Cadillac XLR Luotettavuus

XLR on 2-ovinen roadster, jossa on 2-ovinen korimalli ja nopea urheilullinen moottori. XLR on täydellinen luksusroadster, ja se on hyvä vaihtoehto Corvette C6:lle. Sen valmistus lopetettiin vuonna 2009, mutta se on edelleen erittäin hyvä ostos ja ominaisuuksiinsa ja teknisiin ominaisuuksiinsa nähden ensiluokkainen auto.

Yleiskatsaus

XLR on 4,6 litran Northstar V8 -moottorilla varustettu roadster, joka voi ajaa jopa 155 km/h ja nopeudesta 0-100 km/h vain 5,8 sekunnissa. Siinä on 5-vaihteinen automaattivaihteisto kaikkine muine luksusominaisuuksineen. Se on silti hyvä ostos tehokkaan moottorinsa ja särmikkään ulkonäkönsä ansiosta.

Luotettavuus

Cadillac ei ole paras valinta, jos puhutaan luotettavuudesta, koska sen huoltokustannukset ovat korkeat. Se on kuitenkin edelleen parempi kuin monet muut, ja sen luotettavuus on arvioitu 3,0:ksi 5,0:sta. XLR on ollut hyvin rajoitettu auto sen vähäisen tuotannon vuoksi. Joistakin ongelmista huolimatta ihmiset ovat olleet todella tyytyväisiä XLR:ään.

Jälleenmyynti

Jälleenmyynti on tärkeä näkökohta luotettavuuden kannalta. Auton luotettavuutta lisää, jos sen arvon aleneminen on vähäistä. XLR:n valmistus on lopetettu vuodesta 2009 lähtien, joten sen arvo on siitä lähtien laskenut noin 70 prosenttia. Jos kuitenkin ostat XLR:n nyt, sen arvo alenee noin 7 % seuraavien 5 vuoden aikana.

Turvallisuus

Cadillaceilla on ollut hyvä historia turvallisuusmittausten osalta. XLR:ssä on myös monia hyviä turvallisuusominaisuuksia. Auto on riittävän vankka kestämään minkä tahansa kolarin. Tämän lisäksi siinä on kaikki hyödylliset turvavarusteet, kuten turvatyynyt, kuljettajaa avustavat ominaisuudet jne.

  BMW Z4 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto on alue, jolla XLR:n kaltaiset luksusautot kärsivät eniten. Ylellisyydellä varustettujen autojen ylläpitokustannukset ovat korkeat niiden korkealaatuisten osien ja korkeiden ennaltaehkäisevien huoltokustannusten vuoksi. XLR vaatisi noin 800 dollaria vuodessa kaikkiin huolto- ja korjaustöihin. XLR on vanha auto, joten sen ylläpitokustannukset riippuvat myös auton kunnosta.

FAQ

Onko Cadillac XLR etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac XLR on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac XLR:ssä on?

Cadillac XLR on auto, jossa on 2 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac XLR:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac XLR:ssä on 320 hevosvoimaa ja 310 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 4.6L/ Polttoainejärjestelmä on: SFI.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac XLR:ssä on 18 x 8 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä Cadillac XLR tarkoittaa?

XLR = X-sarjan ylellinen Roadster. Se on nimi, jota Cadillac käyttää luksusajoneuvoistaan.

Saako Cadillac XLR:ään manuaalivaihteiston?

Kyllä, Cadillac XLR:ään saa käsivaihteiston. Voit valita 6-vaihteisen manuaalivaihteiston tai 6-vaihteisen automaattivaihteiston välillä.

Onko Cadillac XLR nopea?

XLR on nopea. Cadillac väittää, että Cadillac XLR saavuttaa nopeuden 155 km/h ja kiihtyy nopeudesta 0-60 km/h vain 5,8 sekunnissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z