Chevrolet Impala Luotettavuus

Chevy on ollut suosittu edullisten hintojensa ja hyvän laatunsa vuoksi, ja se on ollut markkinoilla jo iät ja ajat. Impala oli yksi Chevroletin vanhimmista autoista, mutta sen valmistus lopetettiin vuonna 2020. Impala on täysikokoinen sedan, jossa on lähes luksusominaisuuksia autossa ja mukava istuin. Se on riittävän luotettava ostettavaksi myös lopettamisensa jälkeen.

Yleiskatsaus

Impala lanseerattiin vuonna 1957, ja se oli kymmenennessä sukupolvessa ennen lakkauttamistaan. Autossa oli kolme moottorityyppiä 2,4 L, 2,5 L ja nopein 3,6 L, joka tuotti 306 hevosvoimaa. autossa on 6-vaihteinen automaatti. Siinä on loistavat liitettävyys- ja turvallisuusominaisuudet. Autosta puuttuu kuitenkin ylellisyyden tuntu sisätiloissa ja ajossa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein Chevroletin vahva osa-alue, koska sen huoltokustannukset ovat alhaiset ja jälleenmyyntiarvo on korkeampi kuin kilpailijoilla. Impala on myös luotettava ja edullinen vaihtoehto, ja J.D Powerin ennustettu luotettavuusluokitus on 82 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Auton turvallisuusluokituksesta puheen ollen, Impalalla on 5 tähden luokitus turvallisuustoimenpiteiden ja -ominaisuuksien osalta. Törmäysturvallisuus on auton huippuluokkaa, ja siinä on vahva korihäkki. Myös ominaisuudet ovat erinomaiset, ja siinä on turvatyynyt, automaattiset jarrut, elektroninen vakaus, päiväajovalot ja paljon muuta.

Poistot

Chevyn jälleenmyyntiarvo on yleensä erittäin hyvä verrattuna muihin luksusmerkkeihin. Autot kestävät pidempään ja vaativat vähemmän ylläpitokustannuksia vastineeksi huonommasta laadusta kuin nämä luksusautot. Impalan arvonalennus on noin 50 % ensimmäisen viiden vuoden aikana, mikä on parempi kuin monien muiden autojen.

  BMW M8 Gran Coupe Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Impalan valmistus on lopetettu, mutta sitä voi edelleen ostaa markkinoilta käytettynä. Auton huoltokustannukset riippuvat kunnosta, mutta yleensä Impalan keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat 568 dollaria, ja suurten korjausten mahdollisuus on pienempi.

FAQ

Onko Chevrolet Impala etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Impala on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Impalassa on?

Chevrolet Impala on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Impalassa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Impalassa on 305 hevosvoimaa ja 264 lb-ft vääntöä. Moottori on Gas/Ethanol V6, jonka iskutilavuus on 3,6L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Chevrolet Impalan tavaratila?

18,8 kuutiometriä ( 0,532 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Impalassa on 19 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 19 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Kestävätkö Chevrolet Impalat pitkään?

Chevrolet Impala kestää keskimäärin 150 000 kilometriä, jos sitä huolletaan hyvin. Omistajat kertovat, että Impala voi ajaa jopa 200 000 mailia. Tärkeät osat, kuten vesipumppu, vaihteisto ja ajoketju, voidaan joutua vaihtamaan 150 000 mailin jälkeen.

Onko Chevy Impaloissa paljon ongelmia?

Impalan ongelmat ovat paitsi nostalgisia myös ylpeyden aihe. CarComplaintsin mukaan Impalassa on eniten raportoituja ongelmia koko Chevyn mallistosta. Jotkin mallit, erityisesti 2000-luvulla rakennetut, saattavat tulevaisuudessa tarvita kalliita korjauksia.

  Chevrolet Expressin luotettavuus

Minkä vuosimallin Chevy Impalaa kannattaa välttää?

Chevy Impala 2005 on huonoin mallivuosi. Vaikka siinä oli kaiken kaikkiaan vähemmän ongelmia, näissä autoissa oli kalliimpia ongelmia. Tämän auton vaihteisto oli erityisen huono.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z