Chevrolet Spark Luotettavuus

Pieni viistoperä on aina ollut hyvä valinta perheille tai ihmisille, joilla on rajoitetusti tilaa kaupungeissa. Viistoperät ovat myös käytännöllisiä, kun halutaan kuljettaa paljon matkatavaroita. Sparkin luotettavuus on myös melko hyvä, ja autosta oli myös sähköversio.

Yleiskatsaus

Chevyt ovat yleisesti tunnustettuja vähän huoltoa vaativista ja kestävistä autoista. Spark on täydellinen valinta viistoperäksi, jossa on hyvä polttoainetaloudellisuus ja tehokas moottori. Siinä on riittävä 1,4 litran I4-moottori ja monia muita turvallisuus- ja sisätilojen ominaisuuksia.

Luotettavuus

Luotettavuus on elintärkeä huolenaihe erityisesti viistoperää ostettaessa. Viistoperät ovat yleensä perheautoja, ja niiden pitäisi olla erittäin luotettavia. onneksi Chevroletilla on hyvä maine luotettavuudesta, ja he ovat toimittaneet sen Chevrolet Sparkissa. Sparkin luotettavuusarvosana on erinomainen, 86 pistettä 100:sta, ja myös osien laatu kestää.

Turvallisuus

Turvallisuusnäkökulma on merkittävä seikka autoissa, ja Chevrolet on toimittanut myös tässä segmentissä. Sparkilla on IIHS:ltä loistava luokitus monien muiden turvallisuusominaisuuksiensa ohella. näistä turvallisuusominaisuuksista se sisältää vahvan korin, 10 turvatyynyä, törmäysvaroittimen, kaistaltapoistumisvaroittimen ja paljon muuta.

Poistoprosentti

Yleensä Chevyn poistoaste on alhaisempi. Sparkin osalta se ei ole alhaisin, mutta on kuitenkin keskimääräinen. Spark menettää noin 30 % hinnastaan ensimmäisen vuoden aikana. Vain 5 vuoden kuluttua jälleenmyyntiarvo laskee entisestään, ja sen arvo laskee noin 55 %.

  Chevrolet Spark EV:n luotettavuus

Huolto ja korjaus

Chevrolet on kuuluisa vähän huoltoa vaativista autoista, ja tämä on myös niiden suurin myyntivaltti. Spark ei myöskään kuluta paljon rahaa, ja se on halpa ylläpitää. Suuri osa sen ennaltaehkäisevästä huollosta vie noin 434 dollaria vuodessa, ja myös suurten korjausten mahdollisuus on vähäinen, joten se on toinen hyvä uutinen.

FAQ

Onko Chevrolet Spark etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Spark on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chevrolet Sparkissa on?

Chevrolet Spark on auto, jossa on 4 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Subcompact Car

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Sparkissa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Sparkissa on 98 hevosvoimaa ja 94 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 1.4L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Sparkissa on 15 x -TBD- tuuman teräksiset etuvanteet ja 15 x -TBD- tuuman teräksiset takavanteet.

Mitä ongelmia Chevy Sparkissa on?

Spark on hyvässä kunnossa eikä siinä ole suuria ongelmia. Sparkia voidaan kritisoida heikommista jousitusjärjestelmistä ja alhaisemmasta ajokilometrimäärästä. Ajoneuvon suorituskyky on erinomainen, eikä moottorista ole paljon valituksia.

Kuinka kauan Chevy Spark kestää?

Spark voi ajaa jopa 150 000 kilometriä pienistä mitoistaan huolimatta. Tämä riippuu siitä, miten sitä käytetään ja huolletaan. Asianmukaisella huollolla Chevrolet Spark voi kestää 10 vuotta.

  Chevrolet Cobalt Luotettavuus

Kuinka luotettava vuoden 2020 Chevy Spark on?

J.D. ennustaa, että vuoden 2020 Chevrolet Sparkin luotettavuusluokitus on J.D. Powerin mukaan keskimääräistä korkeampi, 4 viidestä.

Onko Chevy Sparkissa vaihteisto-ongelmia?

Yleisiä 2019 Chevy Sparkin vaihteisto-ongelmia ovat kiihtyvyyden heikkeneminen ja vaihteiden luistaminen. Vaihteisto, jota ei ole voideltu kunnolla, voi aiheuttaa sen luistamisen. Yleisiä 2019 Chevy Sparkin vaihteisto-ongelmia ovat kiihtyvyyden menetys ja vaihteiden liukuminen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z