Dodge Grand Caravanin luotettavuus

Dodge kuuluu Fiat Chrysleriin, jolla on paljon kokemusta tila-autojen valmistuksesta. Myös Grand Caravan on Chryslerin Dodgelle tekemä, ja se on melko hyvä tila-auto. Laatu on hyvä, ja sitä voi käyttää sekä perheautona että henkilöautona.

Yleiskatsaus

Grand Caravan tila-auto oli tuotannossa vuodesta 1984, ja sen valmistus lopetettiin vuonna 2020. Pakettiautoa oli saatavana kolmessa eri varustetasossa ja moottorivalikoima vaihteli 2,8 litraisesta suurimpaan 4,0 litraiseen. Pakettiauto on ominaisuuksiltaan loistava, eikä se ole myöskään alitehoinen.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein tila-autojen huono puoli, koska korjauksia tulee usein. Dodge on ollut luotettava merkki, ja se on jopa 10 luotettavimman merkin joukossa Yhdysvalloissa. Grand Caravanin keskimääräinen luotettavuusarvosana on J.D Powerin mukaan 2,5 pistettä 5,0:sta ja RepairPalin mukaan 4,0 pistettä 5,0:sta.

Turvallisuus

Turvallisuus on ollut Dodgen autoissa erinomaista, ja myös Grand Caravanilla on NHTSA:n antama erinomainen turvallisuuspistemäärä 4 tähteä 5:stä. Auto on saanut loistavat pisteet törmäystesteissä, ja siinä on monia muita turvallisuusominaisuuksia, kuten vakioturvatyynyt, ABS, elektroninen vakausjärjestelmä ja monia muita saatavilla olevia turvallisuusominaisuuksia.

Poistot

Yleensä Dodge-autot säilyttävät arvonsa ja niiden arvonalennusaste on alhaisempi kuin monien muiden merkkien. Myös Grand Caravanin poistoaste on monia muita alhaisempi, 55 % 5 vuoden kuluttua. Tämä ei ole paras mahdollinen, mutta silti parempi kuin monilla muilla.

  Dodge Durango SRT 392 Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Dodge on lopettanut Grand Caravanin tuotannon, joten huoltokustannukset riippuvat myös ostettavan auton kunnosta. Yleensä Grand Caravanit vaativat noin 673 dollaria vuodessa kaikkiin huoltoihin ja korjauksiin.

FAQ

Onko Dodge Grand Caravan etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Grand Caravan on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Dodge Grand Caravanissa on?

Dodge Grand Caravan on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Minivans 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Grand Caravanissa on ja onko siinä turbo?

Dodge Grand Caravanissa on 283 hevosvoimaa ja 260 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 3,6 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Dodge Grand Caravanissa on?

5,6 tuumaa ( 14,22 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Grand Caravanissa on 17 X 6,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Kuinka monta kilometriä Dodge Grand Caravan kestää?

Tukeva tila-auto Dodge Grand Caravan kestää keskimäärin 200 000-250 000 kilometriä. Ne voivat kestää 13-17 vuotta riippuen siitä, miten niillä ajetaan ja miten hyvin niitä huolletaan. Tämä perustuu 15 000 kilometriin vuodessa.

Onko Dodge Grand Caravanissa vaihteisto-ongelmia?

Vaihteisto-ongelmia on raportoitu Dodge Caravaneissa 67 000 mailin kohdalla. Jos etsit edullista Dodge Grand Caravania, vuosimalli 2002-2008 ei ehkä ole paras mahdollinen. Vaihteisto-ongelmat ovat Dodge Grand Caravan 2013:n tunnusmerkki.

  Dodge Challenger SRT Hellcat Luotettavuus

Miksi Dodge Caravanit ovat niin huonoja?

Grand Caravan esiteltiin ensimmäisen kerran vuonna 2008 viimeisimmillä päivityksillä. Kuljettajat esittävät monenlaisia valituksia. Jarrujen kuluminen, moottorivika, moottorin sammuminen, vaihteiston toimintahäiriöt ja viallinen ilmastointi ovat yleisimpiä valituksia.

Minkä vuosimallin Dodge Caravania kannattaa välttää?

Dodge Grand Caravan 2011 on huonoin mallivuosi. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että pakettiautossa on 50 000-60 000 kilometriä, ei korkeamman ajokilometrimäärän mallia. Vaikka vuosimallit 2008 ja 2005 eivät olekaan loistavia esimerkkejä luotettavista ajoneuvoista, ne ovat kuitenkin hyviä valintoja.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z