Chrysler Town & Country luotettavuus

Chrysleriä pidetään luotettavuudeltaan keskinkertaisena merkkinä. Chryslerin tila-autot ovat kuitenkin olleet kuuluisia. Town & Country on tila-auto, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2016. Se on 7-paikkainen tila-auto, jossa on hienoja ominaisuuksia.

Yleiskatsaus

Tämä tila-auto on suunniteltu perheautoksi, jossa on paljon tilaa ja tehokas moottori. Siinä on monia varustetasoja, ja tähän autoon on tarjolla 4 voimansiirtoa. Perusmallissa on 3,3 L V6-moottori, jossa on 4-vaihteinen automaattijärjestelmä. Kaikissa muissa varustetasoissa on 6-vaihteinen automaattivaihteistojärjestelmä ja paljon suuremmat moottorit.

Luotettavuus

Auton luotettavuuden tarkistaminen ennen ostamista on aina hyvä käytäntö. Chrysler on luotettavuusjärjestyksessä 11. sijalla 32 autonvalmistajan joukossa, ja sen luotettavuusarvosana on 4,0 5,0:sta. Town and Countryn luotettavuus on ollut juuri ja juuri keskivertoa parempi, ja se sai arvosanaksi 3,5 tähteä viidestä tähdestä.

Turvallisuus

Turvallisuus on Fiatin autoissa yleensä huippuluokkaa, ja Chrysler 300 on yksi niistä. Chrysler-autot ovat usein IIHS:n tai NHTSA:n törmäystesteissä turvallisuussyistä. Molemmat ovat tehneet Town and Countrylle törmäystestin, ja NHTSA on antanut sille 4 tähteä 5:stä. Tila-autossa on myös monia turvavarusteita, kuten lasten turvalukot, elektroninen vakaus, turvatyynyt jne.

Poistot

Jälleenmyyntiarvo auttaa myös auton luotettavuuden määrittämisessä. Yleensä Chryslerin autojen jälleenmyyntiarvo on hyvä ja poistot ovat vähäiset. Town and Country -mallin valmistus lopetettiin vasta hiljattain, joten sen arvo on edelleen hyvä.

  Dodge Durango SRT Hellcat luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ovat luotettavuuden tärkein näkökohta, koska ihmiset eivät halua käyttää ylimääräistä rahaa huoltoon ja korjaamiseen. Chrysler-autojen keskimääräiset huoltokustannukset ovat 608 dollaria vuodessa. Town and Countryn huoltokustannukset ovat lähes 636 dollaria, mikä on tässä luokassa korkea.

FAQ

Onko Chrysler Town & Country etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chrysler Town & Country on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chrysler Town & Countryssä on?

Chrysler Town & Country on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: 2WD Minivaunu.

Mikä on Chrysler Town & Countryn hevosvoimat ja onko siinä turbo?

Chrysler Town & Countryn teho on 283 hevosvoimaa ja vääntömomentti 260 lb-ft. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Chrysler Town & Countrylla on?

5,6 tuumaa ( 14,22 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chrysler Town & Countrylla on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Minkä vuoden Chrysler Town & Country on luotettavin?

Vuosien 2013-2014 mallit ja uudemmat ovat Chrysler Town & Country -malleista parhaita, varsinkin jos tarkastellaan luotettavuutta. Näissä malleissa oli kaiken kaikkiaan paljon vähemmän ongelmia. Suurin osa sähkö- ja moottorin sammumisongelmista oli siihen mennessä ratkaistu.

  Chrysler Pacifica Luotettavuus

Onko Chrysler Town & Countrylla vaihteisto-ongelmia?

Vuoden 2014 Chrysler Town & Countryn vaihteisto-ongelmiin kuuluvat muun muassa vaihtamisen viivästyminen ja narskuttelu tai hyppiminen kiihdytettäessä. Auto saattaa myös täristä tiellä tai antaa viheltäviä ääniä tai päästää polttavaa hajua konepellin alta.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z