Dodge Challenger SRT Hellcat Luotettavuus

Dodge on tehnyt nimensä Challengerin kaltaisilla suorituskykyisillä autoillaan. Challenger on muskeliauto, ja SRT Hellcat on sen suorituskykyinen versio. Auto on kuuluisa korin muodosta ja suorituskyvystä. Se on myös esiintynyt kymmeniä kertoja elokuvissa ja tv-ohjelmissa.

Yleiskatsaus

Hellcatissa on äärimmäisen rakastava käynnistysääni, jota jokainen autoharrastaja rakastaa. Siinä on 6,2 litran ahdettu moottori, joka tuottaa 707 hevosvoimaa ja pystyy kiihdyttämään 0-100 km/h 3,6 sekunnissa. Samaa moottoria käytetään myös Dodge Charger SRT Hellcatissa ja muissa autoissa.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein suuri tekijä autoa ostettaessa, mutta se ei ole tärkein tekijä, kun ostat suorituskykyisen auton. Dodge on kuitenkin luotettava merkki, ja se on sijoittunut luotettavimpien automerkkien joukkoon. Challengerin luotettavuusarvosana on loistava, 88 pistettä sadasta, ja Hellcat olisi vielä luotettavampi.

Turvallisuus

Turvallisuus on myös tärkeä tekijä auton luotettavuutta määritettäessä. Challengerissa on vankka kori, joka kestää törmäyksiä, ja se suoriutui törmäystesteissä erinomaisesti. Tämä auttoi sitä saamaan täydet 5 tähteä turvallisuudestaan. Tämän lisäksi siinä on monia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten elektroninen ajonvakautusjärjestelmä, useita turvatyynyjä, pysäköintianturit jne.

Poistot

Alhaisempi poistoaste lisää auton luotettavuutta, koska näin ihmiset voivat päivittää autojaan myymällä vanhoja autojaan. Challengerin poistoprosentti on alhainen, 40 %, jopa 5 vuoden kuluttua. Tämä on erittäin hyvä arvo urheiluautolle.

Huolto ja korjaus

Korkeat huoltokustannukset ovat usein omistajien ongelma, mutta Dodgen autojen huoltokustannukset ovat yleensä alhaiset. Hellcat on suorituskykyinen urheiluauto, minkä vuoksi sen huoltokustannukset ovat hieman korkeammat kuin tavallisen Challengerin. Sen kaikkiin huoltotöihin on varattava vuosittain noin 650 dollaria.

  Dodge Journey Luotettavuus

FAQ

Onko Dodge Challenger SRT Hellcat etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Challenger SRT Hellcat on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Challenger SRT Hellcatissa on?

Dodge Challenger SRT Hellcat on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Challenger SRT Hellcatissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Challenger SRT Hellcatissa on 797 hevosvoimaa ja 707 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 6,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Dodge Challenger SRT Hellcatin tavaratila?

16,2 kuutiometriä ( 0,459 m3 ).

Kuinka paljon maavaraa Dodge Challenger SRT Hellcatissa on?

4,5 tuumaa ( 11,43 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Challenger SRT Hellcatissa on 20 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 9,5 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Challenger Hellcat kestää?

Dodge Challengerin käyttöikä määräytyy sellaisten tekijöiden mukaan, kuten kuinka hyvin sitä huolletaan ja onni. Jos pidät autostasi hyvää huolta ja olet onnekas, se kestää noin 200 000:sta yli 400 000 kilometriin.

Onko Hellcatissa paljon ongelmia?

Monilla Hellcatin omistajilla on ollut ongelmia öljynjäähdytinlinjojen kanssa. Varastossa olevat linjat eivät ehkä ole tarpeeksi vahvoja Hellcatin suorituskyvyn suojaamiseksi, ja ne voivat puhjeta, jos autolla ajetaan erittäin kovaa.

  Chrysler Voyager Luotettavuus

Voiko Hellcatilla ajaa päivittäin?

Se on hyvä päivittäinen kuljettaja. Vuoden 2019 Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye on muutakin kuin auto, joka tuottaa 6,2-litraisen ahtimella varustetun V8-moottorinsa kautta 797 hevosvoimaa ja 707 hevosvoiman vääntömomentin, mutta se on myös hyvin sivistynyt jokapäiväiseen ajoon.

Onko Hellcatilla ajaminen vaikeaa?

Hellcat Challengeria ajaneiden mielestä sitä on helppo ajaa. Se on helpompi kuin muut vähemmän tehoiset mallit. Mutta vaikka kaasua painaisi kovaa, se vetää suoraan ja tasaisesti.

Mitkä autot voivat voittaa Hellcatin?

Nämä samanlaiset autot ovat nopeampia kuin Hellcat:

  • Ford Mustang Shelby GT500 (2013-2014).
  • Dodge Viper SRT-10 (2008-2010)
  • Chevrolet Corvette C7 Z06 (2014-2019)
  • Chevrolet Corvette C6 ZR-1 (2009-2013)
  • Ford Mustang RTR Spec 3 (2018-nykyisin)
  • Ford Mustang ROUSH Stage 3 (2018-nykyisin)

Onko Camaro nopeampi kuin Hellcat?

Hellcat ajoi neljännesmailin 11,33 sekunnissa ja nopeudella 122,76 km/h. Camaro ohitti sen puskurin 11,75 sekunnissa, nopeudella 118,93 mph. Amerikkalaisten suorituskykyautojen välimatka oli alle puoli sekuntia.

Miksi SRT Hellcat on niin suosittu?

Voimansiirto on yksi suurimmista syistä, miksi joku haluaa Hellcatin. Molemmissa Hellcatissa käytetään niitä varten tehtyä 6,2-litraista ahdettua HEMI HEMI V8 -moottoria. Sen saa myös kuormamoottorina.

Onko Hellcat superauto?

Ferrari väittää, että superauto voidaan määritellä nopeudeksi ja yksinoikeudeksi. Top Gearin mielestä superautojen on ylitettävä rajoitukset, joihin auto pystyy. Car and Driver sanoi 60-luvulla, että superautoja ovat vain nopeimmat muskeliautot. Hellcat on Car and Driverin ja AMC:n mukaan superauto.

  Dodge Durango SRT Hellcat luotettavuus

Millainen moottori siinä on?

Rohkealla muotoilullaan ja nykyaikaisella tehollaan Dodge Challenger on edelleen klassikko. Challenger SRT, Hellcat -mallin voimanlähteenä on ahdettu 6,2 litran HEMI V8 -moottori, joka tuottaa jopa 717 hevosvoimaa.

Onko se auto muskeliautojen ystäville?

Tämä on varmasti auto muskeliautojen ostajille.

Onko Hellcatissa nahkaistuimet?

Kyllä, siinä on nahkaistuimet. Ylelliset nahkaistuimet on suunniteltu sopimaan vartalosi muotoon ja tarjoamaan ylellistä mukavuutta. Challenger Hellcatin mukavat istuimet saavat sinut haluamaan takaisin.

Onko Dodge Challenger 4-paikkainen?

Dodge Challengeriin mahtuu viisi henkilöä. Vaikka etuistuimet on sijoitettu hyvin pitkille matkoille, paksut takapilarit voivat haitata näkyvyyttä taaksepäin. Challenger erottuu muusta luokasta tilavalla toisella rivillä ja sillä, että aikuiset mahtuvat siihen mukavasti.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z