Dodge Caliber Luotettavuus

Caliber ei ole kaikkein tunnetuin auto, mutta se on 5-ovinen viistoperäinen viistoperäauto, jota Dodge valmisti vuodesta 2007 vuoteen 2012. Auto ei koskaan ollut ihmisten suosikki eikä se ollut luotettavin auto. Siinä oli joitakin ongelmia, mutta se on silti hyvä ostos suuren tavaratilansa ja alhaisen hintansa vuoksi.

Yleiskatsaus

Caliber oli viistoperä, jossa oli monia ominaisuuksia. Siinä oli jopa AWD-järjestelmä, ja sen moottorivalikoima oli suuri. Suurin kaikista oli 2,4-litrainen turbomoottori, joka tuotti 285 hv 6 400 kierroksella minuutissa.

Luotettavuus

Kestävyydellä ja luotettavuudella on paljon väliä, kun ostat vanhan ajoneuvon. Dodge ei ole koskaan ollut luotettavin merkki; se on kuitenkin viime aikoina tehnyt töitä horjumattoman laatunsa eteen. Se on Consumer Reportsin luotettavuusmerkkien 10 parhaan joukossa. Caliber suoriutuu myös luotettavuuden osalta kohtuullisesti.
Repairpalin luotettavuusarvosana on 4,0 pistettä 5,0:sta, mutta silti Caliberia ei pidetä luotettavimpana vaihtoehtona. Autossa oli ongelmia jousitusjärjestelmän, voimansiirtojärjestelmän ja moottorin kanssa. Sisätilat ovat kuitenkin aivan mukavat, ja tavaratila on suuri etu Caliberin omistamisessa.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä osatekijä arvioitaessa auton luotettavuutta. Caliber sai hyvät pisteet törmäystestissä, ja siinä on vankka kori. se ei kuitenkaan suoriutunut kovin hyvin sivutörmäystesteissä. Auton turvallisuusominaisuuksiin kuuluu useita turvatyynyjä.

Huolto ja korjaus

Dodge-auton ostaminen on suuri etu auton huolto- ja korjauskustannuksissa. Varaosia on helposti saatavilla, ja hinnat ovat myös alhaisemmat kuin monissa muissa tuontiautoissa, kuten BMW:ssä tai Mercedeksessä. Caliberin vuotuiset huoltokustannukset ovat alhaiset, 501 dollaria, mutta ne voivat ylittyä auton omistajasta riippuen.

  Dodge Charger Luotettavuus

FAQ

Onko Dodge Caliber etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Caliber on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Caliberissa on?

Dodge Caliber on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Pieni farmariauto

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Caliberissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Caliberissa on 158 hevosvoimaa ja 141 lb-ft vääntöä. Moottori on kaasu I4, jonka iskutilavuus on 2.0L/ Polttoainejärjestelmä on: Elektroninen polttoaineen ruiskutus.

Kuinka paljon maavaraa Dodge Caliberissa on?

7,7 tuumaa ( 19,56 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Caliberissa on 18 x 7,0 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 18 x 7,0 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Dodge Caliber kestää?

Dodge Caliberin pitäisi kestää yli 200 000 kilometriä asianmukaisella huollolla. Ne ovat erittäin luotettavia, ja niiden pitäisi kestää vähintään 200 000 kilometriä ilman suurempia vikoja. Jotta autosi kestäisi pidempään, sinun tulisi varmistaa, että kaikki määräaikaishuollot tehdään.

Mikä Dodge Caliberissa on vikana?

CarComplaints.com raportoi, että Dodge Caliberissa on jousitusongelmia, jotka yleisimmin johtuvat viallisista ohjaustangoista ja pallonivelistä. Omistajat ovat ilmaisseet turhautumisensa Caliberin kuoppaiseen jousitukseen, joka aiheutti renkaiden epätasaista kulumista.

Kuluttaako Dodge Caliber hyvin bensaa?

Dodge on valmistanut Caliber-malleja kuuden vuoden ajan. Niiden keskimääräinen yhdistetty kulutus on 24,4 MPG, ja vuoden 2012 Caliber on hieman alhaisempi, 24 MPG.

  Dodge Charger SRT Hellcat Luotettavuus

Minä vuonna Dodge Caliberin valmistus lopetettiin?

Tuotanto lopetettiin vuonna 2011.

Mikä vika on vuoden 2007 Dodge Caliberissa?

Yleisimpiä raportoituja ongelmia ovat huonot pallonivelet ja ohjausvarret. Samassa luokassa ilmoitetaan myös vuotavia jousijousia ja vetotankoja. Jotkut omistajat huomaavat ongelman vasta, kun renkaat ovat menneet pilalle.

Onko 2008 Dodge Caliber hyvä auto?

Vuoden 2008 Dodge Caliber sai viisi tähteä National Highway Traffic Safety Administrationin etu- ja sivutörmäystestien arvioinneissa. Insurance Institute for Highway Safety antoi Caliberille korkeimman arvosanan ”Good” etu- ja sivutörmäystesteissä.

Onko Dodge Caliber maasturi?

Se erottuu kilpailijoiden joukosta, koska se näyttää enemmän katumaasturilta kuin kompaktilta hatchbackilta. Caliberin ulkonäköön vaikuttavat eri varustetasot. Perusmallin Dodge Caliber SE:ssä on mustat ovenkahvat ja mustat peilien suojukset. Saatavana on myös korinväriset fasciat.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z