Ford EcoSport luotettavuus

EcoSport on jälleen yksi Fordin maasturi, ja se on pienikokoinen crossover-maasturi. Auto näyttää ulkoisesti hyvältä, ja se on hyvä myös suorituskyvyn osalta. Autossa on myös nelivetojärjestelmä, jota voi käyttää karuilla pinnoilla. Autolla on komeat luotettavuuspisteet.

Yleiskatsaus

EcoSportia on saatavana monissa eri varustetasoissa ja moottorityypeissä. Moottorivalikoima alkaa 1,0 litran EcoBoost-moottorista, ja suurin saatavilla oleva moottori on 2,0 litran I4-moottori. Auton lähtöhinta on 20 395 dollaria, mikä on erittäin edullinen. Tarjolla on myös vaihtoehto 4WD-järjestelmälle maastokokemuksia varten.

Luotettavuus

Ford ei ole ollut Yhdysvaltojen luotettavin merkki. Kriitikot ovat arvostelleet laatua, ja osat ovat myös kalliita. On kuitenkin olemassa autoja, jotka ovat tarpeeksi luotettavia ostettavaksi. Myös EcoSport on luotettava, ja Consumer Reportsin ennustama luotettavuuspistemäärä on 5 viidestä.

Turvallisuus

Turvatoimet ovat aina olleet Ford-autoissa loistavia. EcoSportilla on myös NHTSA:n antama loistava törmäysturvallisuusluokitus 5 tähteä 5:stä. Auto suoriutui testeissä erinomaisesti, ja autossa olevat turvaominaisuudet ovat myös hyödyllisiä. Autossa on turvatyynyt, ABS, elektroninen ajonvakautusjärjestelmä ja ajonvakautusjärjestelmä.

Poistot

Vaikka Fordin autot eivät ole luotettavimpia, nämä autot pitävät arvonsa. Myös EcoSport pitää hintansa, ja se tekee noin 54 %:n arvonalennuksen 5 vuoden kuluttua. Tämä on itse asiassa todella hyvä autolle.

Huolto ja korjaus

Huolto- ja korjauskustannukset maksavat usein paljon. Fordit maksavat yleensä noin 700 dollaria vuodessa kaikista huolloista. EcoSportin huoltokustannukset ovat kuitenkin hieman alhaisemmat, ja ne ovat noin 500 dollaria vuodessa. Laatu on myös hyvä, eikä autosta ole raportoitu suuria ongelmia.

  Ford Bronco Luotettavuus

FAQ

Onko Ford EcoSport etuvetoinen, takavetoinen vai nelivetoinen auto?

Ford EcoSport on nelivetoinen auto.

Kuinka monta istuinta Ford EcoSportissa on?

Ford EcoSport on auto, jossa on 5 istuinta. Tämän auton EPA-luokitus on: Small SUV 4WD

Kuinka paljon hevosvoimia Ford EcoSportissa on ja onko siinä turbo?

Ford EcoSportissa on 166 hevosvoimaa ja 149 lb-ft vääntöä. Moottori on Regular Unleaded I-4, jonka iskutilavuus on 2,0 L. Polttoainejärjestelmä on: Bensiinin suoraruiskutus.

Minkälaiset pyörät siinä on?

Ford EcoSportissa on 17 X 7,5 tuuman alumiiniset etuvanteet ja 17 X 7,5 tuuman alumiiniset takavanteet.

Onko Ford EcoSport vika?

Ei, Ford EcoSport on erittäin vahva ajoneuvo. Se on yksi luokkansa parhaista katumaastureista.

Miksi minun pitäisi harkita Ford EcoSportin ostamista?

Se on erittäin taloudellinen auto edulliseen hintaan. Se on myös turvallinen auto, jolla voit ajaa minne tahansa ilman huolta onnettomuuksista.

Kuinka kauan Ford EcoSport kestää?

Ford väittää, että Ford EcoSportilla voi ajaa 100 000 kilometriä ilman vakavia ongelmia. Tämä voi johtaa kalliisiin korjauksiin. Kuluttaja-arvostelujen mukaan Ford EcoSport saavuttaa huippunsa 45 000 kilometrin kohdalla. Tämä tarkoittaa, että Ford EcoSportin pitäisi kestää vähintään seitsemän vuotta.

Mikä EcoSportissa on vikana?

Fordin EcoSport on siis vähemmän hienostunut kuin muut EcoSport-mallit. Car and Driverin mukaan ajo oli meluisa ja kova, lukuun ottamatta Titanium- ja SES-versioita. Silloinkin jousitus oli liian pehmeä, mikä johti liialliseen korin kallistumiseen. EcoSport ei ole nopea eikä taloudellinen.

  Chrysler Aspen Luotettavuus

Onko EcoSport-diesel luotettava?

1,5 litran diesel on yksi tehokkaimmista dieselmoottoreista. Se on testattu ja osoittautunut luotettavaksi. Se käy erittäin tasaisesti ja pitää hyvin vähän ääntä. Se kulkee hyvin kilometrejä ja on erittäin edullinen huollettavaksi.

Kannattaako se ostaa?

Koska Ford Ecosportin bensiinimoottori on hauska ajaa, se kannattaa ehdottomasti ostaa. Turbobensiinimoottori on tehottomampi kuin turbobensiinimoottori, mutta sillä on silti hauska ajaa. Se tarjoaa loistavaa suorituskykyä, joten kannattaa valita se.

Onko EcoSport polttoainetehokas?

EcoSportin kaksi moottoria, joissa on Auto Start-Stop -tekniikka, tekevät hyvää työtä polttoaineenkulutuksen vähentämiseksi. Ford EcoSportin 2,0 litran moottori on tehokkaampi, mutta Intelligent 4WD -järjestelmä tarjoaa silti erinomaisen polttoainetalouden. Sen EPA-arvioitu kulutus on 23/29 MPG kaupungissa ja 29 maantiellä.

Mikä EcoSportissa on vikana?

Ford EcoSport tunnetaan tahmeista jarruista, tärinästä ja alhaisesta MPG:stä.

Onko Ford EcoSportissa kuolleen kulman varoitin?

Jokaisessa 2020 EcoSportissa on sisäänrakennetut kuolleen kulman peilit, jotka tarjoavat paremmat näkymät tämän ongelman ratkaisemiseksi. Sokean kulman valvonta ja takana tapahtuvan risteävän liikenteen varoitus kuuluvat Convenience-pakettiin. Se on saatavana SE-varusteluun.

Onko Ford Ecosportissa lämmitettävät peilit?

Kyllä, siinä on lämmitettävät sivupeilit. Tässä varustetasossa on urheilullisesti viritetty jousitus ja 17-tuumaiset pyörät. Se sisältää myös nahkaverhoilun, jossa on kankaisia inserttejä, mustat ulkoiset muotoiluelementit, takaspoilerin ja automaattisesti himmentyvän taustapeilin.

  Ford C Max Luotettavuus

Onko Ford EcoSportissa lämmitettävät istuimet?

Se on lisävaruste, lämmitettävät etuistuimet ovat saatavilla matkustajalle ja kuljettajalle. Voit valita kolmesta lämpöasetuksesta. Painonappikytkimillä ohjataan vasenta tai oikeaa lämmitettävää istuinta. Punainen valo syttyy osoittamaan lämmitystasoa.

Onko EcoSportissa takana pysäköintianturit?

EcoSportin puskurissa on neljä takapysäköintianturia. Kosketusnäyttö antaa äänipalautetta ja näyttää pysäköintialueen tiedot erittäin tarkasti.

Onko Ford EcoSport sama kuin Escape?

Escape on 19 tuumaa pidempi ja hieman leveämpi kuin EcoSport. Suurin ero näiden kahden katumaasturin välillä on matkustamon sisätilojen määrässä. Escape tarjoaa odotetusti enemmän tilaa tavaroille ja ihmisille.

James May

Jamesin suuri intohimo on autot. Hän on julkaissut sisältöä Autojaa2z.fi-sivustolla siitä lähtien, kun se aloitti toimintansa keväällä 2021.

Uusi Autoja A2Z