Ford C Maxin yleiset ongelmat

Ford C Max

Ford C Max on viisiovinen kompakti monikäyttöauto, jossa on paljon kiehtovia ominaisuuksia. Se on myös käytännöllinen, luotettava ja taloudellinen. Siinä on kuitenkin myös useita ongelmia, jotka kiinnostuneiden ostajien pitäisi tietää. Mitkä ovat siis Ford C Maxin yleiset ongelmat?

Ford C Maxin yleisiä ongelmia ovat turbon toimintahäiriö, kytkimen liukuminen, takajarruongelmat ja jousitusongelmat. Lisäksi jotkut omistajat ovat raportoineet ohjaustehon menetyksestä, viallisista matkustajanovista, ilmastointilaitteiden vioista ja palaneista ajovaloista.

Mitkä ovat Ford C Maxin yleiset ongelmat?

Turbon toimintahäiriö

Tämä on yksi merkittävimmistä Ford C Maxin ongelmista. Se on yleinen vanhemmissa Ford C Max -malleissa. Käyttäjät ovat valittaneet, että turboahdin ei käynnisty. Tärkein syy tähän ongelmaan on hiilen kertyminen, joka johtaa öljyn syöttöputken tukkeutumiseen.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on puhdistettava öljynsyöttöputki. Mutta jos ongelma on vakava, sinun on vaihdettava koko turboahdin.

Takajarruongelmat

Useat Ford C Maxin omistajat valittivat myös siitä, että takajarrut eivät toimi tehokkaasti. Jos siis peruuttaessasi kuulet takaa lähtevää melua, ongelma on jarrusatulan kiinnityskorvakkeessa.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on ehkä vaihdettava jarrupalat. Lisäksi sinun on irrotettava jarrusatulan kiinnike ja kiinnitettävä juuri tarkistettu kiinnike.

Kytkin luistaa

Kytkin kuluu yleensä nopeammin Ford C-Maxissa. Jos siis huomaat, että kytkin luistaa vaihdettaessa vaihteita, tämä on merkki siitä, että kytkin on kulunut loppuun. Paras tapa korjata tämä ongelma on vaihtaa kulunut kytkinjärjestelmä. Varmista, että käyt ammattitaitoisen mekaanikon luona, joka auttaa sinua.

  Paras käytetty auto ensikertalaisille kuljettajille

Jousitusongelmat

Toinen yleinen ongelma Ford C-Maxissa on jousitusongelmat. Jos havaitset narisevaa ääntä hitaasti ajettaessa, se voi johtua etummaisten iskunvaimentimien yläkiinnikkeiden pettämisestä. Huomaa, että tämä ongelma heikentää jousituksen suorituskykyä.

Tämän ongelman korjaamiseksi sinun on saatava jouset puristettua uudelleen.

Ohjaustehon menetys

Tämä ongelma on yleinen Ford C-Max -malleissa, jotka on valmistettu huhti-toukokuussa 2015. Näiden vuosimallien omistajat ovat valittaneet, että autoa on vaikea ohjata. Huomaa, että tämä ongelma johtuu ohjaustehostimen väärästä letkusta.

Ongelman korjaamiseksi sinun on vaihdettava väärä letku oikeaan. Jos ongelma jätetään hoitamatta, se voi johtaa vuotoihin, jotka voivat aiheuttaa tulipalon.

Ilmastointilaitteen vikaantuminen

Tämä on toinen yleinen ongelma Ford C Maxissa. Tämä ongelma johtuu yleensä viallisesta putkesta, joka on liitetty kompressoriin. Monet omistajat ovat valittaneet, että putki yleensä katkeaa, jolloin ilmastointilaite ei toimi tarkoitetulla tavalla.

Ongelman korjaamiseksi on suositeltavaa irrottaa ja asentaa uusi putki. Lisäksi ilmastointijärjestelmä on täytettävä kaasulla.

Viallinen matkustajan ovi

Tämä on toinen yleinen ongelma, jota kaikkien Ford C-Maxin omistajien pitäisi ennakoida kokevansa. Omistajat ovat todenneet, että takimatkustajan ovi ei lukkiudu, mutta kaikki muut ovet ovat kunnossa. Tämä ongelma johtuu yleensä oven ja pilarin välisen johdon katkeamisesta. Varmista, että vaihdat katkenneen johdon ongelman korjaamiseksi.

Poltetut ajovalot

On normaalia, että Ford C-Maxin ksenon-ajovalot palavat. Monet omistajat ovat valittaneet, että nämä valot lakkasivat toimimasta tiettyyn aikaan. Tämän ongelman korjaamiseksi omistajan on vaihdettava ajovalot. Varmista, että käyt ammattitaitoisen mekaanikon luona, joka auttaa sinua korjaamaan ongelman.

  Kuinka paljon öljyä autoni tarvitsee

FAQ

Onko Ford C Max luotettava auto?

Kyllä, Ford C Max on yksi markkinoiden luotettavimmista monikäyttöautoista. C-Maxilla on poikkeuksellinen luotettavuushistoria, sillä se oli vuoden 2019 JD Power Vehicle Dependability Survey -tutkimuksessa parhaimmin sijoittunut monikäyttöauto. Lisäksi on syytä huomata, että se sijoittui Citroen C4 Picasson ja Vauxhall Zafiran yläpuolelle.

Kuinka monta kilometriä Ford C Max kestää?

Kuten useimmat Ford-mallit, Ford C Max voi hyvällä hoidolla ja huollolla kestää yli 200 000 kilometriä. Siitä huolimatta Ford C Maxin pitäisi kestää vähintään 150 000 kilometriä. Asianmukaisen huollon puute voi kuitenkin aiheuttaa omistajalle monia ongelmia, kun auto on ajanut vähintään 100 000 kilometriä.

Onko Ford C Maxin huolto kallista?

YourMechanicin mukaan Ford C-Maxin huolto ei ole kallista, ellei törmää vakavaan ongelmaan. Keskimäärin Ford C-Maxin huolto tulisi maksamaan 95-1862 dollaria. Vuositasolla auton omistajan pitäisi käyttää keskimäärin 275 dollaria tämän monikäyttöauton ylläpitoon, mikä on varsin kohtuullista.

Onko Ford C-Max polttoainetehokas?

Huolimatta siitä, että Ford C-Max on tehokas, se ei ollut niin tehokas kuin autonvalmistaja ilmoitti. Vaikka autonvalmistaja sanoi, että sen yhdistetty kulutus oli 47 mpg, tämän auton yhdistetty kulutus oli 37 mpg. Sen lisäksi se tuottaa 35 mpg kaupungissa ja 38 mpg maantiellä. Useimmat sen kilpailijat tarjoavat siis paremman polttoainetalouden.

  Voiko sähköautossa nukkua?

Miksi Ford lopetti C Maxin tuotannon?

Ford C Max lopetettiin huonon myynnin vuoksi. Se oli autonvalmistajan huonoimmin myynyt massamerkkimalli Yhdysvalloissa. Huomaa, että C-Maxin myynti laski vuonna 2013 eikä koskaan palannut. Yksi syy heikkoon myyntiin oli C-Max-hybridin alun perin liian korkeaksi ilmoitettu 47 mpg yhdistetty kaupunki- tai maantieajoaika.

Päätelmät

Nyt kun tunnet joitakin Ford C-Maxin yleisimpiä ongelmia, on tärkeää pitää autosta hyvää huolta ja välttää useimmat ongelmat. Joitakin ongelmia, joita kannattaa varoa, ovat turbon toimintahäiriö, kytkimen liukuminen, jousitusongelmat, takajarruongelmat ja ohjaustehon menetys.

Kaikista näistä ongelmista huolimatta Ford C Max on silti luotettava ja vähän huoltoa vaativa monikäyttöauto. Asianmukaisella hoidolla ja huollolla tämä auto voi helposti ajaa yli 200 000 kilometriä.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z