Ford Bronco Sport Luotettavuus

Fordin kuorma-autot ja maasturit ovat olleet kuuluisia koko Fordin olemassaolon ajan. Bronco Sport julkaistiin yhdessä kuuluisan Broncon kanssa, ja siinä on monia hienoja ominaisuuksia. Bronco Sportissa on vakiona nelivetojärjestelmä, jota Ford markkinoi G.O.A.T.-järjestelmänä, mikä tarkoittaa, että se kulkee kaikenlaisessa maastossa.

Yleiskatsaus

Sport-mallissa on 2 moottoria. Perusmoottoritaso on 1,5 L I3-moottori, jota käytetään Base-, Big Bend- ja Outer Banks -varustetasoissa. Toinen moottori on 2,0 L:n I4-turbomoottori, jota käytetään Badlands-varustetasossa. Kaikissa autoissa on vakiona nelivetojärjestelmä, jossa on upea HOSS-jousitusjärjestelmä.

Luotettavuus

Luotettavuuden osalta Ford oli aikoinaan yksi luotettavimmista autonvalmistajista. Fordin luotettavuus on kuitenkin laskenut joidenkin mallien vuoksi. Bronco Sportsilla, aivan kuten Broncolla, on loistava luotettavuusluokitus. J.D Power on antanut sille luotettavuusarvosanaksi 82/100.

Turvallisuus

Turvallisuustekijä on ollut Ford-autoissa ja erityisesti sen maastureissa ja kuorma-autoissa suuri. Bronco Sport on palkittu turvallisuudestaan 5 tähdellä. Auton kori on erittäin vankka, minkä ansiosta se on suoriutunut törmäystesteissä huomattavan hyvin. Autossa on muita hienoja turvallisuusominaisuuksia, kuten turvatyynyt, ABS, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä jne.

Arvonalentumisaste

Fordit pitävät yleensä hintansa, ja niiden arvon aleneminen on alhaisempaa kuin monien muiden autojen. Fordin kuorma-autot ja maasturit ovat erityisen kuuluisia laadustaan. Bronco Sportin arvo alenee noin 52 % 5 vuoden omistusajan jälkeen. Tämä on erittäin hyvä ja suuri etu Fordin omistamisessa.

  Ford EcoSport luotettavuus

Huolto ja korjaus

Huoltokustannukset ja korjaaminen ovat suuri tekijä auton luotettavuuden kannalta. Bronco Sport maksaa keskimäärin noin 500 dollaria vuodessa. Huoltotaksa ja huolto eivät yleensä ole kovin kalliita, mutta osat ovat usein kalliita Fordille.

FAQ

Kuinka monta istuinta Ford Bronco Sportissa on?

Ford Bronco Sport on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Neliveto

Kuinka paljon hevosvoimia Ford Bronco Sportissa on ja onko siinä turbo?

Ford Bronco Sportin teho on 181 hevosvoimaa ja vääntömomentti 190 lb-ft. Moottori on Intercooled Turbo Premium Unleaded I-3, jonka iskutilavuus on 1,5 L. Polttoainejärjestelmä on: Portti-/suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford Bronco Sportissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Mikä Bronco Sportissa on vikana?,

Vuoden 2021 Ford Bronco Sportille on toistaiseksi annettu kaksi takaisinkutsua. Toinen johtui viallisesta takajousituksesta. Jousitusmoduuleja ei ehkä ole kiinnitetty kunnolla alarunkoon. Kun Bronco Sport oli varustettu väärillä etuosan alatukivarret, toinen takaisinkutsu annettiin.

Onko Bronco Sportissa turbo?

Kyllä, siinä on turboahdettu moottori. Bronco Sport kulkee samalla alustalla kuin kompakti Escape-crossover. Kaikissa malleissa on neliveto. Perusmoottori on 1,5-litrainen 181 hevosvoiman turboahdettu kolmisylinterinen moottori. Saatavana on kuitenkin myös 245 hevosvoiman 2,0-litrainen turbonelosylinterinen. … Bronco Sport voi vetää 2000- 2200 kiloa.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z