Cadillac XT6 Luotettavuus

Se on Cadillacin täysikokoinen premium-laatuinen katumaasturi. Siinä on ylimääräinen 3. rivi matkustajille ja upea urheilullinen ulkonäkö. Auto on myös erittäin tehokas ja se on saatavana myös AWD-järjestelmällä. Auto on tarpeeksi tehokas ajamaan karuilla pinnoilla sujuvasti.

Yleiskatsaus

XT6:n tavoitteena on tarjota maksimaalista luksuslaatua ja lisätilaa joko matkustajille tai matkatavaroille. Auton ajodynamiikka on myös miellyttävä, ja siinä on 3,6 litran turbomoottori, joka tuottaa 310 hevosvoimaa. AWD-järjestelmä antaa autolle lisää sulavuutta. Kaiken kaikkiaan auto on loistava ostos, kun otetaan huomioon sen tekniset tiedot ja hyvä luotettavuus.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole tärkein tekijä ennen Cadillacin kaltaisen luksusauton ostamista, mutta se on silti tärkeä. Cadillac on myös parantanut luotettavuusluokitustaan viime aikoina, ja sen luotettavuusluokitus on 3/5. XT6 on ollut markkinoilla nyt kaksi vuotta, ja sen luotettavuusarvosana on hyvä, 76. Lisäksi auton rakennettu laatu on myös kestävä, joka kestäisi monta vuotta.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole ongelma Cadillacin kanssa. XT6 on esimerkki, ja sillä on NHTSA:n ja IIHS:n 5 tähden luokitus. Tämä johtuu sen loistavasta rakennetusta laadusta ja turvallisuusominaisuuksista. Se on täynnä ominaisuuksia, kuten jalankulkijoiden havaitseminen, kuolleen kulman valvonta, kaistanpitoavustin jne.

Jälleenmyynti

Näiden ylellisysajoneuvojen arvon alenemisaste on aina korkea, eikä XT6 ole myöskään poikkeus. Auto menettää lähes 20 % arvostaan jo ensimmäisen vuoden jälkeen. 5 vuoden jälkeen se on vielä korkeampi, ja se menettää noin 58 % alkuperäisestä arvostaan 5 vuoden jälkeen.

  Cadillac XLR Luotettavuus

Huolto ja korjaus

XT6:n huoltokustannukset ovat korkeat johtuen sen ylellisistä laatuosista ja korkeista ennaltaehkäisevistä huoltokustannuksista. Kun takuu on päättynyt, auto maksaisi vuosittain noin 1 000 dollaria kaikista ennaltaehkäisevistä ja ennakoimattomista huolloista.

FAQ

Onko Cadillac XT6 etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Cadillac XT6 on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Cadillac XT6:ssa on?

Cadillac XT6 on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Sport Utility Vehicles

Kuinka paljon hevosvoimia Cadillac XT6:ssa on ja onko siinä turbo?

Cadillac XT6:n teho on 310 hevosvoimaa ja vääntömomentti 271 lb-ft. Moottori on kaasu V6, jonka iskutilavuus on 3.6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Cadillac XT6:ssa on 20 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä on verrattavissa Cadillac XT6:een?

Cadillac XT6:een 2021 verrattavat autot ovat Hyundai Telluride, Kia Telluride, Lincoln Aviator, Volvo XC90. ja Buick Enclave. Ne ovat kaikki ylellisiä katumaastureita, joissa on tilavat sisätilat, ylelliset mukavuudet ja erinomainen suorituskyky.

Onko XT6:ssa kolmas rivi?

XT6:ssa on kolmas rivi. Kolmannelle riville pääsee kummaltakin puolelta liu’uttamalla toista riviä eteenpäin. Matkustajan puoleinen osa kallistuu kuitenkin ulospäin, mikä avaa suuremman kulkuväylän takimmaisille istuimille.

Onko Cadillac XT6:ssa hierontaistuimet?

Siinä ei ole hierontaistuimia. Jotkut sanoisivat, että sisätilat kaipaavat yleisesti ottaen hieman parannusta.

  Cadillac DTS Luotettavuus

Voinko saada Cadillac XT6:n leasingvuokralle?

Kyllä, voit saada sen leasingvuokralle. Sinun on maksettava korkeampi kuukausimaksu kuin jos ostaisit sen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z