Chrysler Pacifica Luotettavuus

Luotettavuudestaan tunnettu Chryslerin tila-autot ovat juuri luotettavia perheille. Pacifica on 7-paikkainen tila-auto, joka on rakennettu perheitä ja enemmän kuormatilaa varten. Autossa on monia hienoja ominaisuuksia, ja se on saatavana myös PHEV-hybridivaihtoehtona. Se tunnetaan myös nimellä Chrysler Voyager.

Yleiskatsaus

Yksi Yhdysvaltojen tunnetuimmista ja käytännöllisimmistä tila-autoista, Pacifica tarjoaa 3,6 litran V6-moottorin, joka on riittävän tehokas kantamaan tätä isoa autoa. Autossa on mukava istuinpaikka 7 matkustajalle ja muita sisätilojen ominaisuuksia. Se on saatavana sekä hybridinä että AWD-järjestelmällä.

Luotettavuus

Minivaunujen oletetaan olevan luotettavimpia autoja, koska perheet eivät päivitä minivaunujaan joka vuosi. Pacifica on yksi tunnetuimmista tila-autoista halvalla hinnallaan ja valtavilla tiloillaan, ja sen luotettavuusarvosana on 63 pistettä 100:sta, mikä on edelleen hyvä tila-autoille.

Turvallisuus

Tila-autojen turvallisuuden pitäisi olla suuri, koska niitä käyttävät perheet. Pacifica on turvallisuustoimenpiteiden osalta viiden tähden tila-auto. Auto on kestänyt kaikenlaiset törmäystestit armollisesti. Turvallisuusominaisuudet ovat myös loistavat, ja niihin kuuluvat törmäysvaroitus, lasten turvallisuus, kaista-avustin jne.

Poistot

Ajoneuvon luotettavuus riippuu myös auton poistoasteesta. Chrysler ei ole paras merkki arvonsa säilyttämisen suhteen. Pacifica pitää lähes 55 % arvostaan 5 vuoden jälkeen. Tämä ei kuitenkaan ole huonoin jälleenmyyntiarvo 5 vuoden jälkeen.

Huolto ja korjaus

Ajoneuvon korkeammat ylläpitokustannukset ovat aina houkutteleva tekijä, ellei kyseessä ole urheilullinen tai ylellinen auto. Pacifica on tila-auto, jonka huoltokustannukset eivät ole suuret. Materiaalin laatu on myös suuri sen huoltokustannusten ollessa noin 500 dollaria vuodessa. Tämä sisältää kaikki ennaltaehkäisevät ja ennenaikaiset korjaukset ja osien vaihdot.

  BMW 8 sarjan luotettavuus

FAQ

Onko Chrysler Pacifica etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chrysler Pacifica on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chrysler Pacificassa on?

Chrysler Pacifica on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Minivans 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Chrysler Pacificassa on ja onko siinä turbo?

Chrysler Pacificassa on 287 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Chrysler Pacificassa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chrysler Pacificassa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Chrysler Pacifica kestää?

Chrysler Pacifica kestää asianmukaisella huollolla ja varovaisella ajotavalla noin 200 000-250 000 kilometriä. Pacificalla voi ajaa 15 000 kilometriä vuodessa, mikä tarkoittaa, että se kestää 13-17 vuotta ennen kuin korjauskustannukset tai ajoneuvon rikkoutuminen tulevat kohtuuttomiksi.

Onko Chrysler Pacificassa ongelmia?

Chrysler Pacifican vaihteisto-ongelmat ovat hyvin yleisiä mallivuonna 2017. Mahdollisia komplikaatioita voi esiintyä monia, kuten nestevuotoja, epätavallisia ääniä, jumiutumista tai nykimistä ja vaihteiston täydellistä vikaantumista.

Mikä tila-auto on luotettavin?

  • Ford Flex.
  • Chrysler Pacifica.
  • Honda Odyssey.
  • Toyota Sienna.
  • Dodge Grand Caravan.
  • Kia Sedona.

Mikä Chrysler Pacificassa on vikana?

Yleisin ongelma vuoden 2017 Chrysler Pacificassa on viallinen maali. Se kuplii ja irtoaa ennenaikaisesti. Paljaisiin metallipintoihin voi myös kehittyä ruostetta. Tämä tapahtuu noin 34 500 mailin kohdalla. Omistajat olivat turhautuneita siitä, että heidän upouusi Pacificansa kuoriutui jo pois ja ruostui.

  Chrysler 300:n luotettavuus

Onko Chrysler Pacifica hyvä tila-auto?

Vuoden 2022 Chrysler Pacifica tila-auto on erittäin monipuolinen. Pacificassa on vakiona turvallisuus- ja teknisiä ominaisuuksia sekä intuitiivinen infotainment-järjestelmä. V6-moottori on voimakas ja tehokas, mutta samalla myös polttoainetaloudellinen. Se tarjoaa mukavan käsiteltävyyden ja ketteryyden.

Minkä vuoden Pacifica on paras?

Uskomme, että Chrysler Pacifica -mallivuosi 2020 on numeroiden ja yksittäisten valitusten perusteella paras. Vuoden 2020 Pacificassa ei ole samoja ongelmia kuin vuoden 2017 tai 2018 malleissa.

Onko Chrysler Pacificassa lämmitettävät istuimet?

Istuimiin on monia vaihtoehtoja jokaisessa varustetyypissä. Chrysler Pacifica Touring L -varustelussa on lämmitettävät etuistuimet, kun taas Chrysler Pacifica Touring L Plus -varustelussa on kahdeksansuuntaiset sähkötoimiset etuistuimet ja kaksisuuntainen sähkötoiminen lannerangan tuki. Chrysler Pacifica Limited -varustelussa on myös lämmitys ja tuuletus.

Onko Chrysler Pacificassa lämmitettävä ohjauspyörä?

Chrysler Pacificassa on lisävarusteena lämmitettävä ohjauspyörä.

Voinko katsoa Netflixiä Chrysler Pacificassa?

Kyllä, Netflixin ja YouTuben suoratoisto on mahdollista Chrysler Pacifican takaistuimen viihdejärjestelmän avulla.

Millaiset stereot ovat Chrysler Pacificassa?

Saatavilla on CD-soitin, AM/FM-radio, SiriusXM-satelliittiradio, USB-portti, aux-liitäntä, Bluetooth-suoratoistoääni, iPod-yhteys ja ääniohjaus.

Mitä ihmiset sanovat Chrysler Pacifican sisätiloista?

Ihmiset rakastavat Pacifican sisätiloja. Heidän mielestään se on tilava ja tilava. He pitävät sen rakentamisessa käytettyjen materiaalien laadusta.

Onko siinä jalankulkijoiden tunnistus?

Jalankulkijan tunnistus on saatavana kaikkiin lisävarusteisiin paitsi perus LX-versioon. Lisäksi kaikissa vuoden 2020 Pacifica-malleissa on kuolleen kulman valvontajärjestelmä. Tämä järjestelmä hälyttää, kun lähestyt kaistaa ja takana kuolleessa kulmassa on ajoneuvo.

  Aston Martin DB9 GT Luotettavuus

Onko Chrysler Pacificassa kaista-avustin?

Kaista-avustin on vakiovarusteena kaikissa varusteluissa paitsi perus-LX:ssä. Kaista-avustin käyttää kameroita, jotka auttavat sinua pysymään kaistalla ja estävät sinua törmäämästä muihin ajoneuvoihin. Kamera tarkkailee edessä olevaa liikennettä ja auttaa tarvittaessa ohjaamaan sinut takaisin kaistallesi.

Mikä on Chryslerin turvatekniikkapaketti?

Advanced SafetyTec -paketti on saatavana niille, jotka valitsevat Pacifica Touring Plus -mallin tai korkeamman. Automaattisen kaukovaloautomatiikan ja kaistavahtijärjestelmän kaltaisilla ominaisuuksilla tämä huipputeknisten turvavarusteiden nippu auttaa sinua havaitsemaan mahdollisen vaaran ennen kuin se iskee.

Onko Chrysler Pacifican keskimmäinen istuin irrotettavissa?

Irrotushihna sijaitsee lähellä lattiaa edessä. Vapauta takasalvat vetämällä vapautushihnasta ja kallistamalla istuinta eteenpäin. Irrota istuin nyt autosta.

Tekeekö Chrysler 8 matkustajan pakettiautoa?

Chrysler Pacifica on ihanteellinen kahdeksan matkustajan pakettiauto, joka pitää takarivin viihdyttävänä. Vakiona Pacificassa on seitsemän istuinta. Kaikissa lisävarusteissa, lukuun ottamatta perusmallia ja kaasusähköistä hybridimallia, on kahdeksan istumapaikkaa.

Onko kaikissa Chrysler Pacificoissa 8 istuinta?

Vakio Pacificassa on seitsemän istumapaikkaa. Touring L:ssä on kuitenkin kahdeksan istumapaikkaa. Se on saatavana vain etuvetoisena. Toyota Sienna on paras valinta niille, jotka haluavat nelivedon ja hybridimoottorin.

Missä Chrysler Pacificassa on panoraamakatto?

Chrysler Pacifica Touring L sisältää panoraamakattoluukun. Tämän ominaisuuden ansiosta voit avata katon aurinkoisina päivinä. Panorama Sunroof ei ole saatavana kaikkiin varusteluihin.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z