Chevrolet Bolt EV:n luotettavuus

Chevrolet uskoo tarjoavansa kohtuuhintaisia ja luotettavia autoja, ja sama pätee myös sen sähköautoihin. Bolt EV on 5-ovinen hatchback, joka on tehty edulliseksi ihmisille, jotka haluavat minimoida hiilidioksidipäästönsä. Ajaminen on Bolt EV:llä erittäin hauskaa, ja muut ominaisuudet tekevät siitä sen arvoisensa.

Yleiskatsaus

Bolt EV:ssä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten yhden polkimen ajo, pikalataus ja muita turvallisuusominaisuuksia. Auton voimanlähteenä on 66 kWh:n akkupaketti, jonka arvioitu toimintasäde on 259 mailia, sekä pikalatausominaisuudet. Auto on varmasti hauska ajettava.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole ongelma Chevyn kanssa, koska ne ovat tunnetusti kestäviä ja ihmiset luottavat Chevroletiin. Chevroletin luotettavuusluokitus on myös hyvä, 3,5 tähteä 5,0:sta. Bolt EV on sähköinen lisäys heidän mallistoonsa, ja sillä on myös hyvät luotettavuusarviot. J.D Power palkitsi Bolt EV:n pistemäärällä 74 pistettä 100:sta.

Poistoprosentti

Sähköautojen poistuma on nopeampi kuin tavallisten autojen. Sama pätee Bolt EV:hen, ja se tekee noin 30 %:n arvonalennuksen jo yhden vuoden omistamisen jälkeen. Se on vielä pahempi, ja se menettää 50 % arvostaan 5 vuoden kuluttua.

Turvallisuus

Turvallisuusominaisuudet ja -mittaukset ovat keskeinen tekijä autojen luotettavuudessa. Ihmiset haluavat tuntea olonsa turvalliseksi ajaessaan. Bolt EV:ssä on kaikki Chevyn turva-avustimet, kuten jalankulkijan jarrutus, hätäjarrutus, etutörmäysvaroitin, kaistanpitoavustin, seurantaetäisyyden ilmaisin jne.

  Audi S3:n luotettavuus

Huolto ja korjaus

Ihmiset luulevat, että sähköautot eivät tarvitse minkäänlaista huoltoa, mutta tämä ei ole totta. Sähköautot tarvitsevat ohjauksen, renkaiden, jousitusjärjestelmän, jarrujärjestelmän jne. huoltoa. Bolt EV maksaa noin 2 750 dollaria ensimmäisten 5 vuoden aikana. Koska liikkuvia osia on kuitenkin vähemmän, korjauksiin kuluu vähemmän rahaa, ja sinun pitäisi vain keskittyä ennaltaehkäisevään huoltoon.

FAQ

Onko Chevrolet Bolt EV etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Bolt EV on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Bolt EV:ssä on?

Chevrolet Bolt EV on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni farmariauto

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Bolt EV:ssä on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Bolt EV:ssä on 200 hevosvoimaa ja 266 lb-ft vääntöä. Moottori on Electric, jonka iskutilavuus on NA Polttoainejärjestelmä on: Electric.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Bolt EV:ssä on 17 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Chevy Boltissa on?

Ongelma: Ajoneuvon akku voi syttyä tuleen. Ratkaisu: Ongelman korjaamiseksi on saatavilla sekä laitteisto- että ohjelmistovaihto. GM vaihtaa kaikki vialliset moduulit vuosien 2017-2019 Bolt EV -ajoneuvoihin ja vuosien 2020-2022 Bolt EV/EUV -ajoneuvoihin.

Kuinka kauan Chevy Boltin akku kestää?

Chevy Boltin akku kestää 300 000-400 000 kilometriä ennen kuin sen kapasiteetti loppuu.

  Chevrolet Bolt EUV Luotettavuus

Mikä on Chevy Boltin 0-100 -aika?

0-60 MPH 6,3 sekuntia

Ovatko Chevy Boltit mukavia?

Uusi Bolt EUV on samanlainen kuin tavallinen Chevy Bolt, mutta siinä on paljon enemmän pääntilaa kuin tavallisessa Bolt EV:ssä. Siinä on myös paljon suurempi takaistuin, joka tarjoaa 3 tuumaa enemmän jalkatilaa. Taitettavan takaistuimen takana oleva 16,3 kuutiometriä tavaratilaa on hieman vähemmän kuin vakio-Bolt Ev:n 16,6 kuutiometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z