Cadillac XT5 Luotettavuus

Tämä on katumaasturi, jonka tavoitteena on tarjota täydellistä ylellisyyttä ja ylellisyyttä lisätilalla matkatavaroille ja matkustajille. Se on suurempi kuin XT4, ja se on ollut vuonna 2017 maailmanlaajuisesti myydyin Cadillac. XT5 on saatavana myös AWD-järjestelmällä, jolla on erinomainen ajodynamiikka.

Yleiskatsaus

Vuonna 2017 esitellyssä autossa on 3,6 litran V6-moottori, joka tuottaa 258 hevosvoimaa, ja 9-vaihteinen vaihteistojärjestelmä. autossa on läsnä neljä varustetasoa. Se on myös riittävän luotettava kaikkine hienoine spekseineen ja ominaisuuksineen.

Luotettavuus

Luotettavuuden osalta Cadillac on ollut keskiverto automerkki. Se on varmasti parantunut paljon viime aikoina. XT5:n luotettavuusarvosana on hyvä, 79 pistettä 100:sta. Tämä on luokassaan todella hyvä, mutta auto ei silti ole luodinkestävä. Auton jarrujärjestelmistä ja voimansiirtojärjestelmästä on tehty valituksia.

Jälleenmyynti

Cadillacin kaltaisten autojen arvon alenemisaste on aina ollut korkea. Se menettää noin 20 % arvoaan jo ensimmäisen vuoden jälkeen. 5 ensimmäisen vuoden jälkeen arvonalennus on noin 52 %. Tämä on varmasti hyvä asia ihmisille, jotka aikovat ostaa auton käytettynä.

Turvallisuus

Cadillacin turvallisuusominaisuudet ovat aina olleet ensiluokkaisia. XT5 on saanut viiden tähden arvosanan, koska sen rakennelaatu on erinomainen ja koska siinä on monia vakiovarusteisia ja saatavilla olevia turvallisuusominaisuuksia. XT5:ssä on monia vakiovarusteena olevia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten törmäysvaroitin, kaistanpitoavustin jne. Tarjolla on myös muita kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten kuolleen kulman valvonta, mukautuva vakionopeudensäädin jne.

  Cadillac CTS-V Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat aina korkeat XT5:n kaltaisissa luksusautoissa. XT5:llä on hyvä takuu, mutta sen ylläpitoon tarvitaan silti yli 1000 dollaria vuodessa. Sanottuani tämän huoltokustannukset riippuvat kuitenkin auton omistajasta. Se on varmasti korkea, mutta tässä luokassa normaali.

FAQ

Onko Cadillac XT5 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac XT5 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac XT5:ssä on?

Cadillac XT5 on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Sport Utility Vehicles

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac XT5:ssä on ja onko siinä turbo?

Cadillac XT5:n teho on 310 hevosvoimaa ja vääntömomentti 271 lb-ft. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Cadillac XT5:ssä on?

7,8 tuumaa ( 19,81 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac XT5:ssä on 20 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Cadillac XT5:ssä on?

Vuoden 2017 XT5:n moottorissa on erilaisia ongelmia. Jotkut kuljettajat ovat raportoineet moottoritilasta tulevista kolisevista äänistä. Toiset raportoivat moottorin syttymisestä väärin.

Onko Cadillac XT5:ssä vaihteisto-ongelmia?

Siinä on vaihteisto-ongelmia. Cadillac XT5:n AF50-8 8-vaihteinen vaihteisto on uusi malli, joka esiteltiin vuonna 2017 kompaktissa katumaasturissa. Vaikka se on erittäin tekninen ja hienostunut, sen suorituskyvystä on useita NHTSA-valituksia. Näitä ovat muun muassa vaikea tai karkea ylös-/alasvaihto uutena.

  Cadillac DTS Luotettavuus

Vaatiiko Cadillac XT5 premium-bensiiniä?

Ei, Cadillac XT5 vaatii tavallista bensiiniä. On suositeltavaa käyttää Premium-bensiiniä, jos haluat paremmat ajokilometrit.

Onko XT5 nopea?

Vaikka XT5 kulkee nopeudesta 0-100 km/h kunnioitettavat 7,1 sekuntia, se tuntuu hieman laiskalta. Joten useimmat ihmiset eivät luultavasti kutsuisi sitä nopeaksi.

Onko XT5 hiljainen?

Cadillac XT5 on hiljainen. Se on vähentänyt Escalade-tason ylellisyyttä pienempään autoon 2022XT5:llä, mutta se on menettänyt osan arvovallastaan. XT5:n ulkoinen muotoilu on tyylikäs ja tasokas. Sen hyvin varustettu matkustamo on hiljainen matkustaessa, ja siinä on runsaasti tilaa neljälle aikuiselle matkatavaroineen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z