Ferrari F12 Berlinetta Luotettavuus

Ferrari on maailmanlaajuisesti tunnettu superautojen ja urheiluautojen automerkki. F12 bernelinetta on grand tourer -superauto, joka on tehty muiden Ferrarien tapaan huippusuorituskykyiseksi. Auto on erittäin kaunista katsottavaa särmikkään urheilullisen muotoilunsa ansiosta. Tämä on myös luotettava superauto omistettavaksi.

Yleiskatsaus

Auto on erittäin nopea ajaa 6,3 litran V12-moottorinsa ansiosta, joka tuottaa 730 hv 6 000 kierroksen minuutissa. Auto on niin nopea, että se kiihtyy 0-100 km/h vain 3,1 sekunnissa ja 0-120 km/h vain 8,5 sekunnissa.

Luotettavuus

Superautojen kohdalla luotettavuudesta ei useinkaan puhuta paljon, koska niitä arvioidaan moottorin ja ajokokemuksen perusteella. Ferrari tekee luotettavia superautoja siinä missä muutkin superautojen valmistajat. F12berlinetta on myös luotettava auto brutaalilla moottorillaan. Autossa ei myöskään ole ollut mitään suurempia ongelmia.

Turvallisuus

Turvallisuus on superautoissa tärkeää myös muutenkin kuin niiden moottoreiden osalta. Ferrarit ovat usein hyvin varusteltuja turvaominaisuuksien ja -toimenpiteiden osalta. Ferrari ei tee kolaritestejä kaikissa malleissaan, mutta he tekevät kolaritestejä joissakin malleissaan. Vaikka F12berlinettaa ei olekaan törmäystestattu, autossa on monia kuljettajaa avustavia ominaisuuksia, kuten vakaudenhallinta, turvatyynyt jne.

Poistot

Ferrarit eivät oikeastaan juurikaan heikkene, koska ne ovat ainutlaatuisia ja harvinaisia. Nämä autot eivät ole samanlaisia kuin muut autot, joita jokainen ihminen omistaa. Siksi niiden poistoaste on hyvin alhainen. Vuoden 2017 F12berlinetta menettää vain noin 30 % arvosta 5 vuoden kuluttua.

  Ferrari F8 Tributo / Spider Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Suurin negatiivinen seikka superauton omistamisessa on se, että niiden ylläpito ja huolto maksavat paljon. Myös F12berlinetta maksaa paljon, vaikka osien laatu on mitä hienointa. Keskimäärin Ferrarit maksavat vuosittain yli 1 000 dollaria kaikista huolloista ja korjauksista.

FAQ

Onko Ferrari F12 Berlinetta etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ferrari F12 Berlinetta on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ferrari F12 Berlinettassa on?

Ferrari F12 Berlinetta on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Kuinka paljon hevosvoimia Ferrari F12 Berlinettassa on ja onko siinä turbo?

Ferrari F12 Berlinettassa on 731 hevosvoimaa ja 508 lb-ft vääntöä. Moottori on Premium Unleaded V-12, jonka iskutilavuus on 6,3 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ferrari F12 Berlinettassa on 20 X 9,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z