Dodge Journey Luotettavuus

Dodgella on suuri nimi urheiluautojen ja maastureiden, kuten Durangon, valmistajana. Journey on jälleen yksi keskikokoinen Dodge SUV, mutta se on pienempi kuin isompi Durango. Sen valmistus lopetettiin vuonna 2020. Se on kuitenkin edelleen hyvä vaihtoehto runsaan tilansa ja hyvien ominaisuuksiensa ansiosta.

Yleiskatsaus

Dodgen autoilla on historiaa loistavista suorituskykyisistä moottoreista. Journeya oli koko tuotantonsa ajan useita eri varustetasoja, ja sen moottorivalikoima vaihteli 2,4 litran ja suurimman 3,6 V6-moottorin välillä. Autossa on 6-vaihteinen automaattivaihteisto, ja se on saatavana myös AWD-vaihteistona, joka takaa maksimaalisen sujuvuuden tiellä.

Luotettavuus

Luotettavuus on suuri huolenaihe ihmisille, jotka haluavat autonsa olevan suorituskyvyltään tasainen ja kestävän monta vuotta. Dodge on viime aikoina ollut melko luotettava merkki. Journey ei kuitenkaan ole luotettavin Dodge-auto, sillä J.D Powerin luotettavuusarvosanaksi on annettu 2 pistettä viidestä.

Turvallisuus

Auton turvallisuusominaisuudet ja -toimenpiteet määrittävät myös auton luotettavuuden. Luotettavuuspisteet eivät ole Journeyn vahvin osa-alue, mutta auton turvallisuusarviot ovat melko hyvät. NHTSA:n yleinen turvallisuusluokitus on 4/5. Auto suoriutui erinomaisesti törmäystesteissä, ja siinä on monia tarpeellisia turvallisuusominaisuuksia.

Poistot

Poistoprosentti on toinen auton luotettavuutta määrittävä tekijä. Jälleenmyyntiarvo on Dodge-autojen suuri pointti, ja Journey pitää myös arvonsa 40 %:lla jopa 5 vuoden omistamisen jälkeen.

Huolto ja korjaus

Auton huoltokustannukset ovat tärkein auton luotettavuutta määrittävä tekijä. Journeyn huoltokustannukset ovat alhaiset, noin 562 dollaria vuodessa. Tämä sisältää kaikki sen ennaltaehkäisevät huollot, korjaukset. Lisäksi mahdollisuudet suurempiin korjauksiin ovat vähäiset laadukkaiden osien ansiosta.

  Cadillac DTS Luotettavuus

FAQ

Onko Dodge Journey etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Dodge Journey on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Journeyssä on?

Dodge Journey on 7-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 2WD

Kuinka paljon hevosvoimia Dodge Journeyssä on ja onko siinä turbo?

Dodge Journey -mallissa on 173 hevosvoimaa ja 166 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,4 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Dodge Journeyllä on?

7,2 tuumaa ( 18,29 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Dodge Journeyssä on 17 X 6,5 tuuman teräksiset etuvanteet ja 17 X 6,5 tuuman teräksiset takavanteet.

Mitä ongelmia Dodge Journeyssä on?

Carproblemzoo.com-sivustolla on tehty 6 672 valitusta Dodge Journey -mallista 14 mallivuoden ajalta. Myös vuoden 2009 Dodge Journeysta on tehty 2 173 valitusta. Yleisimmät ongelmat ovat Sähköongelmat (1.858), Huoltojarrut (880) ja moottorin jäähdytys (861).

Kuinka kauan Dodge Journey kestää?

Dodge Journey kestää tavallisesti 150 000-200 000 kilometriä säännöllisellä huollolla. Jotkut käyttäjät ovat kertoneet, että heidän Dodge Journeynsa on ajanut yli 200 000 kilometriä. Dodge Journey voi kestää 10-15 vuotta, jos ajat 15 000 kilometriä vuodessa.

Onko Dodge Journeyssä moottoriongelmia?

Dodge Journeyn moottoriongelmat alkavat yleensä, kun ajoneuvolla on ajettu 44 000 kilometriä. Auto sammuu normaalikäytössä, ohjaustehostin katkeaa, jarrut pysähtyvät ja moottorista kuuluu kova vinkuva ääni.

  Dodge Durango Luotettavuus

Onko Dodge Journeyssä vaihteisto-ongelmia?

Tämä on yleinen ongelma autoissa. Dodge Journeyn vaihteisto-ongelmiin voi kuulua vaihteiston vaihtamisen viivästymistä, hyppimistä ja narskuttelua kiihdytyksen aikana, auton tärinää tiellä tai viheltäviä ääniä konepellin alta.

Mikä on verrattavissa Dodge Journeyyn?

Ford Edge, Honda Pilot ja Toyota 4Runner ovat monin tavoin hyvin vertailukelpoisia.

Ovatko Dodge Journeyt hyviä lumessa?

Dodge Journeyn neliveto on ihanteellinen liukkailla teillä. Se jakaa voiman tehokkaasti antamalla tarvittaessa voimaa välittömästi etupyörille ja vetämällä sitten voimaa takapyörille tarpeen mukaan.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z