Chevrolet Spark EV:n luotettavuus

Chevrolet on valmistanut autoja, jotka ovat luotettavia ja kohtuuhintaisia kaikille. Sparkin 3. sukupolven EV-versio esiteltiin vuonna 2013, ja se oli Chevroletin ensimmäinen sähköauto vuoden 1999 jälkeen. Spark EV:n valmistus lopetettiin vuonna 2016, mutta se on edelleen luotettava EV-valinta kaupunkiajoon.

Yleiskatsaus

Spark EV:ssä on monia hyödyllisiä ominaisuuksia aivan kuten tavallisessa Spark-mallissa. EV:ssä on 21,3 kWh:n akku, joka antaa arviolta noin 82 mailin toimintasäteen. Siinä on myös mahdollisuus pikalataukseen, jolla se voidaan ladata 80 prosenttiin vain 20 minuutissa.

Luotettavuus

Autojen luotettavuus on monille ihmisille tärkeä asia. Chevrolet on profiloitunut markkinoilla luotettavana automerkkinä, ja sen luotettavuusluokitus on 3,5 5,0:sta. Heidän valmistamansa vähän huoltoa vaativat ja edulliset autot ovat todella hyvä vaihtoehto luksusautoille.
Chevrolet on lopettanut Spark EV:n tuotannon, mutta se on edelleen saatavilla markkinoilla hyvänä käytettynä autona. Auton jarruissa ja sähköjärjestelmässä on ollut ongelmia, mutta mikään auto ei ole luodinkestävä. Spark EV on edelleen yksi Chevrolet-autojen luotettavimmista vaihtoehdoista.

Turvallisuus

Auton turvallisuusominaisuudet ja -mitat ovat valtava myyntivaltti. Chevroletilla ei ole koskaan ollut suurempia valituksia autojensa turvallisuusominaisuuksista. Spark EV:ssä on myös paljon hyviä kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten rengaspaineen säätö, luistonesto, lukkiutumattomat jarrut ja 10 turvatyynyä.

Huolto ja korjaus

Sähköautojen huolto ei yleensä ole kovin kallista, mutta nämä autot tarvitsevat myös huoltoa. Spark EV:ssä ei ole paljon liikkuvia osia, mutta sen jarrujärjestelmä, jousitusjärjestelmä, sähköjärjestelmä ja muut tarvitsevat silti hoitoa. Keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset kaikkine korjauksineen ovat noin 445 dollaria.

  Audi RS7 Luotettavuus

FAQ

Onko Chevrolet Spark EV etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Spark EV on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Spark EV:ssä on?

Chevrolet Spark EV on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Pienikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Spark EV:ssä on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Spark EV:n teho on 140 hevosvoimaa ja vääntömomentti 327 lb-ft.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Spark EV:ssä on 15 x 6 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 15 x 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan akku kestää Chevy Sparkissa?

Keskimääräinen auton akku kestää kolmesta viiteen vuotta. Tarkasta Chevrolet Spark -autosi akku säännöllisesti ja vaihda se tarvittaessa. Sinun kannattaa varoa merkkejä siitä, että akku on tulossa liian vanhaksi tai heikoksi.

Onko Chevy Spark EV nopea?

Spark EV:n kehittyneen sähkömoottorin ja akkujärjestelmän ansiosta sen huippunopeus on 90 mph ja toimintasäde 82 mailia. EPA arvioi, että Spark EV:n polttoainetaloudeksi tulee myös 119 yhdistettyä MPGe kaupunki-/maantieajoa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z