Dodge Charger SRT Hellcat Luotettavuus

Dodge tunnetaan kuuluisista urheiluautoistaan. Charger on urheiluauto, ja SRT Hellcat on sen suorituskykyinen versio. Hellcatissa on isompi ja nopeampi moottori sekä monia lisäominaisuuksia. Myös korimuoto on Hellcat-versiossa hieman leveämpi.

Yleiskatsaus

Hellcat on Chargerin huipputehokas versio, ja siinä on massiivinen 6,2 litran V8-moottori, joka tuottaa 717 hevosvoimaa, ja se pystyy kiihdyttämään nopeudesta 0-100 km/h 3,4 sekunnissa. Auton muoto on myös hieman erilainen kuin tavallisissa malleissa. Tämän auton väitetään olevan maailman nopein tehdasvalmisteinen neliovinen sedan.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on ihmisille tärkeää, koska ihmiset haluavat auton, joka ei hajoa melko helposti ja joka maksaa vähemmän. Yleisesti ottaen Dodge on parantanut luotettavuuttaan, ja se on nyt yksi Yhdysvaltojen luotettavimmista automerkeistä. Charger Hellcatilla on loistava luotettavuuspistemäärä 88 pistettä 100:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus ei ole suuri ongelma Dodgen autoissa, ja useimmissa niistä on hyvät turvallisuusluokitukset ja -ominaisuudet. Charger SRT Hellcatilla on täydet 5 tähden pisteet turvallisuudesta. Auto on myös tarpeeksi vankka kestämään raskaita törmäyksiä ja suoriutui erinomaisesti törmäystesteissä. Autossa on myös runsaasti turvaominaisuuksia.

Poistoprosentti

Auton poistonopeus määrittää myös auton luotettavuuden. Dodgen autojen poistoaste on ollut vaihteleva. Hellcatin keskimääräinen poistoprosentti on noin 48 % viiden vuoden kuluttua.

Huolto ja korjaus

Dodge-autot eivät yleensä ole kaikkein kalleimpia huollettavia, ja niiden osia on myös helposti saatavilla Yhdysvalloissa. Korkean suorituskyvyn autot maksavat yleensä enemmän kuin auton tavalliset vaihtoehdot. Sinun olisi säästettävä vuosittain yli 650 dollaria kaikkiin sen huoltotöihin.

  Dodge Nitro Luotettavuus

FAQ

Onko Dodge Charger SRT Hellcat etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Charger SRT Hellcat on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Charger SRT Hellcatissa on?

Dodge Charger SRT Hellcat on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Charger SRT Hellcatissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Charger SRT Hellcatissa on 717 hevosvoimaa ja 650 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Supercharger Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 6,2 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Dodge Charger SRT Hellcatin tavaratila?

16,5 kuutiometriä ( 0,467 m3 ).

Kuinka paljon maavaraa Dodge Charger SRT Hellcatissa on?

4,5 tuumaa ( 11,43 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Charger SRT Hellcatissa on 20 X 11 tuuman taotut alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman taotut alumiiniset takavanteet.

Kuinka kauan Charger Hellcat kestää?

Oikein huollettuna Dodge Charger kestää keskimäärin 250 000 kilometriä. Tämä sisältää säännölliset nesteiden vaihdot ja suositeltujen huoltovälien noudattamisen. Omistajat voivat odottaa 16 vuoden käyttöikää ennen kuin heidän Chargerinsa hajoaa tai tarvitsee kalliita korjauksia. Tämä perustuu keskimäärin 15 000 kilometriin vuodessa.

Onko Hellcatissa paljon ongelmia?

Monilla Hellcatin omistajilla on ollut ongelmia öljynjäähdytinlinjojen kanssa. Varastossa olevat linjat eivät ehkä ole tarpeeksi vahvoja Hellcatin suorituskyvyn suojaamiseksi, ja ne voivat puhjeta, jos autolla ajetaan erittäin kovaa.

  Dodge Dart Luotettavuus

Voiko Hellcatilla ajaa päivittäin?

Se on hieno päivittäinen kuljettaja. Vuoden 2019 Dodge Challenger SRT Hellcat Redeye on enemmän kuin vain auto, joka tuottaa 797 hevosvoimaa ja 707 lb-ft vääntöä 6,2-litraisen ahtimella varustetun V8-moottorinsa kautta, mutta se on sivistynyt jokapäiväiseen ajamiseen.

Onko Dodge Challengereissä paljon ongelmia?

RepairPal raportoi myös Dodge Challengerin ongelmista. Ongelmia on yhteensä 29 eri vuosilta. Vaihteiston laadusta on tehty yli 110 valitusta ja 20 raporttia siitä, että ohjauksessa kuuluu ääniä pienillä nopeuksilla.

Kuinka vaikeaa on ajaa Charger SRT Hellcatilla?

Hellcat Redeye on äärimmäisen helppo ajaa ja hallittavissa kohtuullisesti, kuten käy ilmi. Moottori alkaa hidastua ensimmäisellä neljänneksellä polkimen liikkeestä.

Millainen moottori Dodge Charger SRT Hellcatissa on?

Hellcatin moottori on ahdettu 6,2-litrainen V-8-moottori. Siinä on nyt 717 hevosvoimaa ja 650 paunan vääntömomentti, jos et ole jo ehtinyt.

Onko se hyvä auto muskeliautojen ystäville?

Se on hyvä valinta, jos rakastat autoja, joissa on paljon lihaksia. Challenger SRT, Hellcatin ahdettu 6,2 litran HEMI(r), V8-moottori on armoton, mikä tekee siitä tehokkaimman muskeliauton.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z