Ferrari F8 Tributo / Spider Luotettavuus

Italialainen superautojen valmistaja Ferrari on suosittu suorituskykyisistä autoista. F8 Tributo on kaunis superauto, ja se oikeuttaa kovan hintansa. Auto on erittäin nopea, ja uuden kuljettajan on erittäin vaikea ajaa tätä autoa. Tämän auton Spider-versiossa on kokoontaitettava kovakatto.

Yleiskatsaus

F8 on saatavana 2-ovisena coupe- tai avoautona, joka on erittäin urheilullisen näköinen. Autossa on 3,9 litran V8-tuplaturbomoottori, joka tuottaa 710 hv. Auto kiihtyy 0-100 km/h vain 2,9 sekunnissa, ja sen huippunopeus on 211 km/h.

Luotettavuus

Luotettavuus ei ole ratkaiseva seikka ostettaessa superautoa sen muodon, ainutlaatuisuuden ja huippusuorituskyvyn vuoksi, mutta se voi kertoa, kuinka kauan auto kestää. Luotettavuuden suhteen Ferrari on yhtä luotettava kuin mikä tahansa muukin urheiluautomerkki. F8 ei ole J.D Powerin luotettavuusluokituksessa, mutta auto on luotettava, sillä se ei ole kohdannut mitään suurempia ongelmia.

Turvallisuus

Turvallisuus on tärkeä asia, joka on tarkistettava ennen auton ostamista. Ferrarilla ei tehdä törmäystestejä jokaista autoaan, mutta niillä on hyvä maine törmäystesteissä. F8:aa ei myöskään ole törmäystestattu, mutta siinä on monia hyviä turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, ABS, ajonvakautusjärjestelmä jne.

Poistot

Myös poistonopeus vaikuttaa auton luotettavuuteen, mutta Ferrarilla on yleensä hyvä poistonopeus. Harvinaisuutensa vuoksi autot myydään korkeaan hintaan, eivätkä ne oikeastaan menetä paljon arvoaan. F8:n arvo alenee yleensä noin 15 % 3 vuoden kuluttua.

  Cadillac SRX:n luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huolto ja korjaaminen maksavat superautoissa yleensä paljon, mutta yli miljoonan dollarin autoon on perusteltua käyttää jonkin verran rahaa. F8 maksaa yleensä yli 1000 dollaria vuodessa. Jos kuitenkin joissakin osissa on ongelmia, se maksaa paljon. Osien laatu on kuitenkin yleensä loistava.

FAQ

Onko Ferrari F8 Tributo / Spider etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ferrari F8 Tributo / Spider on takavetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ferrari F8 Tributo / Spiderissa on?

Ferrari F8 Tributo / Spider on 2-paikkainen auto. Tämän auton EPA-luokitus on: Kaksipaikkainen

Mikä on Ferrari F8 Tributo / Spiderin hevosvoimat ja onko siinä turbo?

Ferrari F8 Tributo / Spiderissa on 711 hevosvoimaa ja 567 lb-ft vääntöä. Moottori on Twin Turbo Premium Unleaded V-8, jonka tilavuus on 3,9 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ferrari F8 Tributo / Spiderissa on 20 X 9 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 20 X 11 tuuman alumiiniset takavanteet.

Voiko Ferrari F8 Tributolla ajaa päivittäin?

Päivittäinen ajaminen Ferrarilla on mahdollista, mutta sinun tulee olla valmis kysymyksiin, haasteisiin ja muiden ihmisten esiintymisiin sosiaalisessa mediassa. Peukut ylös ja ”Siisti auto, jätkä!” olivat yleisimmät reaktiot, joita sain F8 Tributoa ajaessani. Nämä olivat yleisimmät reaktiot, joita sain ajaessani F8 Tributoa.

  Chevrolet Spark EV:n luotettavuus

Kuinka monta F8-hämähäkkiä valmistettiin?

Arviolta 2 000 ajoneuvoa.

Kuinka kauan kestää rakentaa Ferrari F8?

Tällaisen Ferrarin rakentaminen kestää noin kolme viikkoa. Tämä on lähimpänä massamarkkinoiden Ferraria. Niitä valmistetaan vain 2 500 kappaletta vuodessa.

Onko F8 Tributo viimeinen V8?

F8 Tributo sisältää suorituskykyparannuksia, osia ja tekniikkaa radalle suunnatusta 488 Pista -mallista sekä painosäästöjä. Siinä on myös aerodynaamisempi muotoilu, joka erottaa sen 488GTB:stä. Se on myös viimeinen ei-hybridinen V8-superauto, jota merkki valmistaa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z