Chevrolet Cobalt Luotettavuus

Chevrolet on valmistanut todella hyviä budjettiautoja, jotka ovat luotettavia ja kestävät monta vuotta. Cobalt on 2-ovinen coupe tai 4-ovinen, mutta sen valmistus on lopetettu Yhdysvalloissa. Sitä voi edelleen ostaa, ja se kulkee edelleen aivan kuin uutena.

Yleiskatsaus

Kyseessä on pienikokoinen auto, josta oli myös Pontiac-versio. Cobaltissa oli koko sen tuotannon ajan Yhdysvalloissa sarja I4-moottoreita. Auto on aika vanha nykypäivän mittapuulla ja siinä oli vain 5-vaihteinen manuaalivaihteisto tai 4-vaihteinen automaatti vaihtoehdot. Auto on kuitenkin riittävän luotettava ostettavaksi vuonna 2021.

Luotettavuus

Luotettavuus on tärkeää, koska ihmiset haluavat auton, joka kestäisi monta vuotta eikä aiheuttaisi heille paljon ongelmia. Chevyt ovat tunnettuja luotettavuudestaan ja edullisista autoista, minkä vuoksi niiden keskimääräinen luotettavuuspistemäärä on 3,5 pistettä viidestä.
Cobalt oli melko luotettava auto, kun se oli tuotannossa. Auto on edelleen melko kestävä omistaa, koska se on laadukas. Cobaltin luotettavuuspistemäärä on noin 68 pistettä 100:sta, jossa 57 on keskiarvo. Autolla on myös hyvin pienet mahdollisuudet saada suuria korjauksia, eikä se ole myöskään niin monimutkainen, että se maksaisi sinulle tuhansia dollareita korjauksissa.

Turvallisuus

Se ei ole markkinoiden turvallisin auto, ja sillä oli ongelmansa. Auto kärsi törmäystesteissä, ja se sai vain hyväksyttävät arvosanat etutörmäystestissä. Myöskään matkustajien turvallisuus ei ole auton parhaimmistoa, mutta Cobaltin myöhäisemmät mallit paransivat varmasti niiden laatua.

  Chevrolet Camaro ZL1 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ei ole Chevroletille suuri ongelma, koska ne ovat melko vähän huoltoa vaativia autoja, ja niiden osia on myös helposti saatavilla markkinoilta edulliseen hintaan. Cobalt ei ole kovin monimutkainen, ja mikä tahansa yksinkertainen korjaamo voi vilkaista sitä. Cobaltin keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat noin 450 dollaria, mikä on melko kohtuullista.

FAQ

Onko Chevrolet Cobalt etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Cobalt on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Cobaltissa on?

Chevrolet Cobalt on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Compact

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Cobaltissa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Cobaltissa on 155 hevosvoimaa ja 150 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu nelisylinterinen, jonka iskutilavuus on 2.2L/ Polttoainejärjestelmä on: MFI.

Kuinka suuri on Chevrolet Cobaltin tavaratila?

13,9 kuutiometriä ( 0,394 m3 ).

Kuinka paljon maavaraa Chevrolet Cobaltissa on?

5,4 tuumaa ( 13,72 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Cobaltissa on 16 x 6 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x 6 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Chevy Cobalt kestää?

Chevy Cobalt voi kestää vähintään 250 000 kilometriä, jos sitä huolletaan ja hoidetaan asianmukaisesti. Siinä on yksinkertainen nelisylinterinen moottori, joka on erittäin edullinen ja helppo korjata, jos jokin menee vikaan.

  Bentley Azuren luotettavuus

Miksi Chevy lopetti Cobaltin valmistuksen?

Maaliskuun 2. päivänä 2010 GM ilmoitti 1,3 miljoonan Pohjois-Amerikan pikkuauton takaisinkutsusta. Tämä johtui ohjaustehostinongelmista. GM suoritti korjaukset ensin vanhemmille malleille ennen kuin työskenteli uudempien mallien parissa. Tästä syystä Cobaltin valmistus lopetettiin. Chevrolet Cruze korvasi auton vuoden 2010 lopulla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z