Chevrolet Tahoe Luotettavuus

Chevrolet on merkittävä autonvalmistaja luotettavuutensa ja edullisuutensa suhteen. Tahoe on toinen Chevyn valmistama täysikokoinen katumaasturi, johon mahtuu 7-9 matkustajaa. Auton iso ulkonäkö on erittäin urheilullinen ja houkutteleva, ja myös sisätilat ovat kauniit ja mukavat.

Yleiskatsaus

Chevy on valmistanut tätä autoa vuodesta 1994 lähtien, ja se on nyt viidennessä sukupolvessa. Vuoden 2021 mallia on saatavana 6 eri varustetasoa, ja siinä on moottoreita 3,0 litran turbomoottorista suurimpaan 6,2 litran moottoriin. Autossa on vakiona 10-vaihteinen automaattivaihteisto ja monia muita turvallisuus- ja ylellisyysominaisuuksia.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on usein erittäin tärkeä, koska se määrittää auton käyttöiän, huoltokustannukset ja jälleenmyyntiarvon. Yleisesti ottaen Chevroletilla on ollut hyvä historia autojensa luotettavuuden suhteen. Tahoe on myös luotettava katumaasturi, jonka keskimääräinen luotettavuuspistemäärä on 79 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on yleensä parempi katumaastureissa, ja sama pätee myös Tahoeen. Viimeisimmässä sukupolvessa ei ollut yhtään NHTSA:n takaisinvetoa. Maasturin yleinen turvallisuusluokitus on 4,0 5,0:sta. Autossa on melko vankka runko, joka kestää minkä tahansa kolarin, ja sitä tukevat lisäksi turvallisuusominaisuudet, kuten törmäysvaroitus, turvatyynyt, automaattiset hätäjarrut ja muut.

Jälleenmyyntiarvo

Chevyt ovat yleensä melko nopeasti myyviä autoja niiden hinnan ja pitkäikäisten moottoreiden ansiosta. Tahoella on myös hyvä jälleenmyyntiarvo, ja se heikkenee vain 25 % 2 vuoden kuluttua. Jopa 5 vuoden kuluttua auton arvo laskee vain noin 45 %, mikä voi olla hyödyllistä, jos haluat päivittää auton muutaman vuoden kuluttua.

  Chevrolet Malibu Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Chevroletilla on maine vähän huoltoa vaativista autoista, ja tätä mainetta ne kantavat edelleen. Tahoen huoltokustannukset ovat myös luokassaan kohtuulliset, ja kaikki huollot ja korjaukset maksavat noin 744 dollaria vuodessa. Auton osien laatu on erinomainen, ja sen todennäköisyys saada suuria korjauksia ennen 10 vuoden ikää on vähäinen.

FAQ

Kuinka monta istuinta Chevrolet Tahoessa on?

Chevrolet Tahoe on 8-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Takaveto

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Tahoessa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Tahoessa on 355 hevosvoimaa ja 383 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu V8, jonka iskutilavuus on 5.3L/ Polttoainejärjestelmä on: Suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Tahoessa on 22 x 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 22 x 9 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Chevy Tahoessa on?

Ongelma 2018 Chevy Tahoen turvatyynyissä on johtanut sen takaisinvetoon. Etu- ja sivuturvatyynyjen laukeamista ohjaavissa antureissa ilmenneen ongelman vuoksi yhtiö kutsui mallin takaisin. Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chevyllä on ollut turvallisuusongelmia ajoneuvojensa kanssa.

Kuinka kauan Chevy Taho kestää yleensä?

Chevy Taho kestää 200 000 ja 300 000 välillä. . Runsaasti ajettu Tahoe voi kulkea noin 200 000 mailia. Vuonna 2008 tai aiemmin rakennettuihin Tahoe-malleihin voi luottaa.

Kumpi on parempi Escalade vai Tahoe?

Cadillac Escaladessa on hieman enemmän vääntöä ja se siirtää voiman pyörille tehokkaammin kuin Chevrolet Tahoe. Cadillac Escaladessa on suurempi tilavuus kuin Chevrolet Tahoessa, ja se on parempi valinta henkilöille, jotka joutuvat kuljettamaan muita.

  Chevrolet Blazer Luotettavuus

Onko Tahoe vai Suburban parempi?

Suburbanissa on enemmän takamatkustajan pääntilaa ja hieman enemmän jalkatilaa. Sillä on myös suurempi tavaratila ja pidempi akseliväli. Suburban on myös pidempi ja painavampi kuin Tahoe. Tahoe on Suburbania pienempi, mutta sen vetokyky ja hyötykuorma ovat suuremmat.

Ovatko Chevy Tahoet rahan arvoisia?

Chevy Tahoe on loistava ajoneuvo. Tahoessa on kolme riviä mukavia istuimia, ja siinä on enemmän kuormatilaa kuin muissa suurissa katumaastureissa. Vuoden 2021 uudistukseen sisältyi paljon uutta infotainment-tekniikkaa ja aktiivista turvallisuustekniikkaa. Voimansiirtotalli, johon kuuluu kaksi voimakasta V8-moottoria ja yksi turbodiesel, on varsin kiehtova.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z