Chevrolet Traxin luotettavuus

Chevy tunnetaan kestävyydestään ja luotettavuudestaan, koska sen huoltokustannukset ovat alhaiset ja turvallisuusluokitukset hyvät. Trax on kompakti katumaasturi, jonka tarkoituksena on tarjota tasainen ajokokemus ja tilavat istuimet matkustajille. Auto on ulkoapäin hyvä katsella ja sisältä mukava istua.

Yleiskatsaus

Traxia on tarjolla vain kahdessa varustetasossa 1,4 litran turbomoottorilla ja monilla muilla ominaisuuksilla. Auton AWD-järjestelmä tarjoaa maksimaalisen tasaisen kulun tiellä ja hyvän pidon epätasaisilla teillä. Auto antaa myös hyvän polttoainetalouden, 32 MPG, ja auton hinta on myös erittäin kohtuullinen.

Luotettavuus

Yksi suurimmista huolenaiheista ennen auton ostamista on sen luotettavuus. Onneksi Chevroletilla on hyvä maine luotettavuudesta, koska sen huolto- ja omistuskustannukset ovat alhaiset. Trax on jälleen yksi Chevyn luotettavista autoista, sillä sen luotettavuusluokitus on 4,0 5,0:sta. Autossa on hyvät turvallisuusominaisuudet ja myös ylläpitokustannukset ovat hyvät.

Turvallisuus

Chevroletilla ei ole koskaan ollut ongelmia turvallisuusluokitustensa ja -ominaisuuksiensa kanssa. Trax saa turvallisuudestaan täydet pisteet 5,0 pistettä 5,0:sta. Auto suoriutuu erinomaisesti törmäystesteissä. Lisäksi siinä on turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, peruutuskamera, kuolleen kulman valvonta jne.

Jälleenmyyntiarvo

Luotettavuuteen vaikuttaa myös auton jälleenmyyntiarvo. Ihmiset haluavat ostaa auton, joka myydään melko hyvin. Traxin jälleenmyyntiarvo on keskimääräinen, ja se heikkenee lähes 56 % 5 vuoden kuluttua ja noin 76 % 10 vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat nykyään usein melko muhkeat kalliiden laatuosien ja monimutkaisten järjestelmien vuoksi. Chevyt eivät silti ole huollon kannalta kalleimpia. Trax on vähän huoltoa vaativa katumaasturi, jonka huoltokustannukset ovat 488 dollaria. Osia on myös helposti ja edullisesti saatavilla markkinoilta.

FAQ

Onko Chevrolet Trax etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chevrolet Trax on etuvetoinen auto.

  Chevrolet Sonic Luotettavuus

Kuinka monta istuinta Chevrolet Traxissa on?

Chevrolet Trax on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small Sport Utility Vehicle

Kuinka paljon hevosvoimia Chevrolet Traxissa on ja onko siinä turbo?

Chevrolet Traxissa on 155 hevosvoimaa ja 177 lb-ft vääntöä. Moottori on turboahdettu kaasu nelisylinterinen, jonka iskutilavuus on 1.4L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka suuri on Chevrolet Traxin tavaratila?

57.0 Cubic Feet ( 1,614 m3 )

Kuinka suuri maavara Chevrolet Traxissa on?

6.2 tuumaa ( 15,75 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chevrolet Traxissa on 16 x -TBD- tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x -TBD- tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Chevy Traxissa paljon ongelmia?

CarComplaints.com havaitsi, että Chevrolet Trax, joka on suhteellisen uusi vuosimalli, on kärsinyt ongelmista. Lähes 100 omistajaa on raportoinut ongelmista kaikissa malleissa. Vuoden 2016 Traxissa on eniten valituksia, mutta lämmitys- ja ilmastointijärjestelmät ovat yleisimmät ongelmat.

Kuinka kauan Chevy Trax kestää?

Tämän Chevy-maasturin ajokilometrit riippuvat siitä, miten hyvin pidät siitä huolta. Jos huollat autosi hyvin, useimmat autot kestävät vähintään 100 000 kilometriä. Asianmukaisella huollolla Trax voi kestää noin 200 000 mailia. Tämä on merkittävä parannus useimpiin maastureihin ja autoihin verrattuna.

Onko Chevy Traxissa moottoriongelmia?

Seuraavilla osa-alueilla on alhaisemmat luotettavuusluokitukset, ja ne aiheuttavat todennäköisemmin Traxin omistajille ongelmia: suuret moottoriongelmat, pienet vaihteisto-ongelmat, polttoainejärjestelmä, polttoainejärjestelmä, sähköjärjestelmä, jousitus, jarrut ja voimanlähteet.

Kuinka kauan Chevyn moottori kestää?

Kunhan moottoria huolletaan asianmukaisesti, Chevy-moottorit voivat kestää 200 000-300 000 vuotta. Nämä moottorit voivat kestää 13-20 vuotta, jos niitä huolletaan asianmukaisesti. Chevy-foorumin käyttäjät väittävät, että moottorit voivat kestää jopa 400 000 kilometriä asianmukaisella huollolla.

  Chevrolet Suburban Luotettavuus

Onko Chevrolet Trax hyvä auto?

Chevy Trax ei ole loistava pienikokoinen katumaasturi. Se on helppo ohjattava ja siinä on paljon vakiovarusteena olevia infotainment-vaihtoehtoja, mutta Chevy Traxin miinukset eivät ole yhtä vaikuttavia. Sisätilojen materiaalit eivät ole kovin hyviä, ja molempien rivien istuimet kaipaavat enemmän pehmusteita.

Mitä vikaa Chevy Traxissa on?

Seuraavat osa-alueet ovat vähemmän luotettavia ja aiheuttavat todennäköisemmin ongelmia Traxin omistajille: suuret moottoriongelmat, pienet vaihteisto-ongelmat, polttoainejärjestelmään liittyvät ongelmat, polttoainejärjestelmään liittyvät ongelmat, jousitus, jarrut ja sähkölaitteet. Omistajat raportoivat, että heidän lämmitys- ja ilmastointijärjestelmänsä lakkaavat toimimasta keskimäärin 24 000 kilometrin jälkeen.

Onko Chevy Traxin valmistus lopetettu?

Automotive News kertoo, että Chevy Trax ja siihen läheisesti liittyvä Buick Encore lakkautetaan vuoden 2023 lopussa. Chevy Bolt EV:n ja Chevy Bolt EUV:n valmistaminen lopetetaan tiettävästi vuosien 2023 ja 2024 lopussa, jotta tilaa saadaan vastaaville tarjonnoille, jotka käyttävät parempaa Ultium-teknologiaa.

Mikä on pienin Chevy SUV?

Trax on pieni kompakti urheilullinen katumaasturi, joka näyttää hyvältä ja tarjoaa mukavuutta. Saatavana oleva Premium-istuinpaketti (vain LT Convenience Packin kanssa) sisältää keinonahkaverhoilun, lämmitetyt etu- ja takamatkustajan istuimet sekä lämmitetyt kuljettajan ja takamatkustajan istuimet.

Kumpi on parempi Equinox vai Trax?

Vaikka Equinoxissa ja Traxissa on samankokoiset moottorit, Equinoxissa on huomattavasti enemmän tehoa ja vääntöä. Equinox on lyhyempi pituudeltaan ja akseliväliltään, mutta painaa 168 kiloa. Premier AWD -varustetason peruspaino on pienempi, joten Trax voi olla ketterämpi, kun taas Equinox on suunniteltu dynaamiseen suorituskykyyn.

Onko Chevy Trax hyvä auto talvella?

Trax on luotettava ja turvallinen talviauto oikein varustettuna. Traxin neliveto tarjoaa pitoa sekä kevyissä että kohtalaisissa lumiolosuhteissa. Trax ei suoriudu hyvin syvässä lumessa tai muissa äärimmäisissä lumiolosuhteissa, vaikka siinä on neliveto.

  Chevrolet Camaro Luotettavuus

Mitkä ajoneuvot ovat samanlaisia kuin Chevy Trax?

  • 2022 Kia Soul.
  • 2021 Mazda CX-30.
  • 2022 Kia Seltos.
  • 2021 Hyundai Kona.
  • 2020 Buick Encore

Mihin Chevy Trax on kooltaan verrattavissa?

Vuoden 2020 Chevy Trax on kooltaan hyvin samankokoinen kuin Buick Encore. Molempien mallien akseliväli on 100,6 tuumaa. Chevy Traxin kokonaispituus on 167,2 tuumaa. Buick Encore mittaa 168,35 tuumaa.

Onko Chevy Trax hyvä ensimmäinen auto?

Trax on hyvä valinta ensimmäiseksi autoksi, jos olet moderni kaupunkilainen. Traxissa on 1,4-litrainen nelisylinterinen turbomoottori ja kuusivaihteinen automaattivaihteisto. Se tuottaa 138 hevosvoimaa, ja EPA:n arvion mukaan sen kulutus on 26 mpg kaupungissa ja 31 mpg maantiellä.

Onko Chevy Traxissa jakohihna vai ketju?

Chevy Traxissa on ajoitusketju. Hammastusketjut ovat paljon helpompia huoltaa kuin hammashihnat.

Onko Chevrolet Trax hyvä perheauto?

Kyllä, Trax on hyvä perheauto. Trax on tilavampi kuin Buick Encore ja Honda HR-V. Traxissa on myös suurempi tavaratila kuin Encoressa ja HR-V:ssä.

Kumpi on suurempi Ford Escape vai Chevy Trax?

Ford Escape on suurempi kuin Trax, koska sen akseliväli on pidempi. Ford Escape on 66,1 tuumaa korkea ja 180,5 tuumaa leveä. Eturaideväli on 62,4 tuumaa. Chevy Traxin korkeus on 64,9 tuumaa, pituus 167,2 tuumaa ja leveys 60,6 tuumaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z