Chevrolet Bolt EUV Luotettavuus

Kuten me kaikki tiedämme, että sähköautot ovat autoteollisuuden tulevaisuus, Chevrolet arvioi tämän melko nopeasti ja esitteli Bolt-mallinsa.EUV-malli on viimeisin ja se on Bolt EV -mallia suurempi. Siinä on enemmän toimintasäde ja se on enemmän maasturi.

Yleiskatsaus

Bolt EUV on pienikokoinen täyssähköinen katumaasturi, jossa on monia hienoja ominaisuuksia. Auton kohokohta on handsfree super cruise -tila. Lisäksi 65 kWh:n litiumioniakku tarjoaa arviolta 247 mailin toimintasäteen, ja siinä on pikalatausmahdollisuus.

Luotettavuus

Chevrolet on ollut markkinoilla jo vuosia, ja se tunnetaan kestävistä ja luotettavista autoista. kaiken kaikkiaan Chevrolet on saanut luotettavuuden osalta arvosanan 3,5 5,0:sta. Bolt EUV on vasta hiljattain lisätty heidän mallistoonsa, joten sen luotettavuutta on vaikea arvioida. Litium-ionimoduulin kanssa oli kuitenkin ollut ongelmia, joiden vuoksi GM teki takaisinkutsun ja vaihtoi sen.

Turvallisuus

Chevyn kaltaiset autot ovat hyviä turvallisuustoimenpiteiden suhteen. Saatavilla oleviin ominaisuuksiin kuuluvat automaattiset jarrut, kaistanpitoavustin, etutörmäysvaroitin, jalankulkijoiden jarrutus, turvatyynyt jne. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että kuljettaja luottaa täysin kuljettajaa avustaviin ominaisuuksiin.

Poistot

Chevyn poistoaste on suhteellisen alhaisempi kuin muiden luksusmerkkien. Bolt EUV on uusi lisäys, joten voimme tarkastella Bolt EV:n poistoprosenttia. EV-mallin poistuma oli noin 30 % jo 1 vuoden kuluttua auton omistamisesta. Sen jälkeen sen poistoprosentti on 50 % 5 vuoden kuluttua.

  Chevrolet Cobalt Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Sähköautojen huolto on suhteellisen vähäisempää kuin tavallisten autojen, mutta sitä tarvitaan silti. Liikkuvia osia on vähemmän, mikä säästää jonkin verran rahaa, mutta on muitakin asioita, jotka vaativat huoltoa, kuten renkaat, jarrujärjestelmä, jousitus, ja sitten sinun pitäisi myös vaihtaa jonkin ajan kuluttua. Kaiken kaikkiaan korjaus ja huolto ovat kuitenkin edelleen halvempia.

FAQ

Onko Chevrolet Bolt EUV etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Bolt EUV on etuvetoinen auto.

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Bolt EUV:ssä on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Bolt EUV:n teho on 200 hevosvoimaa ja vääntömomentti 266 lb-ft. Moottori on Electric, jonka iskutilavuus on NA Polttoainejärjestelmä on: Electric.

Kuinka paljon maavaraa Chevrolet Bolt EUV:ssä on?

5,6 tuumaa ( 14,22 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Bolt EUV:ssä on 17 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka paljon Bolt EUV voi hinata?

Chevy Boltin vakiovetokyky on 2 000 kiloa, mutta sitä voidaan lisätä modien avulla.

Mitä eroa on Chevy Bolt EV:n ja EUV:n välillä?

Bolt EUV on 6,3 tuumaa pidempi kuin Bolt EV ja siinä on 3,1 tuumaa enemmän jalkatilaa takana. EUV Premier -versio lisää 2 200 dollaria ja mahdollistaa handsfree-ajon joillakin valtateillä Pohjois-Amerikassa. Bolt EUV:llä on merkittävä etu Bolt EV:hen verrattuna, koska Chevy ei tarjoa tätä vaihtoehtoa.

  Chevrolet Corvette ZR1 Luotettavuus

Voinko vetää perävaunua Chevy Boltilla?

Ei ole ongelma hinata vetoautoa Boltilla. Chevy Boltin perävaunun vetokoukku on mitoitettu 300 lb:n kielipainolle perävaunun pallossa ja 2 000 lb:n vetopainolle. Se ei jätä sinua jälkeen seuraavalla suurella matkallasi.

Onko Chevrolet Bolt hyvä auto?

Chevrolet Bolt on erinomainen sähköauto. Bolt EV erottuu muista hybrideistä ja sähköautomalleista pitkällä toimintasäteellään, nopealla kiihtyvyydellään ja hauskalla käsittelyllään. Bolt EV:ssä on tilava matkustamo ja suuri tavaratila.

Mitä ongelmia Chevy Boltissa on?

Ongelma: Bolt-ajoneuvon akku voi syttyä tuleen. Ratkaisu: Ongelman korjaamiseksi on saatavilla sekä laitteisto- että ohjelmistovaihto. GM vaihtaa kaikki vialliset moduulit vuosien 2017-2019 Bolt EV -ajoneuvoihin ja vuosien 2020-2022 Bolt EV/EUV -ajoneuvoihin.

Minkä vuoden Chevy Boltit ovat syttyneet tuleen?

Ole tietoinen 2017-2019-malleista. Kuten mainittiin, ohjelmiston ja laitteiston vaihto voi korjata tulipalon vaaran.

Mikä on Bolt EUV?

General Motorsin Bolt EUV (battery electric vehicle) on Chevrolet-merkin uusi malli. Autonvalmistaja esitteli uuden mallin Bolt-mallistonsa jatkeena. Sen on tarkoitus tarjota EV-ostajille SUV:n kaltaiset mittasuhteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z