Ford Bronco Luotettavuus

Ford Bronco on tunnettu katumaasturi sen suosion ansiosta 1900-luvulla. Viimeisimmän sukupolven Bronco julkistettiin juuri äskettäin vuonna 2021. Tällä kertaa Broncossa on entistäkin paremmat 4×4-ominaisuudet ja tasainen ajokokemus mukavilla sisätiloilla.

Yleiskatsaus

Ford on ollut varsin suosittu isojen kuorma-autojen markkinoilla, ja sen maasturit ovat myös loistavia. Broncossa on kaksi moottoria, joista toinen on 2,3 litran turbomoottori ja toinen 2,7 litran V7-tuplaturbomoottori. Broncossa on kuuluisa G.O.A.T.-järjestelmä, joka on nelivetojärjestelmä, ja se pystyy kulkemaan missä tahansa maastossa.

Luotettavuus

Luotettavuuden osalta Ford ei ole ollut joidenkin mallien vuoksi aivan ajan tasalla. Bronco on kuitenkin arvioitu luotettavuudeltaan varsin hyvin, ja J.D Powerin luotettavuusarvosana on 82 pistettä 100:sta. Autolla ei ole kalleimmat huoltokustannukset, ja laatu on myös hyvä kestämään monta vuotta.

Turvallisuus

Ford on ollut hyvä turvallisuusnäkökulmaltaan, ja niin on Broncokin. Sillä on NHTSA:n turvallisuusluokituksessa täydet 5 tähteä. Se suoriutui myös törmäystesteissä ”hyvin”, mikä todistaa auton hyvän laadun. Siinä on myös runsaasti turvavarusteita.

Poistotaso

Fordin autot pitävät yleensä hintansa, ja kuorma-autot suoriutuvat vielä paremmin. Broncon keskimääräinen arvonalentumisaste on 30 % 3 vuoden kuluttua, ja se alenee lähes 52 % 5 vuoden kuluttua. Tämä osoittaa, että Fordit pitävät arvonsa.

Huolto ja korjaus

Ford maksaa yleensä hieman enemmän kuin muut amerikkalaiset merkit kalliiden osiensa vuoksi. Broncon huoltokustannukset ovat kuitenkin jossain määrin alhaisemmat. Se maksaa vuosittain noin 500 dollaria kaikista huolloista ja kunnossapidosta. Osien laatu on ollut hyvä, eikä autoissa ole toistaiseksi ollut mitään suurempia ongelmia.

FAQ

Kuinka monta istuinta Ford Broncossa on?

Ford Bronco on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Broncossa on ja onko siinä turbo?

Ford Broncossa on 310 hevosvoimaa ja 400 lb-ft vääntöä. Moottori on Intercooled Turbo Regular Unleaded V-6, jonka iskutilavuus on 2,7 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

  Chevrolet Camaro Z/28 luotettavuus

Kuinka paljon maavaraa Ford Broncossa on?

11,5 tuumaa ( 29,21 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Broncossa on 17 X 8,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 8,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford Broncossa ongelmia?

Vuoden 2021 Bronco Sportin takaisinkutsuihin kuuluvat moottorin sammuminen, lasipaneelien irtoaminen ja löysät tai puuttuvat jousituspultit. Virheellinen alempi ohjausvarsi, takavetoisen yksikön takertuminen ja moottorin sammuminen. Vuoden 2022 takaisinkutsuihin liittyy sama moottorin pysähtymisongelma sekä vialliset jarrut.

Kuinka kauan Ford Bronco kestää?

Cargurus-sivuston valtakunnallinen haku paljasti, että Ford Broncoja on paljon yli 100 000 kilometriä ajettuina. Emme olisi yllättyneitä, jos niitä olisi enemmän. Useimmat ajoneuvot kestävät vähintään 200 000 mailia.

Mitä vikaa Broncon katoissa on?

MotorTrend on saanut selville, että kovakattoisen Broncon omistajat ovat valittaneet katon laadusta. Jotkut omistajat ovat valittaneet. Jotkut omistajat ovat valittaneet, että katon kattoverhoilu kuoriutui pois, vaikka se oli aivan uusi. Jotkut toiset väittivät, että kattopaneeleista työntyi ulos lasikuitukuituja.

Saako uusi Bronco dieselin?

Vuoden 2021 Broncossa on EcoBoost, mutta ei Power Stroke -dieseliä.

Mikä moottori on Ford Broncossa?

2,3 litran EcoBoost-moottori on vakiona täysin uudessa 2021 Ford Bronco Base -mallissa. 2.3L EcoBoost-moottori tuottaa 270 hevosvoimaa. Sen parina on 7-vaihteinen manuaalivaihteisto ja sähköinen ohjaustehostin.

Tuleeko Broncosta Raptor?

Ford on vahvistanut, että Bronco Raptor tulee saataville vuonna 2022. Ford voi myös valita, että Bronco Raptoriin tulee F-150 Raptorin tapaan täysimittainen 3,5-litrainen twin-turbo V6-moottori, jossa on 450 hevosvoimaa ja 510 lb-ft. Voidaan odottaa 10-vaihteista automaattivaihteistoa.

Onko Bronco isompi kuin Bronco sport?

Ford Broncon kokovertailu osoittaa, että Bronco Sport painaa vähemmän kuin isompi katumaasturimalli. Uuden Bronco Sportin mitat ovat 173″ L x 74″ W x 70-74″, H. Kaikkiin Bronco Sport -malleihin on saatavana kymmenen ulkovärivaihtoehtoa.

  Mikä on luotettavin nelivetoauto?

Mikä on tehokkain Bronco?

Ford Broncon odotetaan tekevän Ford Bronco Dieselistä kaikkien aikojen tehokkaimman Broncon. Tämä johtuu sen 5,0-litraisesta Coyote V8 -moottorista, joka tuottaa arviolta 400 hevosvoimaa. Se tulee saataville vuoden 2023 mallina vuoden 2022 loppupuolella. Vuoden 2023 Ford Bronco DR:ssä on täydellinen turvahäkki.

Saako Bronco V8-moottorin?

Bronco 2021 ei saa V8-moottoria, koska se ei sitä vaadi. Sen suorituskyky tulee kuitenkin olemaan vaikuttava. Broncon kilpailuissa hyväksi todetut turboahdetut EcoBoost-moottorit, segmentin ensimmäinen vaihteistotekniikka ja kilpailuissa hyväksi todetut TurboBoost-moottorit antavat sille parhaan yhdistelmän polttoainetaloudellisuutta, tehoa ja välityksiä.

Säilyttävätkö Ford Broncot arvonsa?

Kyllä, ne säilyttävät arvonsa verrattuna moniin muihin ajoneuvoihin. Ford Broncon arvo nousisi poikkeuksellisen korkeaksi vuoden sisällä sen julkaisusta. Ford Broncon hinta voi kuitenkin nousta, jos sitä ei ole varastossa tuotannon viivästymisen vuoksi.

Onko 2-ovisessa Broncossa 4 istuinta?

Kaksioviseen Broncoon mahtuu vain neljä henkilöä. Takaistuimen matkustajat eivät ole ylellisyyden helmassa. Neliovisessa Broncossa nämä mitat kasvavat 36,3, 40,1, 54,8 ja 56,5 tuumaan.

Onko Ford Broncossa Android Auto?

Ford Bronco tukee Android Autoa, jonka avulla voit käyttää Android-sovelluksia, kuten YouTube Musicia, Google Mapsia ja Wazea, auton infotainment-näytön kautta. Google Assistantin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää navigointia äänikomennoilla.

Onko Ford Broncossa lämmitettävä ohjauspyörä?

Kyllä, voit hankkia sen lämmitetyllä ohjauspyörällä. Bronco Sportin sisätilat näyttävät hienostuneilta ja ovat valmiina lämmitettävillä nahkaverhoilluilla etuistuimilla, toisen rivin 60/40 jaetuilla kokoontaitettavilla istuimilla ja lämmitettävällä nahkaverhoillulla ohjauspylväällä.

Onko Ford Broncossa kaista-avustin?

Näihin edistyksellisiin turvallisuusominaisuuksiin kuuluvat vakiona seuraavat kuljettajaa avustavat tekniikat: Pre-Collision Assist ja automaattinen hätäjarrutus. BLIS (Blind Spot Information System, kuolleen kulman tietojärjestelmä), jossa on risteävän liikenteen varoitusjärjestelmä. Kaistanpitoavustin.

  Cadillac STS Luotettavuus

Onko Ford Broncossa kuolleen kulman valvonta?

Ford Co-Pilot360 -teknologia on vakiona tämän katumaasturin kaikissa varusteluokissa. Lane Keeping Assist on turvapaketti, joka valvoo ja säätää ohjausta, jos olet siirtymässä toiselle kaistalle. Tähän turvapakettiin kuuluu myös kuolleen kulman valvonta.

Mikä ominaisuus sisältyy Ford co Pilot360 -avustimeen?

Ford Co-Pilot360 on edistyksellinen sarja vakiovarusteena olevia kuljettajaa avustavia tekniikoita. Siihen kuuluvat Pre-Collision Assist, automaattinen hätäjarrutus ja automaattiset kaukovalot. Kaistavahtijärjestelmä, peruutuskamera ja kaistavahtijärjestelmä.

Onko Ford Broncossa GPS?

Voit viedä vuoden 2021 Ford Broncosi autiomaahan, metsään tai mutaan, ja yhtiö tarjoaa ajoneuvoon asennetun GPS-ratkaisun, joka auttaa sinua palaamaan kotiin.

Onko Broncossa Apple CarPlay?

Ford Bronco tukee langatonta Apple CarPlayta. Näin voit käyttää iPhone-sovelluksiasi, kuten iTunesia, Google Mapsia, Spotifyta ja muita sovelluksia, kosketusnäytön kautta ilman, että sinun tarvitsee liittää USB-kaapelia. Sirin avulla voit soittaa puheluita, lähettää viestejä ja käyttää navigointia äänikomennoilla.

Onko Ford Broncossa sininen vakionopeudensäädin?

Blue Cruise saattaa tulla osaksi Broncea vuonna 2022.

Mikä on tehokkain moottori, jonka Ford Broncoon saa?

Turboahdettu V6-moottori, jonka iskutilavuus on 2,7 litraa, on suurin saatavilla oleva vaihtoehto. Ford Broncon voimansiirto tuottaa 310 hevosvoimaa ja 400 lb.ft. Voima kulkee kaikille neljälle pyörälle, aivan kuten perusmoottorivetoissakin.

Onko Ford Broncossa mukautuva vakionopeudensäädin?

Voit asettaa mukautuvan vakionopeudensäätimen niin, että Broncosi jarrut hidastavat, kun liikenne hidastuu. Se kiihdyttää sitten automaattisesti asetettuun nopeuteen, kun liikenne vapautuu tai jos se siirtyy nopeammalle kaistalle.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z