Chrysler Voyager Luotettavuus

Chrysleriä pidetään yhtenä parhaista tila-autojen luokassa käytännöllisyytensä ja hyvän laatunsa vuoksi. He ovat valmistaneet Voyageria jo vuosikymmeniä, ja he ovat jättäneet jälkensä tila-autojen luokkaan. Chrysler on myös keskittynyt tarjoamaan kaikki hyödylliset ominaisuudet, jotka ovat saatavilla muissa sedan-autoissa.

Yleiskatsaus

Voyageria on tarjolla L-, LX- ja LXi-varustetasoilla, joissa on runsaasti hyviä ominaisuuksia, kuten Apple CarPlay, turvaominaisuudet ja kuuden kaiuttimen järjestelmä. Pakettiauto on saatavana ainoana etuvetoisena ja siinä on 3,6 L V6-moottori, jota käytetään myös muissa Pacifica-malleissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on erittäin tärkeä tekijä ennen tila-auton ostamista sen pitkäaikaisen käytön vuoksi. Chrysler on pahamaineinen luotettavuustekijästään, mutta tila-autot ovat kuuluisia halvan hintansa ja tilavuutensa vuoksi. Voyagerin luotettavuus on 3 pistettä 5:stä, mikä on vain keskitasoa.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole koskaan ollut ongelma Chryslerin autoissa. Voyager on viiden tähden turvallisuusluokituksella varustettu pakettiauto, jossa on monia turvavarusteita, mutta vakioturvallisuusvarusteita on kaikissa vaihtoehdoissa hyvin vähän. Vakiovarusteisiin kuuluvat peruutuskamera ja turvatyynyt. Saatavilla oleviin turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat kuitenkin muun muassa törmäysvaroitus ja jalankulkijan tunnistus.

Poistumisaste

Chrysler-autoilla on maine siitä, etteivät ne pidä arvoaan. Voyagerin arvo alenee noin 55 % 5 vuoden kuluttua. Tämä korkeampi arvon alenemisaste liittyy Chrysler-autojen huonompaan laatuun. Voyager on kuitenkin kuuluisa, joten sen myyminen ei ole vaikeaa.

  BMW 6-sarjan Gran Turismo Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Monien arvostelujen ja ihmisten mielipiteiden mukaan Chrysler-autot ovat heikkolaatuisia ja aiheuttavat monia ongelmia. Osat eivät kuitenkaan ole äärimmäisen kalliita, joten ne eivät maksa paljon. Auton keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat lähes 700 dollaria. Tämä kustannus voi vaihdella omistajasta riippuen. Lisäksi autolla on hyvä takuu.

FAQ

Onko Chrysler Voyager etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Chrysler Voyager on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Chrysler Voyagerissa on?

Chrysler Voyager on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Minivans 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Chrysler Voyagerissa on ja onko siinä turbo?

Chrysler Voyagerissa on 287 hevosvoimaa ja 262 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Chrysler Voyagerissa on?

5,1 tuumaa ( 12,95 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Chrysler Voyagerissa on 17 X 7,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Onko Chrysler Voyagerin valmistus lopetettu?

Voyager poistui käytöstä (Yhdysvaltojen markkinoilla) ja korvattiin Chrysler Town and Country SWB -mallilla vuonna 2003.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z