luotettavuudessa, on Cadillac XT5.

Kaiken kaikkiaan Mercedes-Benz on parempi auto. Cadillac voi olla kauniisti muotoiltu ja halvempi kuin Mercedes, mutta Mercedeksen tekniikka ja muut huippuominaisuudet ovat Cadillacia paremmat. Mercedes tarjoaa mukavuutta, tyyliä, laatua, turvallisuutta ja luokkaa. Minkään luksusauton on vaikea päihittää sitä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z