Dodge Dart Luotettavuus

Dodge on ollut kuuluisa korkealuokkaisista autoista, kuten Chargerista ja Challengerista. Dart oli kuitenkin edullinen kompakti 4-ovinen sedan-auto, joka oli tehty päivittäiseen käyttöön ja luotettavuuteen. Auto on hyvännäköinen, ja myös sisätilat ovat käytetyksi autoksi houkuttelevat. Sen valmistus lopetettiin vuonna 2016, mutta sitä on edelleen saatavilla vanhojen autojen markkinoilla.

Yleiskatsaus

Dart esiteltiin vuonna 2012 tavoitteena hyvä päivittäinen auto, jossa on monia ominaisuuksia. tuotannon aikana sillä oli monia varustetasoja. Moottorityyppejä oli kolme: 2,0 L I4-moottori, 1,4 L turbomoottori ja 2,4 L I4-moottori. Se oli saatavana sekä manuaali- että automaattivaihteistolla. Autossa on myös hyvä infotainment-järjestelmä.

Luotettavuus

Auton luotettavuus on aina tärkeää, koska hyvät luotettavat autot aiheuttavat vähemmän ongelmia ja maksavat vähemmän rahaa. Dodge on ollut kuuluisa urheiluautoistaan, mutta se on varmasti parantanut luotettavuusluokitustaan viime aikoina. Consumer Reports on nimittänyt ne 10 parhaan luotettavuusluetteloon.
Dart otettiin käyttöön pyrkien luotettavuuteen, mutta se ei ole paras luotettava vaihtoehto. J.D Power arvioi sen luotettavuuden vain 3 tähdellä viidestä. Kaiken kaikkiaan sen luotettavuusarvosana on keskimääräistä huonompi, koska auton moottoria vastaan on raportoitu monia ongelmia.

Turvallisuus

Luotettavuuspisteet eivät ehkä ole Dartin parhaat, mutta turvallisuusominaisuudet ja -luokitukset ovat huippuluokkaa. Se on viiden tähden turva-auto, jonka nimi on IIHS:n Top Safety Pick -listalla vuonna 2012. Autossa on monia ominaisuuksia, kuten vakiona 10 turvatyynyä, lukkiutumaton jarrujärjestelmä, mäkilähtöavustin, pysäköintiavustin, luistonesto jne.

  Dodge Challenger SRT Hellcat Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Dartin valmistus on lopetettu, joten on varmaa, että ostaisit vanhan Dartin. Kunnosta riippuen sinun pitäisi säästää noin 600 dollaria vuodessa kaikkiin sen huoltotöihin. Osat eivät ole kaikkein kalleimpia, mutta on suuri todennäköisyys, että auto tarvitsisi korjauksia.

FAQ

Onko Dodge Dart etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Dart on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Dartissa on?

Dodge Dart on 5-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Keskikokoiset autot

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Dartissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Dartissa on 184 hevosvoimaa ja 174 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka suuri on Dodge Dartin tavaratila?

13,1 kuutiometriä ( 0,371 m3 ).

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Dartissa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Dodge Dartsissa paljon ongelmia?

Vuoden 2013 Dodge Dart julkaistiin ensimmäisenä. Tästä mallista oli eniten valituksia CarComplaints.com-sivustolla. Valituksia tuli lähes 400, joista suurin osa koski vaihteisto- ja jousitusongelmia. Vaihteisto-ongelmia oli keskimäärin noin 37 000 mailia, ja korjauskustannukset olivat noin 700 dollaria.

Mitä vikaa Dodge Dartsissa on?

Jotkut kuljettajat ovat raportoineet jäykästä ohjauksesta ja jarruista, jotka näyttävät ilmestyvän tyhjästä. Nämä ajettavuusongelmat on yhdistetty mekaanikkojen alhaisiin öljynpaineisiin, antureiden toimintahäiriöihin ja viallisiin johdotuksiin. Joihinkin ajoneuvoihin on myös tehty ohjelmistopäivitys moottoritietokoneeseen.

  Dodge Charger SRT Hellcat Luotettavuus

Kuinka monta kilometriä Dodge Dart kestää?

Dodge Dart kestää keskimäärin 140 000-170 000 kilometriä. Dodge Dart on vietävä korjaamolle noin 0,29 kertaa kalenterivuodessa ennakoimattomien korjausten vuoksi. On 13 %:n todennäköisyys, että siihen tulee vakava ongelma.

Onko Dodge Dart hyvä käytetty auto?

Vuoden 2015 Dart on hyvä valinta käytetyistä pikkuautoista. Dartin urheilullinen käsiteltävyys tekee siitä hauskan auton ajaa. Molemmilla istuinriveillä on runsaasti pään- ja jalkatilaa.

Onko Dodge Dartissa vaihteisto-ongelmia?

Dartista on raportoitu vaihteisto-ongelmia. Omistajat raportoivat, että heidän autojaan on vaikea siirtää pysäköinnistä ajoon. Tämä voi johtua vaihteiston tai vaihteensiirtimen ja vaihteiston välisen kytkennän ongelmasta.

Mikä Dodge Dartin moottori on paras?

Dartin paras moottorivalinta tehon suhteen on Tigershark 2,4-litrainen nelisylinterinen. Tämä tuottaa 184 hevosvoimaa, 171 paunaa ja vääntöä. 2,4-litraisen voi tilata joko 6-vaihteisella manuaalivaihteistolla tai 6-vaihteisella automaattivaihteistolla varustetasosta riippuen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z