Chevrolet Malibu Luotettavuus

Chevrolet tunnetaan edullisista autoista, mutta se valmistaa yhtä markkinoiden luotettavimmista autoista. Malibu on keskikokoinen 4-ovinen sedan. Chevrolet on valmistanut tätä mallia vuodesta 1964 lähtien, ja se on nyt yhdeksännessä sukupolvessa. Autossa on hyvä ajodynamiikka ja mukavat sisätilat.

Yleiskatsaus

Malibu on yksi 60- ja 70-luvun suosituimmista autoista. Viimeisintä sukupolvea on saatavana 4 varustetasoa, joissa on vaihtoehtoina 1,35 L:n turbomoottori, 1,5 L:n moottori ja 2,0 L:n moottori. Malibussa on kaikki liitettävyysjärjestelmät, kuten Apple CarPlay, Android Auto ja Amazonin Alexa. Siitä oli hybridiversio, mutta sen valmistus lopetettiin vuonna 2020.

Luotettavuus

Chevrolet on GM Motorsin luotettava tuotemerkki, Buickia lukuun ottamatta. Malibu on hyvä kestävä vaihtoehto sedaniksi. J.D Powerin luotettavuusarvosana autolle on 89 pistettä 100:sta. Pistemäärä oikeuttaa auton katsomalla sen loistavat laatuosat. Siinä ei myöskään ole mitään suurempia ongelmia, joista pitäisi olla huolissaan.

Turvallisuus

Turvallisuusvaihtoehdot ovat erittäin tärkeitä nykyaikana. Malibussa on monia loistavia turvallisuusominaisuuksia ja NHTSA:n yleinen turvallisuusluokitus on 4 tähteä viidestä. Auto suoriutuu erinomaisesti törmäystesteissä. Lisäksi autossa on turvallisuusominaisuuksia, kuten vakionopeudensäädin, kaistavahti, törmäysvaroitin, hätäjarrut ja muita.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo on usein hyvä Chevrolet-autoissa, koska niiden huolto on vähäistä ja kysyntä suurta. Sama pätee Malibuun, ja sen jälleenmyyntiarvo on hyvä. Auton arvo alenee noin 50 % viidessä vuodessa, mikä on omistajien kannalta hyvä asia.

  Chevrolet Spark EV:n luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltovarmat autot ovat usein ongelma omistajille. Chevyssa on se hyvä puoli, että niiden huolto ei maksa paljon. Malibussa on pieni mahdollisuus saada suuria korjauksia, ja huoltokustannukset eivät myöskään ole kovin kalliita, ja ne maksavat keskimäärin noin 500 dollaria vuodessa.

FAQ

Onko Chevrolet Malibu etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Malibu on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Malibussa on?

Chevrolet Malibu on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Malibussa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Malibussa on 160 hevosvoimaa ja 184 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu kaasu I4, jonka iskutilavuus on 1.5L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Kuinka suuri on Chevrolet Malibun tavaratila?

15,7 Cubic Feet ( 0,445 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Malibussa on 18 x 8,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 8,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Chevy Malibuilla ongelmia?

NHTSA:n mukaan yli puolet vuoden 2018 Malibua koskevista valituksista liittyi moottoriin tai polttoainejärjestelmään. Ongelmia on monia, yksinkertaisista bensakorkkiongelmista vakaviin jäähdytysneste- ja öljyvuotoihin eri tiivisteistä.

Kuinka kauan Chevy Malibu kestää?

Chevrolet Malibun tiedetään kestävän 150 000 – 200 000 kilometriä. Jos ajat keskimäärin 15 000 mpg, Chevrolet Malibun pitäisi kestää 13 vuotta.

  Chevrolet Bolt EV:n luotettavuus

Onko Chevrolet Malibu ostamisen arvoinen?

Consumer Reports arvioi vuoden 2020 Malibun kahdeksi viidestä sen viime vuosien luotettavuusluokitusten perusteella. Tämä sijoitus on johdonmukainen viime vuosien aikana, jolloin vuosien 2016 ja 2018 mallit ovat saaneet kumpikin sijoituksen yksi viidestä, kun taas vuoden 2017 mallin sijoitus on viiden toisen puoliskon luokkaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z