Fiat e-Ulyssessa esiintyvät yleiset ongelmat

Fiat e-Ulysee

Fiat e-Ulysse on yksi Fiatin tarjoamista täyssähköautoista. Muut autot ovat Fiat 500e ja Fiat e-Doblo. Fiat e-Ulysse on tyylikäs, moderni ja edistyksellinen sähkökäyttöinen tila-auto. Mutta mitkä ovat Fiat e-Ulysseen yleisiä ongelmia?

Joitakin Fiat e-Ulysse -mallin yleisiä ongelmia ovat akkuongelmat, latausongelmat, sähköongelmat ja ohjaustehostimen menetys. Koska Fiat e-Ulysse on vielä uusi auto markkinoilla, ongelmia saattaa ilmaantua lisää, kun autolla on ajettu useita kilometrejä. Se toimii kuitenkin hyvin ja tarjoaa suuren mukavuuden.

Mitkä ovat Fiat e-Ulysse -auton yleiset ongelmat?

Akkuongelmat

Fiat e-Ulysse -sähköauton akku kerää energiaa ja varastoi sähköä, joka antaa virtaa sähkömoottorille, joka pyörittää pyöriä. Lisäksi akku tekee Fiat e-Ulysse -autosta kestävän. Useat käyttäjät ovat kuitenkin valittaneet akkuongelmista Fiat e-Ulysse -pikkubussin kanssa.

Joitakin yleisimpiä akkuongelmia ovat akun tyhjeneminen, kun auto sammutetaan, akun nopea tyhjeneminen ja akun tyhjeneminen nopeammin. Koska jotkin Fiat e-Ulysseen ominaisuudet pysyvät päällä, vaikka auto sammutetaan, tämä aiheuttaa akun tyhjenemisen.

Toinen asia, joka aiheuttaa akun tyhjenemisen nopeammin, on kuuma ja kylmä lämpötila. Tämän seurauksena kantama pienenee. Ja koska Fiat e-Ulyssessa on paljon sisäisiä toimintoja, akku tyhjenee nopeammin verrattuna keskimääräiseen täyssähköautoon.

Latausongelmat

Toinen ongelma, jonka kanssa joudut kamppailemaan hankkiessasi Fiat e-Ulysse -auton, ovat latausongelmat. Kuten Fiat 500e:tä, Fiat e-Ulyssea ei voi ladata Clipper-Creek LCS-25 EVSE -laturilla kotona. Tämä tarkoittaa sitä, että käyttäjät voivat käyttää vain tietyntyyppisiä latureita.

  Onko Fiat Ulysse hyvä auto?

Latausongelmista huolimatta Fiat tarjoaa kaksi eri porttia, jotka mahdollistavat pikalatauksen. Type2-latausportti, jonka latausteho on 7,4 kW AC, lataa akun 7 tunnissa ja 15 minuutissa. Toisaalta CCS-pikalatausportti, jonka latausteho on 101 kW DC, kestää noin 26 minuuttia.

Sähköiset ongelmat

Tämä on yksi yleisimmistä ongelmista sähköautoissa. Ei siis liene yllätys, että myös Fiat e-Ulyssessa on tämä ongelma. Monet käyttäjät ovat raportoineet ongelmista auton sisäisen elektroniikan kanssa. Tärkein syy auton sisäisiin elektroniikkaongelmiin on huono akku ja huonot akkukaapelit.

Jos Fiat e-Ulysse -mallissasi on ongelmia, kuten näyttöongelmia, lämpötila-antureiden vikaantumista ja ongelmia ulko-ovien valaistuksen kanssa, varmista, että tarkistat kaapelit ja varmistat, että ne on kytketty oikein.

Ohjausongelmat

Vaikka Fiat e-Ulysse ei ole ollut markkinoilla vielä pitkään, jotkut käyttäjät ovat jo valittaneet ohjaustehostimen tuen katoamisesta ajon aikana. Tämä tapahtuu yleensä silloin, kun autolla ajetaan karkeilla pinnoilla tai alueilla, joissa on kuoppia. Kuitenkin vain muutamat käyttäjät ovat valittaneet tästä ongelmasta.

Tämä ongelma on yleinen myös vanhoissa Fiat Ulysse -malleissa. Ongelma ilmenee yleensä, kun autolla on ajettu yli 70 000 kilometriä. Jos sinulla on tällainen ongelma, pyydä mekaanikkoa tarkastamaan ja korjaamaan ongelma.

FAQ

Onko Fiat e-Ulysse luotettava auto?

Kyllä, Fiat e-Ulysse on huomattavan luotettava auto. Kuten kaikissa sähköautoissa, tässäkään autossa ei ole moottoria ja siinä on muutamia liikkuvia osia. Siksi muutama asia voi mennä pieleen, joten Fiat e-Ulysse on erittäin luotettava auto. Luotettavuudesta huolimatta omistajan on pidettävä autosta hyvää huolta, jotta se kestäisi pidempään.

  Onko Fiat 500X hyvä auto?

Kuinka kauan Fiat e-Ulysse kestää?

Asianmukaisella hoidolla ja huollolla Fiat -Ulysse kestää yli 12 vuotta. Sitä paitsi jotkut väittävät, että tämä auto voi kestää yli 20 vuotta. Jotta Fiat e-Ulysse -autosi käyttöikä pitenisi, sinun on vaihdettava akku, kun olet ajanut yli 100 000 kilometriä. Näin varmistat, että autosi toimii optimaalisesti myös ikääntyessään.

Onko Fiat e-Ulyssen huolto kallista?

Ei, Fiat e-Ulyssen ylläpito on paljon halvempaa kuin polttomoottoriautojen. Tämä johtuu siitä, että siinä ei ole moottoria, jossa on paljon liikkuvia osia. Sen sijaan se on varustettu sähkömoottorilla, joka antaa pyörille voiman. Tämän vuoksi tämän täyssähkökäyttöisen tila-auton ylläpito ja korjaaminen on erittäin halpaa.

Sen ylläpito voi kuitenkin tulla kalliiksi, jos jokin tärkeä osa, kuten akku tai sähkömoottori, vikaantuu. Vaikka Fiat e-Ulysse tarvitsee öljyä joihinkin osiinsa, se ei vaadi säännöllistä öljynvaihtoa.

Pitääkö Fiat e-Ulysse arvonsa?

Ei, Fiat e-Ulysse ei pidä arvoaan hyvin. Vaikka Fiat e-Ulysse vaikuttaa luotettavammalta kuin Fiat Ulysse, jälkimmäinen pitää arvonsa paremmin. Kuten useimmat sähköautot, Fiat e-Ulysse menettää arvostaan vähintään 50 % ensimmäisten kolmen vuoden aikana.

Näin ollen kolmen vuoden kuluttua Fiat e-Ulyssen jälleenmyyntiarvo on noin 20 400 dollaria. Vuoden 2022 Fiat e-Ulysse maksaa noin 40 700 dollaria.

  Yleisiä ongelmia Fiat Ulyssessa

Mikä on Fiat e-Ulyssen korkea ajokilometrimäärä?

Toisin kuin polttomoottoriautot, sähköautot voivat kestää hyvin pitkään, jos niitä huolletaan asianmukaisesti. Tämä johtuu siitä, että niissä ei ole monia liikkuvia osia. Siksi vain muutama asia voi mennä pieleen. Tämän seurauksena Fiat e-Ulyssen kaltaiset autot voivat kestää yli 150 000 kilometriä eli 12 vuotta, jos niitä huolletaan asianmukaisesti. Ainoa asia, joka on ehkä vaihdettava, on auton akkupaketti.

Johtopäätös

Fiat e-Ulysse on markkinoiden parhaita täyssähköisiä tila-autoja. Auto on edullinen, hyvin rakennettu, tyylikäs, luotettava ja erittäin mukava. Siitä saa hyvän perheauton. Tässä autossa on kuitenkin myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien on hyvä tietää.

Kuten edellä todettiin, Fiat e-Ulysse -mallissa on akkuongelmia, sähköongelmia, ohjaustehon menetys ja latausongelmia. Suurin osa näistä ongelmista on kuitenkin helppo korjata, ja ne ovat hyvin yleisiä sähköautoissa. Kaiken kaikkiaan Fiat e-Ulysse on erinomainen auto, jonka suorituskyky on keskimääräistä parempi ja mukavuus erinomainen.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z