Chrysler PT Cruiser luotettavuus

Chrysleriä pidetään luotettavuudeltaan keskivertomerkkinä. PT Cruiser on 4-ovinen viistoperä, ja se on tehty antamaan autolle retroilmeen. Auton ulkonäkö ei ole kaikkein esteettisin, eikä myöskään auton suorituskyky ole paras mahdollinen. Luotettavuudeltaan se on vain keskinkertainen.

Yleiskatsaus

Auto on tehty retrotyyppisen ulkoasun omaavaksi autoksi. Se oli huomattavan menestynyt auto koko aikansa. Autossa on 2,4 L I4-moottori, joka tuottaa 150 hevosvoimaa. Siinä oli useita varustetasoja, joissa oli monia ominaisuuksia.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden tarkistaminen ennen ostoa on aina hyvä käytäntö. Chrysler on luotettavuusjärjestyksessä 11. sijalla 32 autonvalmistajan joukossa, ja sen luotettavuusarvosana on 4,0 5,0:sta. PT Cruiserin keskimääräinen luotettavuuspistemäärä on J.D Powerin mukaan 3,0 pistettä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on Fiatin autoissa yleensä huippuluokkaa, ja Chrysler 300 on yksi niistä. Chrysler-autot ovat usein IIHS:n tai NHTSA:n törmäystesteissä turvallisuussyistä. Myös PT Cruiser on kolaritestattu, ja IIHS on antanut sille hyvän arvosanan. Tämän auton turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat turvatyynyt, ABS, luistonesto jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo auttaa myös auton luotettavuuden määrittämisessä. Yleensä Chryslerin autojen jälleenmyyntiarvo on hyvä ja poistot ovat pienemmät, mutta PT Cruiser on poistunut markkinoilta, joten se on saatavilla edulliseen hintaan ja sen poistot ovat vain 5 % viiden vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat luotettavuuden tärkein näkökohta, koska ihmiset eivät halua käyttää ylimääräistä rahaa huoltoon ja korjaamiseen. Chrysler-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat 608 dollaria vuodessa. PT Cruiserin huoltokustannukset ovat lähes 650 dollaria, mikä on tässä luokassa korkea.

  Chevrolet Cruze Luotettavuus

FAQ

Onko Chrysler PT Cruiser etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chrysler PT Cruiser on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chrysler PT Cruiserissa on?

Chrysler PT Cruiser on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Subcompact

Kuinka paljon hevosvoimia Chrysler PT Cruiserissa on ja onko siinä turbo?

Chrysler PT Cruiserissa on 150 hevosvoimaa ja 165 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.4L/ Polttoainejärjestelmä on: SMPI.

Kuinka paljon maavaraa Chrysler PT Cruiserissa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chrysler PT Cruiserissa on 16 x 6,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 16 x 6,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko PT Cruisereissa paljon ongelmia?

Moottori on PT Cruiserin suurin ongelma. Muita yleisiä valituksia PT Cruiserin moottorista ovat käynnistymisvaikeudet ja sammuminen. Nämä ongelmat saattavat kuulua laajennetun voimansiirtotakuun piiriin. Kalliita moottoriremontteja voidaan kuitenkin tehdä vanhempiin ajoneuvoihin.

Kuinka kauan PT Cruiserin moottori kestää?

Chrysler PT Cruiser voi ajaa 250 000 kilometriä. Chrysler PT Cruiser on luotettava ajoneuvo, jonka luotettavuusluokitus on 19,97 % ja jonka ajokilometrimäärä on yli 150 000.

Miksi Chrysler lopetti PT Cruiserin valmistuksen?

Vuoden 2006 faceliftin jälkeen PT Cruiserin myynti laski tasaisesti. Vuonna 2007 se laski lähes kolmanneksen ja vuonna 2008 puolet. Vuosi 2008 oli avoauton viimeinen vuosi. Chrysler julisti vuoden 2010 PT Cruiserin loppuvuodeksi, koska entinen omistaja Cerberus Capital Management halusi vähentää kustannuksia.

  Chrysler Sebringin luotettavuus

Mitä PT tarkoittaa sanassa PT Cruiser?

Plymouth Truck.

Onko PT Cruiser hyvä lumessa?

Kyllä, ne ovat hyviä lumessa, vaikka kyseessä on etuvetoinen auto.

Onko Chrysler PT Cruiser hyvä auto?

Ajotestit ovat osoittaneet, että Chrysler PT Cruiser on hauska auto ajaa. Se oli hyvin käsiteltävä ja siinä oli tasainen ajo. Myös Cruiserin hyötyominaisuudet olivat kompaktia crossoveria paremmat. Cruiserin suurimmat miinukset olivat hidas kiihtyvyys ja huono polttoainetaloudellisuus.

Onko PT Cruiser huonoin auto?

Toisten mielestä ne ovat huonoimpia. Huolimatta siitä, että ne yrittävät harhauttaa sinua retrohenkisellä muotoilullaan, moottorin ja vaihteiston ongelmia ei voi sivuuttaa. Nämä ovat vain muutamia syitä siihen, miksi PT Cruiser on epäilemättä yksi vaarallisimmista koskaan luoduista autoista.
Varmasti se on auto, joka menee molempiin suuntiin riippuen siitä, mikä on näkemyksesi hyvästä autosta.

Mikä on PT Cruiserin huippunopeus?

200 km/h (124 mph), ja se kiihtyy sataan 7,5 sekunnissa.

Pidetäänkö PT Cruiseria maasturina?

Chrysler luokitteli PT Cruiserin kompaktiksi hyötyajoneuvoksi eikä pickupiksi, kuten NHTSA väittää. Toisin kuin monet nykyään nähtävät crossover-maasturit, PT Cruiser on pidempi versio pienestä autosta.

Onko siinä turboahdettu moottori?

Turboahdettu versio on lisävaruste. Turboahdettu 2,4-litrainen 16v Turbo -bensiinimoottori kiihdyttää PT Cruiser GT 2.4 Turbon 7,5 sekunnissa nopeuteen 62 km/h ja sen jälkeen maksiminopeuteen 124 km/h.

  Bentley Arnage Luotettavuus

Tuodaanko PT Cruiser takaisin?

Chrysler ei ole vielä sanonut mitään. Mutta jos he tekevät, olisi mielenkiintoista tietää, millaisia muutoksia he tekevät.

Oliko PT Cruiser menestys?

Se oli varmasti menestys sinä vuonna, kun se tuli markkinoille. Yli miljoona myytyä PT Cruiseria yli 10 vuoden aikana Yhdysvalloissa ja top 10 -listalla vuonna 2001, mikä ei ole huono tulos.

Onko PT Cruiser klassikko?

Vaatimaton Chrysler PT Cruiser on matkalla klassikon asemaan, pidit siitä tai et. Auton uusklassiset linjat tekivät siitä valtavan myyntimenestyksen luvuilla. Mutta ne eivät ole syy siihen, että auto löydetään uudelleen kitschinsä vuoksi.

Saako PT Cruiserista avoauton?

Kyllä, sen saa avoautona. Chrysler PT Cruiserin harrastajat voivat valita neliovisen vaunun tai kaksiovisen avoauton. Voit valita perus-, limited- tai touring-vaunun. Avoautoja on saatavana Touring-, Base- ja GT-versioina.

Kuinka monta Chrysler PT Cruiser -avoautoa valmistettiin?

76 249 avoautoa valmistettiin ennen USA:n markkinoille tuloa.

Muita huomioitavia asioita:

  • Korjausten painajainen
  • valtava avustus
  • ahdas moottoritila
  • Keskimääräinen polttoainetaloudellisuus: 19 kaupunkia / 24 moottoritietä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z