Ford C Max Luotettavuus

C Max on Fordin valmistama viistoperä, jonka valmistus lopetettiin vuonna 2018. Auto oli Fordin ensimmäinen pelkkien hybridiautojen mallistossa. Hybridijärjestelmä on loistava, ja siinä on monia muita ominaisuuksia, ja se tulee erittäin edulliseen hintaan. C Maxista oli myös plug-in-hybridiversio.

Yleiskatsaus

C Maxia oli saatavana monissa eri varustetasoissa, joissa oli suuri valikoima moottorityyppejä. Hybridimallissa on kaksi varustetasoa, ja hybridimallissa käytetty akkupaketti on 1,4 kWh:n litiumioniakku. PHEV-mallissa oli isompi akku ja sen sähköinen toimintasäde oli 20 mailia.

Luotettavuus

Luotettavuus on usein asiakkaiden suuri painopistealue ennen C Maxin kaltaisen edullisen ajoneuvon ostamista. se johtuu siitä, että ihmiset eivät halua käyttää valtavia summia rahaa auton huoltoon. C Max on silti hintaluokassaan melko luotettava vaihtoehto, ja RepairPalissa sen luotettavuusluokitus on 4,0 5,0:sta. Polttoaineen keskiarvo ei kuitenkaan ole yhtä hyvä kuin monilla muilla vaihtoehdoilla.

Turvallisuus

Fordien turvallisuustekijä on aina ollut loistava. C Maxissa on vankka kori, joka kestää törmäykset. Euro NCAP:n törmäystesteissä se on saanut 5 tähteä. Turvallisuusominaisuudet ovat myös loistavat, ja siinä on vakiona 6 turvatyynyä ja rengaspaineiden valvonta, ja saatavilla on kaista-avustin, aktiivinen kaupunkijarrutus jne.

Poistoaste

Fordit eivät yleensä menetä arvoaan nopeasti, ja ne voidaan helposti myydä markkinoilla. Käytetty C Max maksaa noin 17 000 dollaria, ja sen arvo laskee edelleen noin 40 prosenttia viiden vuoden kuluttua. Tämä on hyväksyttävää poistuvalle autolle.

  Volvo vs. Jaguar: Jaguar: Luotettavuus

Huolto ja korjaus

Parasta C Maxissa on sen alhaiset ylläpitokustannukset. Auto maksaa keskimäärin noin 275 dollaria vuodessa. Tämä sisältää kaikki sen huollot ja kunnossapidon. Osia on myös helposti saatavilla markkinoilta.

FAQ

Onko Ford C-Max etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford C-Max on etuvetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford C-Maxissa on?

Ford C-Max on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Suuret autot

Kuinka paljon hevosvoimia Ford C-Maxissa on ja onko siinä turbo?

Ford C-Maxin teho on 141 hevosvoimaa ja vääntömomentti 129 lb-ft. Moottori on kaasu/sähköinen I-4, jonka tilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Sequential MPI.

Kuinka paljon maavaraa Ford C-Maxissa on?

5,5 tuumaa ( 13,97 cm )

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford C-Maxissa on 17 X 7 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford C-Maxissa vararengas?

Ei, Ford C-Maxissa ei ole vararengasta.

Onko Ford C-Max pistokkeellinen?

Fordin ensimmäinen plug-in-hybridituotantoajoneuvo, C-MAX Energi, on osa Fordin ensimmäistä omaa hybridimallistoa. C-MAX Energi on ajoneuvo, jota voi ajaa tyylillä ja voimalla.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z