Dodge Avenger Luotettavuus

Avenger on 4-ovinen sedan, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2014, mutta se on hyvä vaihtoehto käytettynä autona. Autossa oli paljon ominaisuuksia luokkaansa nähden. Auton ulkonäkö on myös hieno pitkän keulansa ansiosta. Auto on myös suorituskyvyltään loistava.

Yleiskatsaus

Auto on kuuluisa sen käytöstä moottoriurheilussa. Toisessa sukupolvessa oli monia varustetasoja, ja siinä oli myös nopea 3,6 L Pentastar V6 -moottori. Siinä on 6-vaihteinen automaattivaihteisto tai 5-vaihteinen manuaalivaihteisto. Autossa on monia ominaisuuksia, joilla on suuri nimi turvallisuudessa ja luotettavuudessa.

Luotettavuus

Luotettavuudella on paljon merkitystä, kun ostat vanhan auton. Dodge ei ole koskaan ollut luotettavin merkki, mutta se on parantanut luotettavuuttaan viime vuosina. Se on Consumer Reportsin 10 luotettavimman merkin listalla. Avenger on vanha, mutta luotettava vaihtoehto.
Repairpalin luotettavuusarvosana Avengerille on 4,0 pistettä 5,0:sta. Auto on sijalla 17 36 Compact-auton joukossa. Avengerilla on suuri etu luotettavuudessa, koska sen turvallisuusluokitus ja alhaiset ylläpitokustannukset ovat hyviä. Se ei kuitenkaan ole luodinkestävä auto, ja siinä on varmasti pieniä ongelmia.

Turvallisuus

Avenger suoriutui törmäystesteissä kohtuullisesti ja sai törmäystesteissä yleisarvosanan ”hyväksyttävä”. IIHS valitsi auton ”Top Safety Pick” -luokkaan hyvän turvallisuutensa ansiosta. Siinä on myös erinomaiset kuljettajia avustavat ominaisuudet, kuten ABS, luistonesto, elektroninen ajonvakautus jne.

Huolto ja korjaus

Dodge-autot eivät yleensä maksa paljon verrattuna tuontiautoihin. Osia on helposti saatavilla, ja ne ovat myös halpoja. Avenger on vanha auto, joten sinun pitäisi ostaa hyväkuntoinen auto, jotta huolto- ja korjauskustannukset olisivat mahdollisimman pienet. Avengerin keskimääräiset vuotuiset huoltokustannukset ovat kuitenkin 541 dollaria, mikä on hyvä.

  Chrysler PT Cruiser luotettavuus

FAQ

Onko Dodge Avenger etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Avenger on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Avengerissa on?

Dodge Avenger on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Avengerissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Avengerissa on 283 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Dodge Avengerin tavaratila?

13,5 kuutiometriä ( 0,382 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Avengerissa on 18 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mitä ongelmia Dodge Avengerissa on?

Automaattivaihteistolla varustettujen Avengersien on raportoitu kärsineen vaihteisto-ongelmista, mukaan lukien epäjohdonmukainen vaihtovaste ja karkea/virheellinen vaihtaminen. Tämä ongelma oli sekä vuosimalleissa 1995-2000 että vuosimalleissa 2008-2014. Se oli kuitenkin merkittävä ongelma Dodge Avenger 2008 -mallissa.

Mikä on Dodge Avengerin elinajanodote?

Dodge Avenger kestää keskimäärin 190 000 – 220 000 kilometriä. Dodge Avenger täytyy viedä korjaamolle noin 0,26 kertaa kalenterivuodessa ennakoimattomia korjauksia varten. Vakavan vian mahdollisuus on 11 %. Lisäksi Dodge Avengerin omistajat maksavat korjauksista keskimäärin 542 dollaria vuodessa.

Onko Dodge Avengerissa vaihteisto-ongelmia?

Tämä on yleinen ongelma autoissa, joka on helppo havaita. Vuoden 2013 Dodge Avengerin vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihteiston vaihtamisen viivästymistä tai narskuttelua kiihdytettäessä, auton tärinää maantiellä, viheltäviä ääniä tai polttavaa hajua konepellin alta.

  Bentley Mulsanne Speed Luotettavuus

Miksi Dodge Avengerin valmistus lopetettiin?

Tätä mallia ei suositella sen heikkojen luokitusten vuoksi. Dodge lakkautti Avengerin valtavirran tuotevalikoimastaan vuoden 2014 jälkeen. Se oli kuitenkin edelleen saatavilla päivittäisvuokrauskalustoissa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z